
وکیل جوان لرستانی به نام نصیر فرخ نژاد چند روز قبل همراه مردی ناشناس و مرموز به مکان نامعلومی رفته و بعد از چند روز بی خبری جسدش کشف شده است.
در پی یک جنایت هولناک مرد جوان به نام نصیر فرخ نژاد که وکیل می باشد در خودروش با ضربات مرگبار چاقو به قتل رسید و جسدش به مکانی دیگر منتقل شده است. در ادامه جزئیات تلخ قتل فجیع وکیل جوان را در Niksalehi مشاهده کنید.
قتل فجیع وکیل جوان
چند روز قبل فرد ناشناسی به خانه این وکیل که نصیر فرخنژاد نام داشت و از اعضای مرکز وکلای قوه قضاییه در استان لرستان بود، مراجعه کرد. دقایقی بعد، وکیل جوان بدون اینکه با خانواده اش صحبتی کند سوار بر خودرو از خانه خارج شد.
آن روز اعضای خانواده وکیل جوان هر چه منتظر ماندند، خبری از او نشد. تا این که یک روز بعد پیکر بی جان او در حالی که به نظر می رسید با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است در منطقه چغلوندی کشف شد.
جنایت هولناک در لرستان
با گزارش کشف جسد این وکیل به پلیس، تحقیقات گسترده ای برای رازگشایی از این جنایت آغاز شد. در حالی که چند ساعت از کشف پیکر مقتول می گذشت مأموران در جریان تحقیقات خود موفق شدند که خودروی او را نیز در آن حوالی کشف کنند.
این خودرو در شرایطی کشف شد که صندلی های آن خون آلود بود و به نظر می رسید وکیل جوان در خودرو اش به قتل رسیده و سپس جسدش به مکان دیگری منتقل شده است. در این شرایط بود که با انتقال جسد مقتول به پزشکی قانونی تجسس های پلیسی ادامه یافت.
جزئیات قتل فجیع وکیل جوان
مرحوم فرخ نژاد در عین جوانی دارای تجربه زیادی در وکالت و مشاوره امور حقوقی بود. او هم چنین در دوره های مختلف انتخابات شورای شهر خرم آباد کاندیدا شده و از افراد سرشناس لرستان به خصوص منطقه ماسور بود و در ماه های اخیر چند پرونده کیفری را قبول کرده بود.
با وجود این هنوز هیچ اطلاعاتی درباره عامل یا عاملان این جنایت و اینکه قتل با شغل این وکیل ارتباط دارد یا نه منتشر نشده است. این وکیل لرستانی در شرایطی به قتل رسید که ماه گذشته نیز محمدرضا جعفرآقایی، وکیل شاهرودی مقابل چشمان همسر و فرزند خردسالش هدف گلوله قرار گرفت و به قتل رسید و از آن زمان تاکنون عامل جنایت دستگیر نشده است.
روزنامه همشهری