بهرام افشاری سریال دل تا تیپ خاص صبا راد در ترکیه (۱۰۳۱)

بهرام افشاری بازیگر سریال دل در نقش فاراب می باشد که در نقش مقابل لیلا زارع مرسده بازی کرده است حضوری فعال در شبکه های اجتماعی دارد.
بهتاش سریال پایتخت تا کنون تجربه چند کار سینمایی و سریال را با منوچهر هادی داشته است و در سریال دل نیز در نقش فاراب بازی کرده است. در ادامه عکس های از بهرام افشاری سریال دل را در نیک صالحی مشاهده کنید.
بهرام افشاری سریال دل
بهرام افشاری در فیلم هایی چون کارگر ساده نیازمندیم و رحمان ۱۴۰۰ با منوچهر هادی همکاری داشته در سریال دل نیز در نقش فاراب در کنار مرسده (لیلا زارع) عاشقانه ای متفاوت را به وجود آورده اند
در سری عکس های جدید اینستاگرام بازیگران تصاویری از صبا راد , نفیسه روشن , گلاره عباسی , زهره فکورصبور , نیکی مظفری , مجید صالحی , ستاره پسیانی , ریحانه پارسا , مارال فرجاد , پریچهر قنبری , شقایق دهقان , الهام پاوه نژاد , سردار آزمون , محسن کیایی , سیاوش خیرابی , دریا مرادی دشت , دنیا مدنی , فاطمه هاشمی , شیوا خسرومهر و در ادامه با ما همراه شوید تا تصاویر زیبای اینستاگرام بازیگران را ببینید.
بهرام افشاری : بی کیفیت نباشیم?
در ادامه جدیدترین پست های اینستاگرام سایر بازیگران را ببینید
صبا راد : سلام سلام سلام ۹۹/۵/۵ همین اول بگم که لایک و کامنت و تگ این پست چهار برنده داره که هر کدوم برنده دومیلیون ریال وجه نقد می شن پس د برو که رفتیم تا بترکونیم???بچه ها خیلی عجیب و غریب من قسمت سوم کوچ رونوشتم و پست کردم یهو هم قسمت دوم هم قسمت سوم پااااک شد?? بگذریم صدبار هم پاک بشه دوباره می نویسم اما راستش امشب دیگه نه?? عجالتا بپردازیم به همین پست مسابقه مون تا فردا ببینم چه می کنیم? برنده ها فردا شب ساعت یازده اعلام می شن پس فقط تا شش مرداد ساعت یازده شب وقت داریییید?
گلاره عباسی : جانا ???خواهر زاده جانم
زهره فکورصبور :گاهی حرف هایم را برای نان ریزه های حیاطمان میزنم…شاید گنجشک ها هضمشان کنند…یه روز عالی با فرناز عزیز
مجید صالحی : من دو فیلم با محمدرضا شریفی نیا عزیز همبازی بودم ؛ بهمراه امین حیایی دوست داشتنی و فرزاد جان حسنی و سپند امیرسلیمانی مهربان.
ستاره پسیانی : اگه همه ماسک بزنیم ?، دوباره بی استرس میتونیم دور هم جمع شیم بدون ماسک?
ریحانه پارسا : پشت صحنه فیلم کوتاه شب ?
مارال فرجاد : افراد کار بلد با کلی تنوع پارچه
پریچهر قنبری : چقدر شادمانیِ آدمی از آوازِ آدمی خوب است
خوب است گاهی اوقات
ما نیز به خوابِ گُل و خاطراتِ گهواره برگردیم!
گاهی اوقات
چه میل غریبی به دیدنِ یک عده آدمی در من است
میخواهم بیایند
نشانیِ آشنای دریا را از دیدگان من بگیرند،
و بعد یکی از میانِ مردگانِ ما بگوید:
تولدِ ماه را اگر ندیدهاید،
تولدِ نابهنگامِ چراغ و ستاره نزدیک است،
حالا به خانههایتان برگردید!..#سید_علی_صالحی
….منو بابام?☺️????
شقایق دهقان : شبِ روزی که سر کار از هوش می روم به خواب مهریار می آیی می گویی ؛ پسر یه زنگ به خواهرت بزن نگرانشم ، نگران درخت های زردآلویى ، این را چند شب پیش مهرناز خواب دیده بود؛ خوب آبیاری نمی شوند ، به مهرناز گفته بودی چرا قفل دروازه باغ را تعمیر نمی کند ، گفته بودی خطرناک است بابا بیشتر مراقب باشین ، بنفشه را هم که حتما بیشتر از من دوست داری که در این هفت سال این همه به خوابش رفتی که در آغوشت بنشیند و موهایش را نوازش کنی .
دردت به سرم بابا درد روزهای آخرت در بیمارستان به سرم یک شب هم به خواب من بیا دلتنگی گاهی امان آدم را می بُرد .
پ.ن امروز پنج مرداد هفتمین سالروز پرکشیدن پدرم…
الهام پاوه نژاد : این روزها وقتی مجبور میشم برای کار درمانی به پزشک مراجعه کنم، خجالت میکشم! وقتی میبینم کادر درمان مجبورند چه شرایط سختی را تحمل کنند از خودم عصبانی میشم که چرا بیشتر مواظب سلامتم نبودم!
سردار آزمون : از وضیعت سفید به سمت وضعیت قرمز میرم خدا به دادم برسه (کرونا)?❤️ پیش بسوی ایرانم❤️
سیاوش خیرابی : گفتم یه عکس رُخِ عقابی براتون بزارم?لایو دیشب با اون ریشا و موهامو بشوره بِبَره??خودم عکساموکه با اون ریش تگمیکنیدومیبینممیترسم???
دریا مرادی دشت : ? هر روز صبح که از خواب بیدار میشد، به دروغ بهش وعده مشهد رو میدادم… هر روز رو به عشق مشهد ساک جمع میکرد و من هر شب با یه بهونه ای از سر خودم بازش میکردم و امروز و فردا میکردم… شب آخر دیگه خوشحال بود… دیگه ازم چیزی نپرسید… . سریال ایلدا خرم آباد
نفیسه روشن : منو ساحل خلیج فارس!!!…اری!!!!خلیجی که ارثیه آبا و اجدادی چندین میلیون ایرانیه..و هیچ کسی حق نداره نه نامش رو عوض کنه..نه هویتش رو…….
فاطمه هاشمی : بیا با هم حرف بزنیم مثل خورشید با گل آفتاب گردان تو بگویی و من دورت بگردم!
این روزها مجبوریم به گذشته فکر کنیم و به عکسهای قدیمی رجوع کنیم شاید کمی حالمان بهتر شود ….
محسن کیایی : چقدر این روزها آغوشت را کم دارم مامان مونس.
شیوا خسرو مهر : خانم هایی که به دنبال کیف های خاص و برند هستند
گردآوری گروه تصویری نیک صالحی