مجریان تلویزیون با صداهای رسا و چهره های دوست داشتنی نقش مهمی در اطلاع رسانی و سرگرمی مخاطبان ایفا می کنند و آن ها با حضور در برنامه های مختلف از اخبار و رویدادهای روز دنیا تا مسابقات و گفتگوهای جذاب همراه ما هستند.
در این مطلب بیوگرافی کوتاهی از بهترین مجریان زن تلویزیون از جمله نجمه جودکی , ژیلا صادقی , آزاده نامداری , مژده لواسانی , مبینا نصیری , آزاده آل آیوب , المیرا شریفی مقدم , گیتی خامنه , عاطفه میرسیدی را مشاهده و عکس های از این مجری های محبوب را در نیک صالحی می بینید.
بهترین مجریان زن تلویزیون
مجری، ویترین یک شبکه و برنامه تلویزیونی است و از آنجا که نسبت به عوامل دیگر، بیشتر دیده میشود، حساسیتها هم روی او زیادتر است. مرد و زن هم ندارد؛ هر آنچه از زبان مجری یک برنامه تلویزیونی روی آنتن زنده مطرح می شود، به صراحت موضع صداوسیما و متولیانش تلقی میشود و از این رو هر گفتار و رفتار اشتباهی هم از ناحیه مجری، در نهایت به آنها نسبت داده میشود.
نجمه جودکی
او ۲۱ آبان ماه ۱۳۷۱ در تهران متولد شد. از کودکی به مجریگری و بازیگری علاقه زیادی داشت. توانایی او در سخنوری و اعتمادبهنفسش در مقابل دوربین باعث شد تا یکی از مجریان خوب تلویزیون شناخته شود.
خانم جودکی تحصیلات خود را در رشته مهندسی معماری تا مقطع لیسانس ادامه داد. او از ۱۵ سالگی فعالیت خود را در رادیو آغاز کرد. گویندگی رادیو از نظر او یکی از تجربههای شیرین زندگیاش محسوب میشود. اما میتوان گفت فعالیت اصلی او با برنامه پرمخاطب رادیو جوان در سال ۱۳۸۷ شروع شد.
نجمه جودکی در سال ۱۳۸۸ برنامه مهیج و شاد «شب ایرونی» را در شبکه جام جم اجرا رفت. بدون شک میتوان گفت نجمه جودکی تحول بزرگی در نحوه پوشش مجریان زن تلویزیون ایجاد کرد. البته این تجربه اوایل برایش گران تمام شد و حدود ۴ سال ممنوعالکار بود. از دیگر آثار او باید «در انتهای الوند»، «ایران و آفتاب»، «مردم گرام»، »فرصت ویژه» و «سین مثل سریال» را نام برد.
ژیلا صادقی از محبوب ترین های شبکه ۳
او ۲۳ شهریور ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. تحصیلات خود را در رشته گرافیک دانشگاه آزاد تکمیل کرد. سابقه تدریس دوبلاژ برای آموزش و پرورش داشته و مدتهای زیادی از گویندگان بااستعداد رادیو بود.
خانم صادقی سرانجام در سال ۱۳۷۰ برای تلویزیون تست داد و چند سال بعد با برنامه «کاپیتولاسیون» به عنوان مجری جلوی دوربین رفت. از دیگر برنامههای تلویزیون این مجری زن توانمند کشورمان میتوان به «رنگ جوانی»، «هشت فصل عشق»، «گل بیار گل ببر»، «خانه مهر»، «الفبای مهربانی»، «خانه من خانه تو»، «آبی آسمونی»، «آب و آیینه»، «تمام ماه» و «اینک بهار» اشاره کرد.
ژیلا صادقی را باید بنیانگذار اجرای ساده و خودمانی دانست. او با مخاطب تعارف نداشت و با اجرای صمیمانه خود همیشه پرطرفدار بود. این مجری در طی مدت اخیر با حواشی مختلفی نیز روبهرو شد.
زنده یاد آزاده نامداری از بهترین مجریان زن تلویزیون
او ۹ آذر ماه ۱۳۶۳ در سنقر متولد شد و فعالیت هنری خود را از سن ۱۹ سالگی با شبکه استانی زاگرس در کرمانشاه شروع کرد. چند سال بعد به تهران آمده و برنامه تلویزیونی «خط مستقیم» را اجرا رفت.
اما برنامه «تازهها» در سینمای خانواده بود که باعث شناخته شدن و شهرت او شد. زندگی شخصی این مجری توانمند کشورمان با حواشی زیادی روبهرو بود. از ازدواج اولش با فرزاد حسنی یکی دیگر از مجری های تلویزیون ایران گرفته تا ازدواج دوم او با سجاد عبادی و حواشیای مربوط به حجابش.
این حواشی باعث شد تا او بعد از ۱۲ سال اجرا در تلویزیون ایران ممنوعالتصویر شود و تا آخرین روز زندگیاش این قطع همکاری از طرف تلویزیون برطرف نشد.
فروردین ۱۴۰۰ رسانهها و فضای مجازی با پخش خبری مبنی بر فوت آزاده نامداری باعث شوکه شدن همگان شدند. جسد آزاده نامداری به دلایلی که هنوز هم مشخص نشده در حالیکه ۲ روز از فوت او میگذشت توسط پدر و مادرش در خانه شخصی او پیدا شد.
مژده لواسانی از برترین مجری های صدا و سیما
وی در ۲۰ آبان ماه ۱۳۶۸ در تهران متولد شد و تحصیلات خود را در زمینه حقوق تا مقطع لیسانس ادامه داد. پس از آن به فعالیت هنری روی آورد.
آغاز فعالیت هنری او را باید از دوران کودکیاش در نظر گرفت. سه ساله بود که برنامه «سلام کوچولو» را در رادیو اجرا رفت. «بچههای انقلاب» و «بوی گل آفتاب» از دیگر برنامه های رادیویی این مجری بااستعداد در کودکی هستند. خانم لواسانی توانست در سال ۹۵ به نقل از سایت ویکی پدیا در نظرسنجی برنامه «سه ستاره» بهترین مجری زن ایران شناخته شود.
«سه نقطه»، «عصر خانواده»، «کافه سوال»، «چله عشق»، «شب آرام»، «حوالی حرم»، «روزگار جوانی»، «یادمان باشد»، «پیدا و پنهان» و «دانش و هوش» نمونهای از برنامههای او در رادیو و تلویزیون هستند.
مبینا نصیری
او ۵ اردیبهشت ماه ۱۳۶۸ در تهران متولد شد. مبینا نصیری فعالیت هنری خود را با گویندگی رادیو آغاز کرد. او سابقه زیادی در اجرای رادیویی داشته و از این کار بینهایت لذت میبرد.
اولین اجرای او در تلویزیون با برنامه «آفتابگردون» در شبکه دو سیما انجام شد. پس از آن برنامههای «جوانی»، « زیتون»، «صعود»، «سیمای خانواده» و «سلام صبح بخیر» را اجرا رفت.
وی هم کم و بیش درگیر حواشیای در اجرای خود شد و سال ۱۳۹۲ او در برنامه «امروز هنوز تموم نشده» که به صورت زنده پخش میشد از کلمه جیگر استفاده کرد و این حرف او باعث شد تا حدود ۲ سال ممنوع التصویر شود.
آزاده آل آیوب از بهترین مجریان زن تلویزیون برای برنامه های کودک
وی که بیشتر با نام خاله نرگس شناخته میشود یکی از محبوب ترن مجریان زن تلویزیون است که از سال ۱۳۷۶ وارد این حرفه شده است. وی از سال ۱۳۷۹ در برنامه کودک شبکه جام جم مشغول به کار شد و از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۵ مجری و بازیگر برنامه رنگین کمان در شبکه پنجم سیما بوده است و آزاده آل آیوب از برترین مجری های صدا و سیما، در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کرده است.
المیرا شریفی مقدم
نام المیرا شریفی مقدم در میان اسامی برترین گویندگان خبر قرار میگیرد. وی متولد تبریز است و مدرک لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد دارد و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم ارتباطات است. همسر او نیز، داوود عابدی، گزارشگر ورزشی شبکه خبر است.
گیتی خامنه
خانم گیتی خامنه نیز از جمله بهترین مجریان زن تلویزیون ایران است که بین سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۷۰ در صدا و سیمای ایران به فعالیت میپرداخت. او مجری برنامه کودک بود.
سپس به آمریکا رفت و به تحصیل پرداخت تا اینکه سال ۱۳۸۹ به ایران بازگشت. او در شبکه تهران با برنامه بچههای دیروز، در شبکه سحر با برنامه میراث ایران و در شبکه دوم سیما با برنامه تا همیشه فعالیت کرد. در سال ۱۳۹۵ به شبکه پویا رفت تا باری دیگر در حیطه کودک و نوجوان فعالیت کند.
عاطفه میرسیدی مجری سابق تلویزیون
تیرماه ۱۴۰۲ ویدئویی از عاطفه میرسیدی، مجری و خبرنگار سابق صداوسیما در حوزه سلامت منتشر شد که او را با ظاهری متفاوت از آنچه تا به حال مقابل دوربین دیده شده بود و در فضای کاری متفاوت نشان میداد که واکنشهای متفاوتی را هم به همراه داشت.
به نظر میرسد میرسیدی پس از بازنشستگی، در حوزه طب سوزنی و زیبایی فعالیت میکند و ویدئوهایی هم به منظور تبلیغ کارش در فضای مجازی منتشر می کند.
میرسیدی در سالهای فعالیتش در صداوسیما، حاشیههایی هم در فضای مجازی داشت که از مهمترین آنها ماجرای ابتلایش به کرونا در ماههای ابتدایی سرایت این بیماری و همچنین توبیخش به خاطر تهیه گزارشی از بیماری ایدز برمیگردد.
او در گفتوگوهایش چنین تعریف کرده است که ابتدای کارش در تلویزیون، در اولین، دومین و سومین گزارشش با موضوع ایدز که آن زمان جزو خط قرمزها حساب میشد، توبیخ شده است.
میرسیدی در زمان اوج کرونا هم حاشیه داشت و حرفهایش جنجالی شد.
ایسنا , پلازا