جزئیات جدید از ریزش ساختمان متروپل در آبادان با تعداد کشته ها و مصدومان +فیلم و عکس

فرو ریختن ساختمان متروپل در آبادان باعث مرگ دلخراش ۷ نفر و مصدم شدن ۳۵ نفر شده و هنوز جزئیات دقیق این حادثه تلخ و دردناک اعلام نشده است.
در پی حادثه ای دلخراش که روز گذشته در خیابان امیرکبیر آبادان روی داد تعدادزیادی از هوطناین جانشان را از دست دادند و مصدوم شدند. در ادامه جزئیات تلخ فرو ریختن برج متروپل آبادان را در نیک صالحی مشاهده کنید.
فروریختن برج متروپل آبادان
کار ساخت برجهای دو قلوی متروپل بهعنوان بزرگترین و کاملترین مجموعه پزشکی، اداری، تفریحی، تجاری و پارکینگ طبقاتی آبادان در منطقه جنوب غرب خوزستان که در مراحل پایانی قرار داشت و بنا به دلایل فنی، متوقف شده بود، لحظاتی پیش فرو ریخت.
گفته میشود به دنبال ریزش بخشهایی از ساختمان بزرگ «متروپل» در خیابان امیری آبادان به تعدادی خودرو هم آسیب وارد شده است. طبق گفته حاضران در محل، شدت این حادثه به قدری بود که ساختمانهای اطراف به شدت لرزیدند.
اخبار دریافتی از اعزام بالگرد و تعداد زیادی آمبولانس به محل و آمادهباش کامل اورژانس خوزستان حکایت دارد. تیمهای مختلف ارزیابی نیز به محل حادثه اعزام شدند.
در تازهترین خبرها درباره وضعیت مصدومان حادثه ریزش ساختمان در آبادان به نقل از اورژانس کشور آمده است که تا لحظه تنظیم خبر ، ۲۸ مصدوم در بیمارستانهای منطقه بستری هستند.
فوت ۵ نفر و مصدومیت ۲۶ نفر
رئیس روابط عمومی اورژانس خوزستان از فوت ۵ نفر و مجروح شدن بیش از ۲۵ نفر در حادثه ریزش برج متروپل آبادان خبر داد.
عارف شرهانی اصل در گفت وگویی در باره آخرین مصدومان حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان اظهار کرد: تا این لحظه ۵ نفر در این حادثه فوت کردند و ۲۵ نفر مجروح شدهاند.
وی افزود: تلاشهای برای آواربرداری همچنان ادامه دارد.
احتمال افزایش شمار مصدومان این حادثه وجود دارد.
در پی ریزش بخشی از برج نیمه کاره متروپل واقع در خیابان امیرکبیر آبادان که صبح امروز به صورت ناگهانی رخ داد پیمانکار و مالک ساختمان بازداشت شد.
حکم بازداشت مالک ساختمان متروپل را حمید مرانی پور دادستان ویژه آبادان صادر کرده است.
مدیر عامل هلال احمر خوزستان گفته است: طبق ارزیابی های اولیه ساختمان مجاور بنایی که ریزش کرده نیز شرایط پایداری ندارد.
شعبانی ادامه داد: تمهیداتی انجام شده و وارد فاز عملیاتی شده ایم و با توجه به اینکه خیابان منتهی به منطقه عریض نیست مردم همکاری کرده و راه را باز کنند. ساختمان مجاور طبق گزارش های اولیه، در حال ساخت است و از لحاظ ایمنی شرایط پایداری ندارد و تمهیداتی برای آن نیز باید اندیشیده شود.
در پی ریزش ساختمان در دست احداث متروپل در آبادان، رئیس کل دادگستری خوزستان دستور بررسی دقیق علت و عوامل حادثه، امدادرسانی به مصدومان و برخورد سریع و قاطع با همه مرتبطان و مسببان حادثه را صادر کرد.
علی دهقانی افزود: ظهر امروز ساختمان چندطبقه در دست احداث در آبادان ریزش کرد که بلافاصله رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان در صحنه حاضر و دستورات مقتضی برای رسیدگی به موضوع صادر شد.
نجات۳۲ نفر از گرفتارشدگان در زیر آوار برج متروپل آبادان
مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر در گفت و گو با خبرنگار ایلنا گفت: با توجه به وسعت حادثه در آبادان تعداد تیم ها و نیروهای امدادی-عملیاتی برای رهاسازی و امدادرسانی به حادثهدیدگان افزایش یافته و بر این اساس ۱۷ تیم امدادی و واکنش سریع از شهرهای آبادان، اهواز، دشت آزادگان، خرمشهر، شادگان و ماهشهر برای انجام عملیات تخلیه و ایمن سازی محل حادثه اعزام شدهاند.
وی ادامه داد: همچنین علاوه بر اعزام چندین دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی ارتباطات رادیویی نیز در محل حادثه مستقر شده است.
به گفته ولی پور تا این لحظه هم گزارش قطعی مصدوم شدن ۲۷ نفر و پنج فوتی در حادثه ریزش ساختمان در آبادان اعلام شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: تکمیلی ریزش ساختمان؛ نیروهای امدادی هلال احمر ۳۲ نفر از گرفتارشدگان در زیر آوار را نجات داده و ۲۷ نفر را به مراکز درمانی شهرستان آبادان منتقل کردند.
ایلنا