گزارشگر محبوب ورزشی برنامه ورزش و مردم امروز در میان جمع کثیری از اهلی ورزش و مردم و همکارانش به خانه ابدی رفت. بهرام شفیع مجری ورزشی چهره محبوبی در بین مردم بود. در مراسم تشییع وی مسئولان عالی رتبه ورزشی و چهره های ورزشی و تلویزیونی حضور داشتند. این مرحوم بر اثر سکته قلبی در بیمارستان درگذشت. در ادامه ضمن تسلیت به همه اهالی ورزش و ورزش دوستان و خانواده آن مرحوم تصاویر مراسم تشییع را در نیک صالحی مشاهده کنید
مراسم تشییع بهرام شفیع مجری ورزشی
بهرام شفیع با سابقه چهار دهه حضور در صداوسیما و اجرای قدیمیترین برنامه ورزشی پس از انقلاب، و ریاست فدراسیون هاکی برای مردم و اهالی ورزش چهره شناخته شده ای بود. پیکر این مجری مردمی که عصر سهشنبه بر اثر حمله قلبی درگذشت، با حضور تعداد زیادی از چهره های تلویزیونی و ورزشکاران در مسجد بلال صداوسیما تشییع شد. سیدحسن خمینی، عادل فردوسی پور، پرویز مظلومی و… از چهره های مطرحی بودند که در تشییع این مجری و گزارشگر تلویزیون حضور داشتند.
سید حسن خمینی بر پیکر پسرخاله پدری نماز میت خواند و علی عسگری رئیس رسانه ملی در این مراسم امیراقبال را در اعوش گرفت و به همسر شفیع تسلیت گفت. پیکر مرجوم بهرام شفیع برای خاکسپاری به امامزاده های باق فیض که بر اساس وصیت مرحوم بوده است ، منتقل شد.
شفیع که بسیاری از ما با او خاطرات تلخ و شیرین زیادی داشتیم ، دو شب قبل بر اثر ایست قلبی در بیمارستان بهمن تهران جان باخت.
این مجری قدیمی به دلیل قانون بازنشستگی باید بزودی از برنامه «ورزش و مردم » و فدراسیون هاکی جدا می شد و پسرش امیراقبال و البته برادرش بیژن شفیع خراسانی گفته بودند او ۷۲ ساعت تلخ و پر استرس را قبل از فوت سپری کرد.
روحش شاد و یادش گرامی…
خوب است بدانید : بهرام شفیع روز قبل از فوتش کجا بود؟
غلامرضا تاجگردون نماینده مجلس در اینستاگرامش نوشت: بهرام شفیع مجری با سابقه و محبوب تلویزیون دیروز آمد
بالای سر من در بستر بیماری. اولین برخوردی بود که با هم داشتیم. گفت دو سه خیابان پایین تر ماشین
را پارک کرد و اومدم بهت سر بزنم. خیلی محبت کرد. نمی دونم جریان چیه ولی هر چیزی است
یک علامت است که او امروز پر کشید و من ماندم. خدا رحمتش کند.
خبر انلاین , مشرق