مواد غذایی موثر برای افزایش اکسیژن خون

در این مطلب به موضوع روش های افزایش اکسیژن خون پرداخته ایم.
اکسیژن یک ترکیب بسیار مهم برای تداوم حیات می باشد که حفظ ۸۴ تا ۹۸ درصد اکسیژن برای جلوگیری از آسیب به بافت ها ضروری می باشد.در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا درباره روش های افزایش اکسیژن خون بیشتر بخوانید.
افزایش اکسیژن خون
بررسی میزان اشباع اکسیژن خون بهطور مرتب با دستگاه پالسسنج، عمل به توصیههای پزشکی و مصرف غذاهای غنی از اکسیژن میتواند به حفظ سطح مناسب اکسیژن خون کمک کند.
در این مطلب چهار ماده غذایی که در افزایش سطح اکسیژن خون مؤثرند، به شما معرفی میشود. این مواد غذایی صرفاً به این علت که غنی از اکسیژن هستند، به بهبود سطح اکسیژن خون کمک نمیکنند! بلکه این مواد حاوی ویتامینها، مواد معدنی و مولکولهایی با PH قلیایی هستند که مصرف آنها برای داشتن گردش خون بهینه و حفظ سطح اکسیژن خون در محدودهی نرمال ضروری هستند.
۱. انار
انار حاوی آهن، مس، زینک، ویتامینهای B۳ و B۶ و کولین است. این میوه از طریق افزایش نیتریک اکسید و بهبود فرآیند انتقال اکسیژن، جریان خون را بهبود میبخشد. مصرف میوهی انار یا آب انار تازه به انبساط رگهای خونی کمک میکند و از این راه جریان خون را افزایش میدهد.
برای بهرهمندی از خواص این میوهی سرخرنگ، روزانه یک انار میل کنید یا ۳۷۵ میلیلیتر آب انار بنوشید. همچنین میتوانید انار را به سالاد اضافه کرده و میل کنید.
۲.کاهو برای افزایش اکسیژن خون
کاهو منبع عالی ویتامین A ،B۳ ،B۵ ،B۶ ،E و C، فولات، آهن، پتاسیم و زینک و سرشار از آنتیاکسیدانهایی چون کاروتنوئیدهاست. یک مطالعه روی حیوانات نشان داده است که مصرف کاهو از آسیب بافتی ناشی از استرس اکسیداتیو (اکسیداسیون بافت) جلوگیری میکند، سنتز لیپیدها (متابولیسم لیپیدها) را بهبود میبخشد و خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
۳. حبوبات
حبوبات از جمله عدس، نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی سرشار از آهن، پتاسیم، زینک و ویتامین B و منابع عالی پروتئین گیاهی و بدون چربی هستند. مصرف حبوبات به کاهش فشار خون بالا، کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و مدیریت وزن کمک میکند.
۴. لبنیات
شیر، ماست و پنیر سرشار از کلسیم، زینک، ویتامینهای گروه B، ویتامین D، پروبیوتیکها، پروتئینها و چربیهای سالم هستند. مصرف محصولات لبنی کمچرب میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ کمک شایانی کند.
بد نیست راهکارهای ساده برای افزایش خونرسانی به ریه را بدانید
زمان شروع این فاز در سویههای قبلی ویروس کرونا بعد از گذشت یک هفته بود اما در جهش جدید بعد از گذشت سه تا چهار روز وارد فاز التهابی میشوند. این در حالی است که برخی بیماران به صورت خفیف به آن مبتلا میشوند.
راهکار خوابیدن به حالت دمر در بیماران کووید-۱۹ و مزیتهای این حالت
قرارگرفتن در حالت دمر و خوابیده راه حلی برای بیماران کروناست که پیش از شیوع کووید هم توسط متخصصان و به صورت علمی اثبات شده بود.
نحوه اجرا
نحوه اجرا به این شکل است که بیماران با درگیری ریه و کاهش اشباع اکسیژن در روز چند
ساعت به حالت دمر یا خوابیده روی شکم و سینه دراز بکشند این روش چند مزیت دارد:
در این حالت خونرسانی به قسمتهای پشتی ریه افزایش مییابد و باعث درگیری
کمتر ریه و اکسیژنگیری بیشتر از آن میشود و عملا درصد اشباع اکسیژن خون افزایش مییابد.
زمانیکه به پشت دراز میکشید خروج ترشحات از ریه تسهیل میشود.
قرار گرفتن در این حالت دامنه حرکات ریه و قلب را افزایش میدهد.
لازم است بیماران برای جلوگیری از تخریب ریه این دستورالعمل را ۲ ساعت صبح، ۲
ساعت ظهر و ۲ ساعت شب و با مشورت پزشک خود امتحان کنند.
خبر آنلاین -ایسنا