
دختران نجات یافته از خانه وحشت تهران بعد از اینکه بی گناهی آنان مشخص شد از زندان آزاد شده اند یکی به آغوش خانواده اش بازگشته و دیگری نیز به بهزیستی رفته است.
دو دختری که در خانه وحشت تهران زندانی بودند بعد از این که ماه ها اسارت و تجاوز وحشیانه مرد جوان را تحمل کردند سرانجام نجات یافته اند. در ادامه جزئیات آزادی دختران فراری خانه وحشت را در نیک صالحی مشاهده کنید.
آزادی دختران فراری
تحقیقات تیم جنایی پایتخت در پرونده دختران نجات یافته از خانه وحشت نشان می دهد که آنها بی گناه هستند و نقشی در قتل یا پنهان کردن جسد دختری که در آنجا کشته شده ندارند. در این شرایط با تشخیص بازپرس جنایی هر دو آزاد شدند که یکی از آنها تحویل خانواده اش و دیگری به بهزیستی منتقل شد.
از روز پانزدهم آذر و پس از افشای اسرار خانه وحشت پایتخت که در آن دختری به قتل رسیده است.
و ۲ دختر دیگر پس از ماهها زندانی بودن نجات یافتهاند، تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.
متهم اصلی این پرونده جوانی ۳۳ساله به نام سعید است که با معرفی خود بهعنوان مأمور پلیس، دختران فراری را فریب داده و به خانهاش در حوالی خیابان قزوین میکشاند و به همراه خواهرش آنها را زندانی میکرد.
زندانیان خانه وحشت در تهران
پیدا شدن جسد نایلون پیچ یک دختر در این خانه که حدود ۴ماه از قتل او می گذشت.
و نجات ۲دختر دیگر که یکی از آنها از ۳سال قبل و دیگری از ۸ماه قبل در این خانه زندانی بودند،
نشان میداد که پلیس با پروندهای پیچیده و مرموز روبهرو است.
به همین دلیل سعید و خواهرش با دستور قاضی محمد وهابی، بازپرس دادسرای جنایی تهران در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند، اما سعید همچنان مدعی است دختری که در خانهاش به قتل رسیده، توسط همان ۲ دختری که از آنجا نجات یافتهاند، کشته شده است.
به همین دلیل دختران نجات یافته در بازداشت بودند تا همه ابعاد پرونده فاش شود.
سرانجام تیم جنایی با بررسی همه جانبه به این نتیجه رسید که دختران نقشی،
در قتل یا اخفای جسد ندارند و بهدلیل شرایطی که داشتند نمی توانستند ماجرای وجود جسد،
در خانه را به پلیس و یا فرد دیگری اطلاع بدهند.
سرنوشت دختران فراری در تهران
به این ترتیب روز چهارشنبه، بازپرس جنایی تهران دستور آزادی هر دو را صادر کرد و ماجرا به خانواده هایشان اطلاع داده شد که یکی از خانواده ها دخترش را تحویل گرفت اما دیگری ترجیح داد که به بهزیستی واگذار شود.
در همین حال، مسعود افرازه که به صورت داوطلبانه وکالت ۲دختر نجات یافته از خانه وحشت،
را به عهده گرفته است می گوید: به دنبال آزادی موکلانم، برای دفاع از آنها در اسرع وقت،
از سعید به اتهام تجاوز به عنف، تهدید، ضرب و جرح عمدی، فحاشی، غصب عنوان،
و حبس غیرقانونی شکایت خواهم کرد تا حقوق آنها پایمال نشود.
همشهری انلاین