
باشگاه رویال آنتورپ مقصد بعدی دروازه بان محبوب تیم پرسپولیسی ها می باشد و او در بلژیک حضور دارد تا هر چه زودتر قرارداد رسمی خود را با این تیم امضاء کند.
دروازه بان محبوب تیم ملی فوتبال کشورمان راهی بلژیک شده تا بتواند بعد از آزمایشات مربوطه قرارداد رسمی خود را با تیم لیگ برتری این کشور به امضاء برساند. وی در جمع خبرنگاران به سوالات آن ها با شوخی جواب داده است. در ادامه جزئیات حضور علیرضا بیرانوند در بلژیک را در Niksalehi مشاهده کنید.
علیرضا بیرانوند در بلژیک
دروازهبان ملیپوش تیم فوتبال پرسپولیس امروز (شنبه) برای پیگیری امور مربوط به سفرش به بلژیک برای حضور در تست های پزشکی تیم آنتورپ، در فدراسیون فوتبال حاضر شد.
بیرانوند پس از حضور در فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران درباره سفرش به بلژیک تصریح کرد:
من ساعت پنج صبح فردا بلیت دارم و بلیت بازگشتم هم برای روز چهارشنبه
تهیه شده است، اما شاید هم برنگردم! من قبل از قرارداد رسمی باید ابتدا
در تست های پزشکی باشگاه آنتورپ شرکت کنم و قراردادم هم از تاریخ ۱۱ تیرماه با این باشگاه آغاز خواهد شد.
دروازهبان تیم پرسپولیس در واکنش به سؤال خبرنگاران مبنی بر اینکه چون شهروند اروپا نیست طبق قوانین جدید دیپورت می شود، به شوخی پاسخ داد: قرار است جت شخصی برایم به خرمآباد بفرستند!
بیرانوند همچنین در مورد جذب یک دروازهبان دیگر توسط باشگاه آنتورپ نیز گفت:
به درخواست خودم بوده است تا رقیب داشته باشم (با خنده)! علیرضا بیرانوند
در جریان حضورش در فدراسیون فوتبال جایزه رؤیایی فوتبال آسیا را نیز دریافت کرد.
رقیب تراشی آنتورپ برای دروازه بان پرسپولیس
شگاه رویال آنتورپ بلژیک که علیرضا بیرانوند را به خدمت گرفته، با یک دروازهبان فرانسوی نیز قرارداد امضاء کرد.
علیرضا بیرانوند در حالی پس از کش و قوس های فراوان، بامداد روز یکشنبه، بیست و پنجم خردادماه به بلژیک میرود تا در تستهای پزشکی رویال آنتورپ شرکت کرده و باشگاه جدیدش حضور پیدا کند که این تیم یک دروازه بان جدید به خدمت گرفت.
ژان بیوتِز، دروازه بانی که سابقه حضور در تیمهای جوانان و بزرگسالان لیل فرانسه
را دارد و طی سه فصل اخیر در رویال ماسکرون بلژیک عضویت داشته،
با عقد قراردادی چهار ساله به آنتورپ پیوست تا هم تیمی علیرضا بیرانوند در سال آینده شود.
این دروازه بان ۲۵ ساله فرانسوی در فصل ۱۸-۲۰۱۷ ژوپیر لیگ بلژیک ۱۰ بازی برای رویال ماسکرون انجام داده و در فصل ۱۹-۲۰۱۸ نیز در ۳۰ مسابقه به میدان رفته و هشت کلین شیت داشته است. ژان بیوتِز در فصل نیمه تمام ژوپیر لیگ هم ۱۶ بار در ترکیب ماسکرون حضور داشته که موفق شده سه بار دروازه اش را بسته نگه دارد.
رقیب فرانسوی بیرانوند در آنتورپ بلژیک که یک متر و ۸۸ سانتی متر بلندی قامت او است،
امروز جمعه قراردادش با این باشگاه بلژیکی را رسما امضاء کرد و مراسم معارفه
او در استادیوم اختصاصی این باشگاه برگزار شد.
تابناک , ورزش سه