جزئیات تلخ حمله تروریستی امروز نیکشهر توسط گروهک جیش الظلم +تصاویر

در پی حادثه تروریستی امروز صبح نیکشهر یکی از کارکنان سپاه به شهادت رسید و تعدادی نیز مصدوم و روانه بیمارستان شدند گفتنی است گروهک جیش الظلم این حمله وحشیانه را بر عهده گرفته است
دو فرد مسلح امروز در ناحیه مقاومت نیکشهر در ساعت ۸ صبح با حمله مسلحانه جان یکی از کارکنان سپاه را گرفتند و تعدادی نیز مصدوم شدند. این حادثه تروریستی توسط گروهک جیش الظلم صورت گرفته است. گفتنی است این تروریست های خائن از محل درگیری متواری شده اند و تلاش ها برای دستگیری این مزدوران ادامه دارد. در ادامه جزئیات بیشتر درباره این حمله تروریستی را در نیک صالحی بخوانید
اقدام هولناک گروهک جیش الظلم در نیکشهر
دادستان نیکشهر از حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به یکی از واحدهای سپاه در شهر نیکشهر خبر داد.
محسن گل محمدی دادستان نیکشهر صبح امروز دو فرد مسلح با عبور از دیوار مجاور ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان اقدام به تیراندازی کردند که در این حادثه یک نفر از کارکنان سپاه به فیض شهادت نائل آمد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون این حادثه یک شهید و ۶ زخمی داشته است، افزود: شهید «مرتضی علی احمدی»
در این حادثه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
دادستان نیکشهر با اشاره به اینکه بر اساس اعلام منابع پزشکی حال دو نفر از مجروحان این حادثه تروریستی وخیم گزارش شده است، گفت: تلاشها برای دستگیری عاملین کور دل این حادثه ادامه دارد.
پس از وقوع حادثه به دستور دادستان شهرستان جلسه اضطراری شورای تامین شهرستان برگزار شد.
گروهک تروریستی جیشالظلم با صدور بیانیهای، مسئولیت حمله به مقر سپاه ناحیه شهرستان نیکشهر را بر عهده گرفت.
اقلام و مواد منفجره تروریستها در محل به جا مانده است
حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات از حمله مسلحانه تروریستها به مراسم صبحگاه ناحیه مقاومت بسیج نیکشهر را تشریح کرد و گفت: تروریستها دو نفر بودند و وقتی با مقاومت مامورین روبرو شدند متواری گشته و اقلام و مواد منفجره آنها در محل به جا مانده است.
وی در تشریح اقلام و مواد منفجره کشف شده از تروریست ها اضافه کرد: از این عناصر معاند مقادیری مهمات، جلیقه انفجاری ، نارنجک و یک عدد سلاح کشف و دستورات قضایی لازم با حضور دادستان شهرستان در محل اقدام تروریستی جهت شناسایی و دستگیری نامبردگان با کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر به دستگاههای امنیتی و نظامی و انتظامی صادر شده است.
محمود رضا ناصح رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر گفت: حوالی ساعت ۸ صبح امروز،
در یک عملیات تروریستی مقابل مقر سپاه شهرستان نیکشهر یک نفر شهید و ۶ نفر دیگرمجروح شدند.
وی ادامه داد: از ۶ مجروح این حادثه تروریستی ۲ نفر تحت عمل جراحی قرار گرفته و ۴ نفر دیگر در حال دریافت خدمات درمانی و مراقبتی هستند.
اسامی مصدومین حمله تروریستی گروهک جیش الظلم
در این حادثه ۶ نفر دیگر مصدوم شدند که حال دوتن از آنها وخیم است که اسامی مصدومین به شرح ذیل اعلام شد.
رئوفی نژاد
حیدری
پودینه
عبدالباسط بلوچی
عبدالغفار هوتی
حسن صلاح زهی
باشگاه خبرنگاران