
ریچارد ویلیامز پدر ونوس و سرنا دو ستاره تنیس آمریکا و جهان نقش ویژه ای در آینده دخترانش داشته است.
دو تنیسور مشهور امریکایی زندگی عجیب و متفاوتی داشته اند و پرافتخارترین ورزشکاران جهان هستند. در ادامه جزئیات بیشتر درباره زندگی پر ماجرای پدر خواهران ویلیامز را در نیک صالحی مشاهده کنید.
پدر خواهران ویلیامز
ونوس و سرنا ویلیامز بدون شک یکی از بهترین تنیسورهای زن تاریخ هستند که سرنا توانسته به عنوان پرافتخارترین زن برسد. ونوس که نسبت به خواهرش افتخارات کمتری دارد ۷ بار قهرمان گرنداسلم ها شده است!
اما ریچارد پدر خواهران ویلیامز مهم ترین عامل موفقیت آن ها بوده است. او خودش دوره های مربی گری تنیس را گذراند تا بتواند با دخترانش تمرین کند. در نهایت او توانست از دخترانش قهرمان بسازد.
در گزارش های مختلف اعلام شده که انگیزه اصلی ریچارد برای تنیسور شدن دخترانش فقط جوایز مالی تنیس بوده است.
اسکار برای ویل اسمیت
بعد از چند سال، حالا زمان آن فرا رسیده بود که ویل اسمیت دوباره نام خود را بر سر زبانها بیاندازد. وقتی خواهران ویلیامز سراغ او رفتند و از او خواستند در نقش پدرشان ایفای نقش کند، اسمیت پذیرفت و سعی کرد خانواده را متقاعد کند که بهترین تصمیمشان را با انتخاب او گرفتهاند.
این دو گفته بودند که تا فیلم را نبینند حاضر نیستند نام خود را بر روی پروژه بگذارند و این موضوع اسمیت را بیش از پیش هیجانزده کرد که آنچه در توان دارد را به خرج بدهد و عملکردی فوقالعاده داشته باشد.
پدر خواهران ویلیامز تنیس بازان مشهور
تأثیرگذاری ریچارد ویلیامز، پدر «ونوس» و «سرنا» دو ستاره تنیس آمریکا و جهان روی دوران حرفهای این دو خواهر آنقدر تأثیرگذار بوده که فیلم «پادشاه ریچارد» برگرفته از زندگی او ساخته شده و ویل اسمیت ستاره هالیوود هم نقشش را بازی کرده است.
این مردِ با اراده دخترانش را به سمت پیروزی های مولتیمیلیون دلاری پیش برد و در طول مسیر با رفتارهای بد و نژادپرستیها مبارزه کرد. والدین سفیدپوست در پیست نوجوانان به اشتباه پرتاب های دختران او را خطا می خواندند و مدیران سفیدپوست با لبخند به ریچارد میگفتند که کاری که او برای دخترانش انجام داد «باورنکردنی» است و او را با پیشنهادهای تمسخرآمیز تحقیر می کردند.
ویلیامز در خاطراتش مینویسد که ونوس و سرنا «راهی جز قوی بودن نداشتند»، و وقتی ۵ ساله بودند مجبور بودند برای حفاظت از خودشان تکواندو یاد بگیرند. او برای شرایط جامعه خیلی تاسف میخورد: «ما نسبت به بچه هایمان سختگیر نبودیم.
دلمان می خواست آن ها به مهدکودک بروند و هرگز آن ها را مجبور نمی کردیم که در بچگی سخت کار کنند. امنیت از دانش نشات میگیرد. دانش قدرت است. قدرت توانایی برنده شدن است.»
خبرانلاین , خبر ورزشی