عفونت گوش میانی از ان نوع ویروس هایی است که در گوش ایجاد شده و باعث عفونت ان میشود . در این بخش علائم عفونت گوش میانی را به نمایش گذاشته ایم . مطالب ما را دنبال کنید .
عفونت گوش میانی از عفونت هایی است که در گوش ایجاد شده و باعث درد و اتهاب ان میشود . این عفونت اغلب با سرماخوردگی، آنفولانزا یا آلرژی همراه است . در این قسمت علائم این بیماری و روش جلوگیری و یا پیشگیری را برای شما به نمایش گذاشته ایم . شمال میتوانید علائم و راهکارهای درمانی و پیشگیری برای درمان این بیماری را در نیک صالحی ببینید.
عفونت گوش میانی
خود درمانی در بیماران مبتلا به التهابات گوش میتواند باعث ایجاد عوارض ناگواری شده و به تراوش مایع در گوش میانی منجر و موجب تداوم این عارضه شود.مصرف دارویی مانند بتاسرک با دوز ۸ میلی گرم سه بار در روز برای درمان منیر بیماری گوش داخلی که با سرگیجه و کم شنوایی و وزوز گوش همراه است، موثر نیست.امروزه به شرکتهای سازنده این دارو توصیه میشود که دوز آن را در فرآوردههای قرصی افزایش دهند.
سلامت نیوز:یک متخصص بیماریهای گوش و حلق و بینی توصیه کرد: بیماران مبتلا به التهاب گوش میانی از مصرف خودسرانهقطرههای گوش خودداری کنند.دکتر فرشته قائنی متخصص بیماریهای گوش و حلق و بینی در گفت وگو با (ایسنا) گفت: خود درمانی در بیمارانمبتلا به التهابات گوش میتواند باعث ایجاد عوارض ناگواری شده و به تراوش مایع در گوش میانی منجر و موجب تداوم این عارضه شود.
وی گفت: داروی مبتلایان گوش و حلق و بینی باید توسط متخصص تجویز شود.علاوه بر آن لازم است از مصرف داروهای متعدد و دارای آثار یکسان اجتناب شود.به عنوان نمونه داروهای حاوی آنتی هیستامین خواب آور هستند و اثرات داروهای آرام بخش ضد افسردگی را تشدید میکنند.دکتر قائنی خاطرنشان کرد: مصرف دارویی مانند بتاسرک با دوز ۸ میلی گرم سه بار در روز برای درمان منیربیماری گوش داخلی که با سرگیجه و کم شنوایی و وزوز گوش همراه است، موثر نیست.
امروزه به شرکتهای سازنده این دارو توصیه میشود که دوز آن را در فرآوردههای قرصی افزایش دهند.وی در پایان تاکید کرد: در صورت سوراخ بودن پرده صماخ باید از مصرف خودسرانه قطره گوش که اثرات مسمومیت گوشی ایجاد میکند، خودداری کرد.علاوه بر آن از قطرههای بینی مانند نفازولین، بیدلیل و مستمر نباید استفاده کرد، چون به هم خوردن فیزیولوژی بینی و وابستگی این عضو به قطره را باعث میشود.
جام جم