
با کشف جسد زنی جوان در یکی از پارک های تهران در چمدان در تحقیقات اولیه مشخص شده او خفه شده و آثار ضرب و جرح نیز روی بدنش مشهود بوده است.
با پیدا شدن یک چمدان مرموز مسافرتی بزرگ در پارک میثاق باغ آذری در تهران جنایتی هولناک برملا شد و جسدی در آن متعلق به یک زن کشف شده که دست و پا و دهان وی بسته بوده است و هنوز جزئیات این جنایت دلخراش و عاملان آن و انگیزه آنها از این اقدام وحشیانه مشخص نشده است. در ادامه جزئیات دلخراش کشف جسد زن جوان در یکی از پارک های پایتخت را در Niksalehi مشاهده کنید.
کشف جسد زن جوان
با کشف جسد زن در یک چمدان مسافرتی بزرگ در پارک میثاق باغ آذری یک معمای جنایی برای کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کلید خورد.
سه شنبه چهاردهم تیر ماه سال جاری، کشف پیکر زن میانسالی در یک چمدان در پارک میثاق منطقه باغ آذری از سوی یک کارتن خواب به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شده است.
قتل وحشیانه یک زن در تهران
با اعلام این خبر، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱۷ جوادیه، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با هماهنگی بازپرس کشیک قتل راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.
تیم جنایی پس از حضور در محل حادثه با چمدان چرخ دار بزرگی مواجه شدند که داخل آن، جسد زنی میانسالی قرار داشت که دهان وی با چسب بسته شده و آثار ضرب و جرح روی سر و خفگی در ناحیه گردن مشهود بوده است.
کشف جسد زن جوان در یک چمدان بزرگ
از سوی دیگر تحقیقات نشان داد، زن جوان در مکان دیگری به قتل رسیده و با یک چمدان بزرگ مسافرتی چرخ دار به پارک میثاق منقل شده که یک کارتن خواب پس از مشاهده چمدان موضوع را به پلیس اطلاع داده است.
پیکر مقتول برای بررسی های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تحقیقات ابتدایی را جهت دستگیری قاتل یا قاتلان آغاز کردند.
تسنیم