“سیما تیرانداز” رازهای زندگی و تصاویر«سیما تیرانداز»

سیما تیرانداز , بیوگرافی کامل و عکس های متفاوت و دیده نشده از سیما تیرانداز , و خانواده اش را در سایت نیک صالحی ببینید
سیما تیرانداز
سیما تیرانداز ، بیوگرافی سیما تیرانداز
بیوگرافی و عکسهای سیما تیرانداز و خانواده اش
نام : سیما
نام خانوادگی : تیرانداز
تاریخ تولد : ۹ شهریور ۱۳۵۱
محل تولد : تهران
پیشه : بازیگر
همسر : ناصر هاشمی (سابق) , مجید جوزانی (همسر فعلی)
فرزند : رایان
سیما تیرانداز (زاده ۱۳۴۹ در تهران) از بازیگران تئاتر و سینمای ایرانی است. وی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته ادبیات نمایشی از دانشگاه آزاد و کارشناسی ارشد کارگردانی و بازیگری از دانشکدهٔ سینما و تئاتر است.
کودکی سیما تیرانداز
زندگی شخصی سیما تیرانداز بازیگر ایرانی
سیما تیرانداز با مخالفت شدید خانواده اش بازیگر شده و یک بار طلاق گرفته است . من از کودکی رویای بازیگری داشتم .حتی یادم می آید در دنیای بازی کودکانه مان همیشه با دختر عمویم دست می دادیم و قول می دادیم که در آینده بازیگر شویم در حدی که حتی انگشت هایمان را خون آلود به هم آغشته کنیم و قسم بخوریم که بازیگر شویم !
سیما تیر انداز و پسرش رایان در گذر زمان
سیما تیرانداز :یک روز در دبیرستان همکلاسی پشت سری من گفت : خواهرم در کلاس بازیگری ثبت نام کرده است، من هم پرسیدم : آدرس کلاس را به من بگو، من هم می خواهم به آن کلاس بروم، آدرس را که به من داد دقیقا در خیابان دریای نور بود که یک کوچه با منزل ما فاصله داشت .اینطور شد که رفتم در کلاس ثبت نام کردم
ازدواج و طلاق سیما تیرانداز
سیما تیرانداز با ناصر هاشمی در سال ۱۳۷۲ در بازی های تئاتری آشنا شد و در سال ۷۴ با یکدیگر ازدواج کردند اما این زندگی در سال ۱۳۸۲ به طلاق منجر شد، خیلی زود سیما تیرانداز با مجید جوزانی ازدواج کرد و از وی پسری بنام آریانا ۱۰ ساله دارد، ناصر هاشمی هنوز هم ازدواج نکرده و مجرد است
سیما تیر انداز بعد از جدایی با مردی به نام مجید جوزانی آشنا و این آشنایی خیلی سریع به ازدواج ختم شد . مجید جوزانی هیچ گونه فعالیت هنری ندارد ظاهر خانم تیرانداز دوست داشتند با کسی ازدواج کنند که مانند همسر قبلیشان بازیگر نباشد .
ناصر هاشمی ,سیما تیر انداز و همسرش مجید جوزانی
اسرار زندگی من و پسرم
سیما تیرانداز :گاهی خیلی خسته میشوم و دلم میخواهد بیدغدغه دو ساعت بخوابم اما نمیشود. در همه این مراحل نقش مادر بودنم را نیز دارم.
جالب است که بخشی از کارهای عکاسی را با پسرم میروم و اتفاقا او خیلی هم این کار را دوست دارد و حتی به من گفته برایش دوربین بخرم.
زندگی من و پسرم روال منطقی خودش را دارد.
وقتی بدانم صبح کار خاصی ندارد، او را با خودم سر تمرین و کار میبرم. پسرم در هر شرایطی اولویت زندگی من است. مثلا حتی حالا که به خاطر اجراها دیر به خانه میرسم، با این حال حتما مشقهای او را چک میکنم و حتما صبحها با هم نیمساعت صحبت میکنیم.
شروع فعالیت هنری
فعالیت هنری و حرفه ای سیما تیرانداز بازیگر ایرانی
آغاز فعالیت سیما تیرانداز از سال ۱۳۶۷ با نمایشهای آموزشی مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما زیر نظر جاری سابق خود -گلاب آدینه- بود. با بازی در نقش کوتاهی در فیلم هامون ساخته داریوش مهرجویی به سینما آمد و سپس در فیلم بانو ساخته دیگر داریوش مهرجویی بازی کرد. اما سایههای هجوم فرصت مناسبی برای هنرنمایی او بود که برای بازی در همین فیلم نامزد جایزه بهترین بازیگر زن از یازدهمین جشنواره فیلم فجر شد.
سیما تیر انداز
سیما تیرانداز موسیقی و نواختن پیانو را خیلی دوست دارد حتی زمانی برای حضور در کنسرواتوار اتریش تمرین میکرده که برود آنجا و موسیقی بخواند اما مسیر زندگی اش یک باره تغییر کرد و وارد فضای بازیگری و بعد هم کارگردانی شد.
سیما تیر انداز
سیما تیرانداز در فیلم بانو
بانو فیلمی از داریوش مهرجویی است که در آن بیتا فرهی به عنوان بازیگر نقش اول زن (بانو) در کنار خسرو شکیبایی (محمود) به ایفای نقش پرداخته است.
مریم همسر محمد متوجه می شود که او برای پیوستن به زنی مطلقه قصد ترک و جدایی از وی را دارد . بانو پس از تنها شدن، جهت تسکین درد خود و برای یافتن همدم، کرمعلی باغبان همسایه و همسر بیمارش را به خانه مجلل خود دعوت می کند…
سیما تیرانداز در فیلم پاداش سکوت
پاداش سکوت فیلمی به کارگردانی مازیار میری و نویسندگی فرهاد توحیدی ساختهٔ سال ۱۳۸۵ است. فرهاد توحیدی برای این فیلم کاندیدای بهترین فیلمنامه و سیما تیرانداز برنده جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن از جشن خانه سینما شد.
فیلم پاداش سکوت
سیما تیرانداز در فیلم ماجان
ماجان فیلمی به کارگردانی رحمان سیفیآزاد، نویسندگی لیلا لاریجانی و تهیهکنندگی محمدمهدی عسگرپور ساخته سال ۱۳۹۳ است. « ماجان » نخستین تجربه کارگردانی سیفی آزاد محسوب می شود.
یک زن و شوهر ( مهتاب کرامتی و فرهاد اصلانی ) که فرزند معلول و ناتوانی دارند، بر سر نگهداری او در منزل یا آسایشگاه اختلاف نظر دارند و…
سیما تیرانداز در سریال در چشم باد
مجموعه تلویزیونی در چشم باد به تهیه کنندگی مسعود جعفریجوزانی و عباس اکبری در ۴۴ قسمت ۵۰ دقیقهای برای پخش از شبکه اول سیما تهیه و تولید شد. فیلمنامه این سریال که در زمره سریالهای «الف» سیما به شمار میرود، توسط «مسعود جعفری جوزانی» در مدت دوسال نوشته شده است.
در این پروژه که «حسین علیزاده» موسیقی آن را ساخته، بازیگرانی چون، پارسا پیروزفر، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، سعید نیکپور، سحر جعفری جوزانی، فریبا متخصص، لاله اسکندری، ستاره صفرآوه، رضا شفیعی جم، فخرالدین صدیق شریف، جهانگیر الماسی، محمود پاک نیت، مصطفی زمانی، محمدرضا هدایتی، هومن سیدی ،سیما تیرانداز و… ایفای نقش کردهاند.
سیما تیرانداز در سریال ستایش
ستایش مجموعهای تلویزیونی به کارگردانی سعید سلطانی و تولید سال ۱۳۸۸ میباشد.
سریال، قصهٔ یک دختر جوانی به نام ستایش را روایت میکند که برای نجات برادرش از خطری که در پی فرار او از خدمت سربازی وی را تهدید میکرد، به دوست برادر خود، طاهر فردوس، پناه برده و با تمهیداتی برادرش را راهی مرز مینماید.
محمد برادر ستایش در مرز کشته شده و طاهر به زندان میافتد. در نهایت با رضایت خانوادهٔ محمد از زندان آزاد شده و از آنجایی که مجذوب و شیفتهٔ ستایش شده بود، علی رغم مخالفت خانوادهٔ خود و خانوادهٔ ستایش با او ازدواج نموده و صاحب دو فرزند دختر و پسر میشود. طاهر همسر ستایش در پی ماجرای حسادت همسر برادر خود (انیس، همسر صابر) سیما تیرانداز قرار می گیرد.
سیما تیرانداز در سریال دودکش
دودکش سریالی طنز، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی زینب تقوایی است. سیما تیرانداز (عفت سوزنچیان – همسر فیروز و خواهر نصرت) بازی کرده است
سریال دودکش دربارهٔ دو خانواده است که زندگی سادهای دارند و یک قالیشویی را اداره میکنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق میافتد؛ مثلاً کارگاه شان پلمپ میشود یا ماشینشان توسط پلیس توقیف میشودو از جهت دیگر داماد انها نصرت مسائل مالی اش به سنگ خرده است و..
سیما تیرانداز در سریال نفس گرم
نفس گرم نام مجموعه تلویزیونی به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور و ساخته سال ۱۳۹۴ است. سیما تیرانداز در نقش ناهید کرمی در این سریال بازی کرده است.
این سریال یک ملودرام اجتماعی است و داستان آن درباره زنی بنام “ملیحه” است با اعتقادات بالای مذهبی، در مسیر داستانی سریال اتفاقاتی برای او رخ می دهد که به نوعی مسیر زندگی و اعتقادی اش را تحتالشعاع قرار می دهد. بنا به گفته کارگردان سریال در طرح اولیه نقش اول داستان یک مرد بوده که بعدها دچار تغییر شده است.
سریال نفس گرم
سیما تیرانداز در سریال پادری
سریال پادری به کارگردانی محمد حسین لطیفی و تهیه کنندگی سید محمود رضوی در تهران ساخته شدهاست.
این سریال با بازی بازیگرانی همچون هومن برق نورد (فیروز مشتاق)، بهنام تشکر (نصرت سوزنچیان)، سیما تیرانداز (عفت سوزنچیان)، امیرحسین رستمی (بهروز مشتاق)، نگار عابدی (افروز مشتاق)، محمدرضا شیرخانلو (پوریا مشتاق)، یاس نوروزی (پریا مشتاق)، مجید یاسر، جمشید مشایخی، ابراهیمآبادی (صاحبخانه)، شهین تسلیمی، فریبا طالبی، کریم قربانی، صدرالدین حجازی، آتیه جاوید، نصرت میرعظیمی، مهدی دانایی مقدم ساخته شده است.
سیما تیرانداز در نمایش پارههای ساده
سیدعلی هاشمی کارگردان تئاتر درباره نقشی که سیما تیرانداز در این نمایش برعهده دارد، عنوان کرد: در «پاره های ساده»، سیما تیرانداز نقش دختری به نام مهرناز را بازی می کند که خاطرات روزانه اش در ۱۳ روز نوروز را روایت می کند. نقشی که وی بر عهده دارد یک نقش سرتاسری با والورهای مختلف احساسی است که او همگی را به شکلی متفاوت ایفا می کند.
من از سالها قبل، تیرانداز را می شناسم و در یک نمایش هم به عنوان دستیارش حضور داشتم. البته او در کار قبلی من هم به عنوان بازیگر حضور داشت و همین همکاری ها و شناختی که از یکدیگر داشتیم، باعث شد که برای بازی در این نمایش نیز از او دعوت کنم.
نمایش پارههای ساده
آثار هنری سیما تیرانداز بازیگر ایرانی
فیلم های سینمایی
هامون (داریوش مهرجویی ۱۳۶۸)
بانو (داریوش مهرجویی ۱۳۷۰)
سایههای هجوم (احمد امینی ۱۳۷۱)
جاده عشق (رجب محمدین ۱۳۷۲)
پاداش سکوت (مازیار میری ۱۳۸۵)
شکلات داغ (حامد کلاهداری ۱۳۸۸)
ع ش ق (قاسم جعفری ۱۳۹۳)
وروجکها (فرزاد اژدری ۱۳۹۳)
فراری (علیرضا داوودنژاد ۱۳۹۴)
ماجان (رحمان سیفیآزاد ۱۳۹۵)
پشت دیوار سکوت (۱۳۹۵)
سیما تیرانداز , پرستو صالحی , کمند امیر سلیمانی
مجموعه تلویزیونی
آئینه (سری سوم) (۱۳۶۶)
پنجرهای رو به آفتاب (۱۳۷۰)
زندگی (۱۳۷۱–۱۳۷۰)
پنجرهای رو به باغچه (۱۳۷۲)
پشت پرده تخت طاووس (۱۳۷۴)
بیبییون (۱۳۷۴)
دور باغ گذشت (۱۳۷۴)
وکلای جوان (۱۳۷۵–۱۳۷۴)
دومین انفجار (۱۳۷۵)
آژانس دوستی (۱۳۷۶)
ویروس ۲۰۰۰ (۱۳۷۸)
آغوشهای خالی (۱۳۷۸ وحید نیکخواهآزاد)
قصههای شهرک سینمایی (۱۳۷۹–۱۳۷۸)
چای قند پهلو (۱۳۸۰)
جوانی (۱۳۸۰ سعید سلطانی)
باران عشق (۱۳۸۰)
خانهای در تاریکی (۱۳۸۲)
رانتخوار کوچک (۱۳۸۲)
حلقه سبز (۱۳۸۶)
در چشم باد (۱۳۸۲)
ستایش (۹۰–۱۳۸۸)
سیامین روز (۱۳۸۹)
دودکش (۱۳۹۲)
ستایش ۲ (۱۳۹۲)
بین خودمون بمونه (۱۳۹۳)
نفس گرم (۱۳۹۴)
پادری (۱۳۹۵)
فیلم تلویزیونی
چهار بهار (۱۳۸۶)
پس از مه
سرگیجه (۱۳۸۷)
سایههای بلند گناه (شهرام شاهحسینی، ۱۳۸۸)
سایر آثار
خندوانه
دورهمی
سیما تیر انداز در اکران ماجان
تئاتر
«مرگ یزدگرد» (بازیگر ۱۳۷۰)
«هتل عروس» (کارگردان)
«دخترک شب طولانی» (کارگردان)
«محاله فکر کنید اینطوری هم ممکنه بشه» (کارگردان و بازیگر)
تله تئاتر «بازرس کل» (بازیگر ۱۳۸۱)
«حیات خلوت» (بازیگر ۱۳۸۵)
«مانیفست چو» (بازیگر ۱۳۸۷)
«پری خوانی عشق و سنگ» (بازیگر ۱۳۸۹)
«آواز از دورترین کرانه مه آلود زمین» (بازیگر ۱۳۸۹)
«خانمچه و مهتابی» (بازیگر ۱۳۸۹)
«خدای کشتار» (بازیگر ۱۳۹۲)
«تقدیر بازان» (کارگردان، بازیگر، طراح لباس، طراح نور ۱۳۹۴)
«نیازمندیها» (طراح و کارگردان ۱۳۹۵)
«پارههای ساده» (بازیگر ۱۳۹۶)
«یک دقیقه و سیزده ثانیه» (بازیگر ۱۳۹۶)
جوایز و افتخارات
بهترین بازیگر زن از دهمین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش مرگ یزدگرد
بهترین بازیگر زن از بیستمین جشنواره تئاتر فجر
جایزه بهترین بازیگر نقش اول در یازدهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم سایههای هجوم
تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن از یازدهمین جشن خانه سینما برای فیلم پاداش سکوت
جایزه بهترین بازیگر زن از ۲۸ امین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش پری خوانی عشق و سنگ
برای بازی در تئاتر سختگیرتر هستید یا حوزه تصویر؟
سیما تیرانداز :میزان حساسیت و وسواسم برای انتخاب همیشه به یک اندازه است. اما تئاتر به عنوان حوزه اصلی کار من، بیشتر امکان تجربهگرایی به بازیگر می دهد. نقش های متنوعتری برای زنان نوشته می شود و شخصیتها و فضاهای خاص در تئاتر بیشتر است. کارهای تصویری جذابیتهای دیگری دارند، میزان دستمزد یا مخاطب بیشتر می تواند امتیازهای سینما و تلویزیون نسبت به تئاتر باشد. من در هر انتخابی سعی کردهام معیارهای اصولی ام را زیر پا نگذارم.
سیما تیرانداز :از انتخاب شغل بازیگری هیچ وقت پشیمان نشدم اما همیشه یک تاسف برای من وجود دارد و این تاسف از قبل برای من بوده است و همچنان هم وجود خواهد داشت. متاسفانه در کشور ما، هنرمند تامین مالی ندارد، یعنی تا زمانی که کار میکنی درآمد خواهی داشت و هنرمند ایرانی امنیت شغلی ندارد و این مسئله برای ما بازیگرها آزاردهنده است.
سیما تیرانداز :با بزرگ شدن فرزندم به نوعی احساس فراغبال بیشتری پیدا کردم. هرچند بچهها معمولا همیشه غر میزنند؛ مثلا پسرم به من میگوید از شغل من متنفر است و اینکه چرا زیاد در خانه حضور ندارم؟! اما من کار کردن را دوست دارم. از ۱۶ سالگی کار میکنم. مربی شنا بودم. مربی پیانو بودم و وسط این همه مشغله کاری، کلاس زبان و طبسنتی هم میروم. به نظرم تا زمانیکه میشود باید کار کرد. چرا تنبلی کنیم؟
سیما تیرانداز :یک هنرمند قطعا برای مملکتش فعالیت میکند و خیلی طبیعی است که انتظار داشته باشد از هر لحاظی تامین باشد. از یک کارگر ساختمانی هم از من بازیگر بیشتر حمایت میشود چون او بیمه بازنشستگی دارد، بیمه بیکاری دارد و وزارت کار از او حمایت میکند. اما برای من هنرمند هیچ کدام از این حمایتها وجود ندارد.
گردآوری گروه سینما نیک صالحی