راه هایی که با آنها مردان تان را حرف شنو می کنید!

زنان دوست دارند مردی داشته باشند که جز چشم به آنها نگوید و هر چه آنها گفتند مردشان قبول کند
زندگی زناشویی بر پایه احترام متقابل و توجه به خواسته های طرف مقابل شکل می گیرد. حرف شنوی مردان یکی از خواسته های اکثر زنان است که در موارد کمی محقق می شود. امروز می خواهیم راه هایی را به شما معرفی کنیم که این امر محقق شود . با نیک صالحی همراه باشید
دلیل حرف شنوی مردان
در این مقاله چند مورد از مواردی که با رعایت آن در طول یک هفته متوجه تفاوتهایی در ارتباط با همسرتان خواهید شد که هرگز قبلاً با آنها برخورد نداشتید را بیان میکنیم
ارتباط خوب و موثر داشتن یکی از مهمترین نیازهای بشری را تشکیل میدهد که از طریق گفتگو کردن به عنوان ابزاری برای برقراری ارتباط امکان پذیر میشود. گفتگویی لذت بخش است که شنونده از کلامهایی که شنیده و گوینده به دور از خستگی و دلزدگی از مصاحبت با شنونده خشنود باشد. به طور معمول اکثر خانمها راه ارتباطی و بیان احساسشان متکی بر گفتگو است و این نیاز را بیشتر از آقایان در خود حس میکنند. همچنین در اغلب مواقع شکایت بیشتری از اینکه توسط همسرانشان شنیده نمیشوند دارند. به هر حال برای هر معضل ارتباطی راهکارهای کارآمدی وجود دارد که وضعیت ارتباطی انسان را بهبود بخشیده و کیفیت زندگیاش را افزایش میدهد.
روشتان را عوض کنید
در اولین گام به این بینش برسید که روشهای گذشته کارآمد نبوده است که بتواند اتفاق خوب (شنیده شدن) را برایتان به ارمغان بیاورد پس روشتان را عوض کنید. با همسرتان در جایی صحبت کنید که هیچچیز حواسش را پرت نکند. گر چه ممکن است خیلی دلتان بخواهد هر لحظه که ناراحتید به او زنگ بزنید یا زمانی که در محل کار سرش شلوغ است پای تلفن به درد و دلهای شما گوش بدهد، اما این روش نتیجه خوبی نخواهد داشت.
بهترین مکان برای حرف زدن جایی است که آرام و به دور از هیاهوی موبایل و تلویزیون باشد. اگر بچه دارید صبوری کنید تا او بخوابد یا در خانه نباشد تا مانع حرف زدنتان نشود.
راه کارهای حرف شنوی مردان
نشان بدهید که موضوع مهم است
همه ما زندگی پرمشغله ایی داریم به همین دلیل باید به لحن گفتارمان در مورد مسائل مهم توجه کنیم. همسرتان باید متوجه شود که چه زمانی شما واقعاً به توجه کامل او احتیاج دارید. همهٔ ما لحظاتی بیاد داریم که به همسرمان گفتهایم “بله عزیزم” بدون آنکه به ادامه صحبت هایش گوش داده باشیم.
پس اگر کمی طول بکشد تا همسرتان به این درک برسد که درباره مسئلهٔ مهمی صحبت میکنید به خودتان نگیرید. بهطور مثال یکی از بهترین روشها برای نشان دادن اهمیت موضوع این است که: به همسرتان نزدیک شوید و با لحن متفاوت از گفتگوی معمولیتان صحبت کنید. البته این بدین معنا نیست که سر همسرتان داد بزنید تا متفاوت باشید، بلکه کافی است لحنتان تغییر کند تا همسرتان متوجه اهمیت موضوع شود.
غر زدن را کنار بگذارید
وقتی شما به همسرتان غر میزنید او احساس گناه کرده و سعی دارد به هر نحوی خودش را از این اتهام تبرئه کند. به هر دلیلی همسر شما از صبح تا به حال با وجود اینکه شما بارها و بارها خواستهتان را تکرار کرده اید قدمی برای انجام آن برنداشته است پس بهتر است از تکرار این روش دست بردارید.
مردها یاد گرفته اند در مقابل غر مقاومت شان را بالا ببرند. آنها وقتی با چنین رفتاری از طرف همسرانشان مواجه میشوند خودشان را بچهای میبینند که قرار است از موضع قدرت رفتارشان اصلاح شود. این بار بهجای تضعیف روحی مرد زندگیتان با قدردانی از نکات مثبت اش حس ارزشمندی را در او تقویت کنید و مطمئن باشید با این روش همسرتان انگیزه بیشتری برای شنیدن حرفهای شما خواهد داشت.
راه حرف شنوی مردان
همسرتان را مورد احترام قرار دهید
نشان دادن احترام کافی به روشی که شوهرتان را راضی کند کلید اصلی برای شنوا کردن اوست. مردها معمولاً تمایل دارند روی عمل شما تمرکز کنند تا روی حرفی که میزنید. نشان دادن احترام به او میتواند شامل دادن فضا به او وقتیکه از سرکار به خانه میآید باشد. شوهر شما نیاز به زمان دارد تا به آرامش برسد.
زبان عشقی او را یاد بگیرید
زنها و مردها بهصورت کاملاً متفاوتی ارتباط برقرار میکنند، اما معنیاش این نیست که
یکی بهتر از دیگری است. زنان سعی میکنند انعطافپذیرتر باشند در نتیجه قادر هستند
خود را با روش ارتباطی که شوهرشان به آن نیاز دارد منطبق کنند.
زنان دوست دارند در یک رابطه مورد تحسین قرار بگیرند درحالی که مردان دوست دارند
مورداحترام باشند. زنان در زمینهٔ تطبیق دادن انعطافپذیرترند و مردان میخواهند که
رهبر باشند. دانستن اینکه مردان به دنبال احترام هستند و تمرین برای با احترام صحبت کردن با او کاری مهم است.
شرایط حرف شنوی مردان
از ابراز هیجانات و احساسات دوریکنید
ابراز احساسات و هیجاناتی مثل گریه کردن در مذاکرات میتواند به سادگی
جایگاهتان را به خطر بیندازد. مردان در اجتماع کمتر از زنان احساساتشان را به نمایش
میگذارند و این برگرفته از باورها و تربیتها و گاها ویژگیهای مردانه آنهاست.
گاهی فردی که اشک میریزد این پیام نهانی را به شنونده میدهد که توانایی
انجام کاری را ندارد. گریه کردن، در مقابل کسانی را که احساساتشان را سرکوب
کردهاند ناراحت و عصبانی میکند.
اگر چنین افرادی دوست ندارند با احساسات خودشان روبهرو شوند، قطعاً از رویارویی
با احساسات و هیجانات دیگران هم ناراحت میشوند و از طرفی گاهی مردان
احساس میکنند زنانی که گریه میکنند در حال فریب دادنشان هستند.
حال اگر همسر شما از آن دسته مردانی است که اینگونه به مسئله گریه در زنان مینگرد پس بهتر است اگر احساس میکنید که نیاز به گریه کردن دارید، جلسه مذاکره را برای مدتی ترک و به مکان دیگری رفته و گریه کنید. هنگامیکه گریهتان تمام شد نفس عمیقی بکشید و دوباره به جلسه مذاکره بازگردید. اگر همواره عادت به گریه کردن دارید، سعی کنید این رفتارتان را تغییر دهید؛ چون هر رفتاری که متداوم باشد پس از مدتی تبدیل به ویژگی رفتاری خواهد شد و بعد از مدتی این عمل تان مورد توجه قرار نمیگیرد آنگاه شما احساس شکست میکنید.
بد نیست بدانید با همسری که از من حرفشنوی ندارد چه کنم؟
مردی ۲۷ ساله هستم. همسرم ۴ سال از من کوچکتر است؛ به حرف من گوش
نمیدهد؛ چند بار به خاطر اینکه با دختر داییهایش باشد، شب خانه نیامده
و پیش آنها مانده است اما برای انجام کاری که من راضی نباشم این قدر
اجازه میگیرد تا جواب مثبت بگیرد و…
پاسخ مشاور: موضوعات طرح شده شما در چند بخش کلی تقسیم بندی
میشود تا در پایان با تجمیع مطالب، به یک نتیجه کلّی برسید.
تفاوت سنی ۴ ساله با همسر:
تفاوت سنی شما مشکل خاصی ندارد و نمیتواند دلیل اصلی اختلافات باشد.
البته باید اشاره کرد که فقط سن تقویمی، تعیین کننده ویژگیهای شخصیت
و رفتار و قدرت مدیریت و تصمیمگیری و تفکر نیست. افراد بسیاری هستند
که سن تقویمی پایین، اما سن عقلی وهوش هیجانی مناسب یا حتی
بالاتر از سن خود دارند.
در اختلاف سنیهای زیاد، عدم پختگی اجتماعی، فکری، هیجانی و مهارتی
میتواند مشکل آفرین باشد که این مسئله با کمی آموزش، مشورت،
مطالعه و ممارست قابل حل است.
عدم حرف شنوی همسر
عدم تمکین و گوش نکردن به حرفها یا خواستهها:
درباره مشکل گوش نکردن همسرتان به حرفها و خواستههای شما و عدم
تحمل شنیدن «نه»، باید گفت که این دو رابطه مستقیم و اثرگذاری برهم دارند.
این مسائل به طرز رفتار والدین و تفکرات و سبک زندگی آنها درباره تربیت فرزندان مربوط میشود.
احتمالاً همسرتان در کودکی در قبال خواستهها و نیازهایش (هر چند جزئی یا تکراری) کاملاً اقناع شده و به هیچ مانعی برخورد نکرده است. وی در قبال خواستهها، «نه» نشنیده و یا کمتر شنیده و اصطلاحاً والدین آسان گیر (مهربانی نامحدود) داشته است. گرچه درباره والدین بسیار سخت گیر (مستبد) نیز گاهی این مسئله صدق میکند. این فرد به همین سبک زندگی در مدت ۲۳ سال عادت کرده و آن را درست پنداشته است. البته این مشکل با مشاوره و درمانهای روانشناختی، قابل ترمیم و تا حد زیادی حل است.
پارسینه و جام جم