جشن تولد پسر رضا قوچان نژاد ستاره زوله هلند

رضا قوچان نژاد ستاره تیم ملی فوتبال برای پسرش یک جشن تولد لاکچری تدارک دیده و در کنار همسرش سروین تولد سه سالگی دوران کوچولو را جشن گرفته اند.
ستاره سابق تیم ملی فوتبال کشورمان که در هلند با همسر و پسرش زندگی می کند جشن زادروز تنها فرزندش را در کنار همسرش برگزار کرده است. در ادامه عکس های از جشن تولد پسر رضا قوچان نژاد را در نیک صالحی مشاهده کنید.
جشن تولد پسر رضا قوچان نژاد
سروین خواهر ساره بیات و همسر رضا قوچان نژاد عکس هایی از تولد لاکچری پسرش منتشر کرد. رضا قوچان نژاد فوتبالیست ایرانی که چند سال قبل با سروین خواهر ساره بیات هنرپیشه ایرانی ازدواج کرد پسری به نام دوران دارد.
دوران پسر رضا قوچان نژاد سه ساله شده است. رضا قوچان نژاد و خانواده اش در هلند زندگی
می کنند. او از کودکی خارج از ایران زندگی کرده و در همانجا نیز فوتبالیست شد
و با خواهر ساره بیات ازدواج کرد.
تصمیم خداحافظی رضا قوچان نژاد
حالا که گوچی روی دور گلزنی افتاده شاید بحث بازگشت او به تیم ملی بار دیگر مطرح شود. او در واکنش به این موضوع می گوید: «راستش من هیچ وقت با آقای اسکوچیچ صحبتی نداشتهام و زمانی که خداحافظی کردم، خداحافظی ام الکی نبود.
فکرهایم را برای گرفتن این تصمیم کرده بودم و آن زمان بهترین تصمیم به نظرم خداحافظی بود.
حقیقت را بخواهید الان چیزی برایم فرقی نکرده که بگویم اینطور نیست و یا کاش آن
تصمیم را نگرفته بودم. هنوز روی تصمیمم هستم.»
تبریک تولد پسر رضا قوچان نژاد
ساره بیات در واکنش به عکس هایی که سروین خواهرش و رضا قوچان نژاد از تولد لاکچری پسرشان منتشر کرده اند ابراز احساسات کرده و خواهرزاده اش را قلب خودش صدا زده است. او در کامنتی زیر پست رضا قوچان نژاد نوشته است: قلب من تولدت مبارک .
ساره بیات که قرار است به زودی با سریال عاشقانه گیسو که در شبکه خانگی
منتشر می شود دوباره روی صحنه حاضر شود در سال چندین بار به خارج از کشور
سفر می کند و در چند ماهی را در کنار خواهرش و خانواده اوست. او با رضا قوچان نژاد
نیز رابطه بسیار خوبی دارد و او را برادر خود معرفی کرده بود.
جامعه پویا , ورزش سه