
در این مطلب به موضوع نخوردن قرص در زمستان برای سرماخوردگی پرداخته ایم.
یکی از عادات ما ایرانی ها این است که با شروع فصل زمستان و با کوچکترین علایم سرماخوردگی شروع به خوردن داروهای سرماخوردگی میکنیم در حالی که در بسیاری از موارد تنها با استراحت و مصرف موادغذایی طبیعی به سلامتی دست می یابیم در ادامه همراه با Niksalehi شوید تا درباره نخوردن قرص در زمستان برای سرماخوردگی بیشتر بخوانید.
نخوردن قرص در زمستان
مناسب ترین ادویه ای که برای فصل سرما بسیار پرفایده است “زنجبیل” است که مصرف روزانه این ادویه به درمان
طبیعی سرماخوردگی و “آنفولانزا” بسیار کمک می کند.
بررسی ها نشان می دهند این داروی خوراکی التهاب و درد را به شدت کاهش می دهد و جزو “مسکن
های طبیعی” است.
گفتنی است “ادویه میخک” نیز جزو آن دسته از ادویه هایی است که به دلیل دارا بودن “ویتامین های c
, “a و آهن و “منگنز” میتواند ” عفونت ها ” را از بین ببرد و خاصیت ضد اسپاسمی و
“ضد التهابی” دارد.
“زیره سیاه” نیز از دیگر ادویه های پرخاصیتی است که برای “سیستم گوارشی” بسار مناسب است و “درجه حرارت” را
در این فصل در بدن ایجاد می کند.
زیره سیاه خاصیت ضد عفونی دارد و در درمان “سرماخوردگی” و رفع علایم آن از جمله ” سرفه ” بسیار
موثر است و “خلط” را زود هنگام خشک کند.
بد نیست با نخوردن قرص در زمستان ویتامینهای مهم برای هوای سرد را بشناسید
بسیاری از این بیماریهای فصول سرد به علت کمبود مواد معدنی یا ویتامین رخ میدهد از این رو با مصرف ویتامینها، میتوان انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کرد. علاوه بر مکملهای غذایی و دارویی، بسیاری از مواد غذایی به خاطر دارا بودن مقادیر بالای ویتامینها و مواد معدنی، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. علاوه بر تغذیه متعادل و متنوع باید توجه به مواد غذایی که بدن را در برابر بیماریهای جزئی زمستان بیمه میکند را مد نظر داشته باشیم.
* ویتامین ث: گل سرسبد ویتامینهای زمستانی
شروع سرما همراه با عفونتهایی مانند سرماخوردگی، سرفه، تب و آنفلوانزا است. این در حالی است که مصرف ویتامین C منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش طول دوره این بیماریها میشود. ویتامین C نوعی آنتیاکسیدان است که باعث کاهش التهاب در بدن نیز میشود. در زمستان میتوانید ویتامین سی مورد نیاز خود را از طریق مصرف مرکبات، سبزیجات تیرهرنگ و مکملهای این ویتامین دریافت کنید.
* ویتامین B کمپلکس
تمام ویتامینهای گروه B را در زمستان به میزان کافی مصرف کنید. این ویتامینها کربوهیدرات را به انرژی تبدیل میکند تا چربیها و پروتئینها برای سوخت، مصرف شود. به همین دلیل است که با مصرف ویتامین ب بهویژه ویتامین B ۱۲ افسردگی و اضطراب ناشی از کوتاه شدن روزها در زمستان را کاهش مییابد.
امگا ۳
اینیک ویتامین نیست اما نقش مهمی در فصل زمستان برای سلامت شما دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ سطح چربی خوب خون یا HDL را حفظ میکنند. بسیاری از افراد در طول زمستان دچار بیماریهای مفصلی میشوند و این در حالی است که مصرف امگا ۳ منجر به کاهش درد و سفتی مفصلی که از نشانههای آرتروز و آرتریت روماتوئید است میشود.
ویتامین D
– قرص، مکمل، دارو
اگرچه مصرف ویتامین D در تمام طول سال مورد نیاز است، اما در فصل زمستان و با مایل شدن نور خورشید، نیاز شما به این ویتامین بیشتر میشود. در طول زمستان احتمال بروز دردهای استخوانی و مفصلی به دلیل عدم تابش کافی نور خورشید بیشتر است. به گفته متخصصان تمام بزرگسالان زیر ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ واحد بینالمللی ویتامین دی مصرف کنند و حداقل ۳۰ دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید باشند.
ویتامین E
مصرف این ویتامین برای کمک به حفظ سلامت پوست ضروری است و از خشکی پوست در زمستان جلوگیری میکند. گوشت و ماهی، اسفناج، بروکلی، بادام سرشار از این ویتامین هستند.
تغذیه پر ویتامین زمستانی
داشتن یک تغذیه سالم، متنوع و مناسب، یکی از شرایط لازم برای حفاظت از سیستم ایمنی بدن محسوب
میشود. مصرف میوه و سبزیجات برای بالا بردن میزان ویتامینهای بدن لازم و ضروری است. درست است که این روزها بدن به ویتامینهایی مانند ویتامین C و
ویتامینهای گروه B بیشتر نیاز دارد اما نباید از آهن و روی (زینک) هم غافل شوید.
در این روزهای سرد حتماً پرتقال، نارنگی، کیوی، انواع کلمها و همچنین هویج بیشتری میل کنید.
مصرف مکملهای غذایی (البته با نظر پزشک) و آبمیوههای سرشار از ویتامین که حاوی مواد معدنی نیز هستند برای مقابله با بیماریهای رایج فصل سرما بسیار مفید هستند.
مواد غذایی دیگری مانند غذاهای دریایی (روی و آهن)، حبوبات (آهن و سلنیوم)، سیر و پیاز (ویتامین C و سلنیوم)
سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند. در واقع لازم است که به میزان کافی پروتئین مصرف کنید تا آنتی کورهای
لازم برای مقابله با عفونتها و بیماریها تولید شود. پروتئینها بهویژه در گوشت قرمز، ماهی و تخممرغ وجود دارند.
باشگاه خبرنگاران -ایسنا