صابون جز قدیمی ترین مواد پاک کننده صورت و بدن می باشد که در رایحه های مختلف و با مواد بهداشتی متفاوت وجود دارد امروزه صابون هایی با مواد خاص در بازار وجود دارند که تبلیغات آن ها میتواند شما را برای خریدشان وسوسه کند بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا همه چیز را درباره صابون خرچنگ بخوانید
صابون خرچنگ
در حال حاضر این صابون با طرح های مختلف و قیمتهای مختلفی در بازار عرضه می شود .
این صابون ترکیبی از عصاره روغن خرچنگ و میگو گلیسیرین عصاره چای خیار و اسانسهای گیاهی است که برای بهداشت
پوست موثر است .
این صابون برای پوست بدن و نیز جوش صورت مفید است.
صابون خرچنگ اصلی ( صابون بیوتی ) فقط در جعبه های بنفش قرار دارد .
برچسب روی صابون فقط به رنگ بنفش است .
ایشه های جنسینگ در داخل صابون دیده می شود.
کلمه BEAUTYروی صابون حک شده است .
رایحه خیار صابون کاملا محسوس است و در هر دو طرف جعبه صابون برچسب هولوگرام چسبیده است.
این صابون برا ی پوست چرب مناسب است و اگر فردی دارای پوست خشکی می باشد استفاده از این صابون
میتواند خشکی پوست را تشدید نماید .
این افراد لازم است از صابونهای ملایم و حاوی مواد نرم کننده پوست مانند صابون گلیسیرینه و صابون داو استفاده
نمایند.
بد نیست درباره تاریخچه صابون در ایران بیشتر بدانید
صابونپزی در ایران
صابون به شکل امروزی آن در دوره قاجاریه و به عنوان یک کالای لوکس خارجی وارد کشور شد و بدیهی است که فقط درباریان از آن استفاده می کردند؛ تا اینکه خیلی زود در یکی از محلات تهران که به صابونپزخانه معروف شد، تولید صابون شروع شد و رونق گرفت و بعدها این فن، به شهرهایی مثل مراغه هم راه پیدا کرد و آنجا حسابی پا گرفت.
البته پیش از ورود صابون مرسوم خارجی به کشور، مردم برای شستشوی سر و بدن از روشهای سنتی و طبق تعالیم طب سنتی استفاده میکردند؛ گِل سرشوی و انواع گِلهای دیگری که داروهایی با منشأ ماده معدنی بودند که خواص بسیاری داشتند و نیز مردم به آنها اقبال میکردند. این گِلها، به صورت خاک در دسترس بودند و در هنگام استفاده با آب ترکیب میشدند.
ترکیبات یک صابون معمولی
خیلی قدیمها، صابون را از ترکیب چربی حیوانی مثل چربی گاوی یا پیه و دنبه گوسفند و بز، یا در بعضی مناطق از ترکیب روغنهای گیاهی مثل روغن زیتون، همراه با مقداری خاکستر چوب یا خاکستر گیاهان درست میکردند. حالا چرا خاکستر؟! چون خاکستر حاوی کربنات سدیم است که مادهای قلیایی به شمار میآید و با چربیها که ترکیب شود خاصیت پاککنندگی دارد. امروز هم ترکیبات اصلی صابون همان چربیها و کربنات سدیم است که با گسترش دانش شیمی، جایگزینهای دیگری در حجم زیاد برایشان پیدا شده است، به علاوه اسانسها و عطرها و افزودنیهای رنگی و نگهدارندهها.
وجه تمایز صابون گیاهی و غیر گیاهی
تفاوت اصلی صابونهای گیاهی و غیر گیاهی، در برخی ترکیبات اضافهای است که به ماده اصلی صابون افزوده میشود و همین ترکیبات است که خواص جدیدی را بسته به ماده اضافه شده، به آن میافزاید.
کدام صابون گیاهی مناسبتر است؟
مناسبترین صابون برای پوست خشک، صابونهای ملایم و آبرسان مثل صابونهای کرمدار و گلیسیرین است. گلیسیرول موجود در ترکیب صابون، رطوبت پوست را کامل و خشکی و ترک آن را برطرف میکند. پس این افراد بهتر است از صابونهای سخت که ترکیبات معدنی و شیمیایی بالاتری دارند، استفاده نکنند. بهترین گزینه برای پوستهای چرب که به دلیل چربی زیاد، مستعد بروز جوش یا آکنه هم هستند، استفاده از صابونهای ترکیبی با مواد ضد آکنه و ضد باکتری است.
باسلام