جزئیات جدید از قتل دختر شهید تنکابنی و کشف جسد نیمه دفن شده وی در کلاردشت

زینب گلیج دختر شهید عباسعلی گلیج جسد نیمه دفن شده اش در کلاردشت کشف شده و هنوز راز این جنایت مرموز کشف نشده و در هاله ای از ابهام قرار دارد.
بعد از کشتن فجیع زینب گلیج و کشف جسد این زن جوان هنوز هیچ سرنخی از عامل یا عاملان این جنایت دلخراش به دست نیامده و تحقیقات پلیس ادامه دارد. در ادامه جزئیات تلخ قتل دختر شهید در تنکابن را در Niksalehi مشاهده کنید.
قتل دختر شهید در تنکابن
احسان وحیدی دادستان تنکابن با اشاره به قتل دختر یک شهید تنکابنی در کلاردشت گفت: این پرونده در دست بررسی است.
زینب گلیج فرزند ارشد شهید عباسعلی گلیج، معروف به لیلا گلیج، معاون آموزش و پرورش شهرستان تنکابن در یک سناریوی معمایی به قتل رسید.
زینب گلیج روز دوشنبه ۹ خرداد ماه ناپدید می شود و روز سه شنبه خانواده وی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن زینب گلیج خبر دادند و خیلی زود تیمی از کارآگاهان پلیس تنکابن برای تحقیقات وارد عمل شدند.
کشف جسد زینب گلیج
تجسس های پلیسی ادامه داشت تا اینکه روز ۱۵ خرداد ماه جسد یک زن که به نیمه دفن شده بود در ضلغ شرقی کشتارگاه کلاردشت که نزدیک به ۲۰۰ متر از جاده فاصله داشت کشف شد.
با توجه به گذشت چند روز از مرگ زن جوان که جسدش نیمه دفن شده بود، صورت قابل شناسایی نبود اما بررسی جسد نشان از آثار جراحت روی سر این زن داشت و در ادامه پزشکی قانونی برای شناسایی هویت وارد عمل شدند.
تحقیقات برای شناسایی هویت جسد و سرنخی از زینب گلیج ادامه داشت تا پلیس با کلاردشت با توجه به اعلام فقدانی خانواده زینب گلیج در شهرستان تنکابن احتمال دادند که این جسد متعلق به وی باشد تا اینکه روز ۱۹ خرداد ماه خانواده معاون آموزش و پرورش به کلاردشت رفته و جسد زینب گلیج شناسایی شد.
قتل دختر شهید در کلاردشت
لازم به ذکر است که احسان وحیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید قتل دختر یکی از شهدای والامقام شهرستان اظهار داشت: این حادثه در منطقه کلاردشت رخ داد و پرونده توسط همکاران اطلاع رسانی میشود.
وی افزود: پس از بررسی پرونده نتیجه قطعی به اطلاع عموم خواهد رسید.
گفتنی است زینب گلیج متاهل و دارای دو فرزند است که در یک سناریوی مرموز به قتل رسیده است.
رکنا