نیک صالحی | پرتال اطلاع رسانی ، سرگرمی ، سینما و …
  • نیک صالحی
    • تماس با ما
  • فال
    • انواع فال و طالع بینی
    • فال روزانه
    • فال روز تولد
    • فال حافظ
    • فال کارت
  • خبر
    • اخبار ایران و جهان
    • اخبار اختصاصی
    • اخبار علمی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار حوادث
    • موبایل و کامپیوتر
  • سینما
    • فرهنگ و هنر
    • استوری چهره ها
    • فرهنگ و سینما
  • سرگرمی
    • چه خبر از کجا ؟
    • اس ام اس مناسبتی
    • کاریکاتور
    • مطالب گوناگون
    • سوژه های خنده دار
    • معما ، ضرب المثل،چیستان
    • گزارش تصویری
    • داستان های کوتاه
    • خودرو
  • گردشگری
  • سلامت
    • شاخص توده بدنی
    • تغذیه و سلامت
    • پزشکی و درمان
    • زناشویی و همسرداری
    • آشپزی و دسر
    • روانشناسی
    • پیشگیری از ایدز
    • مبارزه با اعتیاد
  • سبک زندگی
    • مد روز
    • کاردستی
    • زیبایی و آرایش
    • خانه داری
    • دکوراسیون
  • فیلم
  • احکام
    • استخاره با قرآن
    • فال قرآن
  • تبلیغات
    • درج آگهی در سایت
جمعه ۳۰ / ۰۲ / ۰۱
اخبار و رویدادهای ورزشی > اخبار ورزشی > واکنش هالک ایرانی به حواشی اخیر و رویارویی اش با مارتین فورد

واکنش هالک ایرانی به حواشی اخیر و رویارویی اش با مارتین فورد

تاریخ بروزرسانی : 2022-02-27
گردآوری : نیک صالحی
سجاد غریبی در دبی

جنجال رویارویی سجاد غریبی معروف به هالک ایرانی با مارتین فورد در فضای مجازی خبرساز شده و با واکنش های همراه شده است.

هالک ایرانی چند روزی است مورد تمسخر در فضای مجازی قرار گرفته و ویدیویی از وی در امارات منتشر شده که نشان می دهد او تفاوت چشمگیری نسبت به مارتین فورد انگلیسی دارد. در ادامه ویدیو سجاد غریبی در دبی را در نیک صالحی مشاهده کنید.

سجاد غریبی در دبی

ویدئو عجیب از لحظه ورود سجاد غریبی (هالک ایرانی) به دبی قبل از تقابل با مارتین فورد را ببینید.

ویدیوی منتشر شده از رویارویی سجاد غریبی با مارتین فورد توجه بسیاری را به فیزیک بدنی او جلب کرده است. دیدار رسمی این دو نفر قرار است دوم آوریل در سالن O۲ برگزار شود، اما این دو نفر که در دوبی حضور دارند روز پنجشنبه برای اولین رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.

در این تقابل هر دو آماده بودند تا با دیگری مقابله کنند، اما این هالک ایرانی بود که موفق نشد فورد را به زمین بزند.

نکته عجیب این تقابل تفاوت قد قابل توجه بین سجاد غریبی و مارتین فورد بود که توجه بسیاری را جلب کرده است. علیرغم داشتن لقب هالک ایرانی، این ورزشکار به شکل واضحی از رقیب خود کوتاه قامت‌ تر است و به نظر می‌ رسد که این موضوع در رقابت ماه آوریل برای او دردسرساز شود.

انتشار این تصاویر باعث شده که بسیاری از کاربران نیز به این موضوع توجه کنند و حتی ادعا کنند که تصاویر منتشر شده از این ورزشکار پیش از این فتوشاپ بوده یا با تکنیک‌های خاصی فیلمبرداری و تصویربرداری شده است.

سجاد غریبی در دبیسجاد غریبی و مارتین فورد

واکنش هالک فتوشاپی به حواشی اخیر

روز جمعه ویدیوی از رویارویی سجاد غریبی در دبی با مارتین فورد که فروردین ماه باید در مسابقات بوکس استار به مصاف هم بروند منتشر شد که در آن به وضوح مشخص بود غریبی تفاوت فیزیکی فاحشی با حریف خود دارد و حتی نمی تواند ضربه خاصی به حریفش بزند.

تفاوت قد قابل توجه بین سجاد غریبی و مارتین فورد بود که توجه بسیاری را جلب کرده است. علیرغم داشتن لقب هالک ایرانی، این ورزشکار به شکل واضحی از رقیب خود کوتاه قامت‌تر است و به نظر می‌رسد که این موضوع در رقابت ماه آوریل برای او دردسرساز شود.

انتشار این تصاویر باعث شده که بسیاری از کاربران نیز به این موضوع توجه کنند و حتی ادعا کنند که تصاویر منتشر شده از این ورزشکار پیش از این فتوشاپ بوده یا با تکنیک‌های خاصی فیلمبرداری و تصویربرداری شده است.

صحبت های سجاد غریبی در دبی

حالا غریبی در لایو اینستاگرام خود درباره اتفاقات دیروز گفت: اینقدر اتفاق رخ داده بد بود که اصلا نمیخواستم درباره آن صحبت کنم. سازمان بوکس استار به ما اعلام کرد که ظهر یک مواجه رو در رو دارید. به من اعلام کردند که حق هیچ گونه برخورد فیزیکی را ندارید، حق هُل دادن یا حرکت اضافه را ندارید و فقط باید رو در رو باشید.

سجاد غریبی در دبیسجاد غریبی معروف به هالک ایرانی

از زمانی که من اینجا هستم فقط دو وعده غذا خوردم و شرایط خیلی افتضاح است. من با هزینه خودم و بدون هیچ مربی و اسپانسری به اینجا آمدم.

باز هم می گویم اتفاقات رویارویی چیزی نبود که به من گفته بودند و کمال نامردی بود. نهایت نامردی بود که این اتفاقات افتاد و بیشتر از این نمی توانم بگویم چرا این اتفاق افتاد چرا که ما فقط قرار بود رو در شویم.

مارتین با حرکت ناجوانمردانه من را هُل داد و اصلا صحبتی از این موضوع نشده بود. من تازه فهمیدم که چه غافلگیری انجام شده و می خواستند من را خراب کنند البته که عزت دست خداست ولی من متوجه این کار سازمان شدم. واقعا تعجب می کنم چرا این کار را کردند؟ مارتین اینقدر ترسو است که از این فرصت استفاده کرد چرا که می دانست فرصت دیگری ندارد اما پایان ماجرا این طور نیست.

من از زمانی که اتفاق افتاده است نتوانستم بخوابم چرا که شرمنده مردم ایران هستم و آرزوی مرگم را کردم.

ورزش سه , خبرانلاین

در ایام قرنطینه در منزل بی نهایت کارتون ببینین
رودرویی و افتضاح سجاد غریبی (هالک ایرانی ) در مقابل مارتین فورد انگلیسی
برچسب ها: پرورش اندام
اخبار مرتبط:
سجاد غریبی و مارتین فورد
لغو بازی سجاد غریبی و مارتین فورد با رجز خوانی عجیب هالک فتوشاپی
قصر مایک تایسون
نگاهی به قصر مایک تایسون مشت زن آمریکایی عجیب و شگفت انگیز
پناهندگی امید احمدی صفا
پناهندگی امید احمدی صفا ملی پوش تیم کیک بوکسینگ با همسرش به آلمان
ثروتمندترین بوکسور جهان
سرقت از ثروتمندترین بوکسور جهان و مژدگانی نجومی برای گرفتن سارق!
پیشنهادات ویژه
کلینیک لیزر شفا
کلینیک لیزر شفا
مبل و میز کلاسیک
مبل و میز کلاسیک
رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی
تبلیغات شما
تبلیغات شما
  • هم اکنون دیگران می خوانند
مارکو اسنسیو ازدواج مارکو اسنسیو ستاره مایورکایی رئال مادرید
کالین رونی و ربکا واردی همه‌ چیز درباره جنجال کالین رونی و ربکا واردی همسران دو فوتبالیست
جشن قهرمانی استقلالی ها دعوت از ستاره‌ های سینما و موسیقی در جشن قهرمانی استقلال
لوئیس سوارز خداحافظی تلخ لوئیس سوارز و خانواده اش با اتلتیکو مادرید
فال و طالع بینی
فال روزانه
فال حافظ
استخاره با قرآن
فال شیخ بهایی
فال چوب
فال روز تولد
فال کارت
فال قهوه
مروری بر گذشته
مارکو اسنسیو
ازدواج مارکو اسنسیو ستاره مایورکایی رئال مادرید
جشن قهرمانی استقلالی ها
دعوت از ستاره‌ های سینما و موسیقی در جشن قهرمانی استقلال
لوئیس سوارز
خداحافظی تلخ لوئیس سوارز و خانواده اش با اتلتیکو مادرید
لیونل مسی در عربستان
خوشگذرانی لیونل مسی در عربستان و تحت تاثیر مکانی خاص
logo-samandehi
  • خانه
  • تماس با ما
  • تبلیغات در سایت
  • آر اس اس
  • ویدئو و موزیک
  • امروز چندمه
  • تعبیر خواب

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد . طراحی سایت با آنلاینر

Copyright (c) 2003-2021 Niksalehi.com All Rights Reserved
دکتر تاجبخشدامنهویدئورپورتاژ آگهی