
برای جلوگیری از لکه ها، تمیز کردن و مراقبت صحیح از پوست بسیار مهم است. اگرچه برخی از لک های پوستی ممکن است ناچیز به نظر برسند، اما علت اصلی ممکن است نشان دهنده یک بیماری بزرگ باشد.
در بسیاری از مواقع دیده شده است افراد برای اینکه بتوانند لکه های روی پوست خود را از بین ببرند روش ها و داروهای شیمیایی را امتحان می کنند که این موارد باعث بالا رفتن حساسیت پوستی می شود و در نهایت می تواند پوست شما را از آنچه که هست بد تر کند. ر صورتی که علاقه دارید این مشکل را به صورت خانگی و در کم ترین زمان بر طرف کنی برای درمان لک پوست
با ما در نیک صالحی همراه باشید .
درمان لک پوست
برای از بین بردن لکه های پوست لیزر نوری نامرئی در طیف نوری مادون قرمز که با چشم دیده نمیشود.این نور دارای انرژی فراوان است و سیر آن خطی بطرف نقطه هدف می باشد.نور معمولی در حقیقت دارای طیفی از نور است که با کمترین طول موج اشعه ماوراءبنفش تا بیشترین طول موجمادون قرمز می باشد ولی لیزر دارای فقط یک نوع نور با طول موج مشخصی می باشد.انرژی نور لیزر چندین هزار برابر نور طبیعی است.
سومین خاصیت نور لیزر دقت و پائین بودن خاصیت انتشار نور می باشد.بطوری که نور تابیده شده از یک دستگاه لیزر مدرن در فاصله طولانی مسیر مستقیم خود را حفظ کرده وشعاع نور تابیده شده در خروج از دستگاه برابر شعاع نور رسیده به هدف می باشد..روش های مختلفی برای از بین بردن جوشگاه ها استفاده میشود ولی هیچ روشی نتیجه صد در صد نیست.
از جمله این روش ها می توان از لیزر، میکرودرم ابرشن، لایه برداری با مواد اسیدی و کرم های لایه بردار، سابسیژن یا آزاد کردن جوشگاه های فرو رفته از زیر، تزریق کلازن، هیالورونیک اسید و چربی را نام برد.
گاهی برای رسیدن به نتیجه مطلوب از چند روش استفاده نمود.کی از درمانهای لک صـورت استفاده از پیـلینگ میباشد.ولی این روش مناسب همه افراد نمی باشد .چـون افراد با رنگ پوست تیره اصلاْ مناسـب پیلینگ نمیباشند.چــون یکی از عـوارض پیلـینگ خـود لک میباشـد و شانـس ایجـاد لک در افراد با پوست تیره خیلی بالا استدرمان دیگر لک صورت لیزر درمانی میباشد.
بهترین راهکارهای از بین بردن لک صورت
هیچکدام از روشهای درمانی لک صورت دائمی نیست و در یک جلسه نیز انجام نمیگیرد و نیاز به تجـدید درماندارد و ادامه درمان دارد ، زیرا استـعداد افراد برای ایجاد لک که با این روشــهای درمانــی برطرف نمیگردد .مصرف ضد آفتاب در افراد مستعد یک نیاز حیاتی در درمان و پیشگیری از لک میباشد .اسکار یا جای جوش که معمولاْ بصورت ضایعات فرو رفته دیده میشود یکی از مهمترین مشکلات زیبایی در بین افراداست.
جوشهای صورت اگر به موقع درمان نشوند و مورد مراقبت قرار نگیرند از خود اسکار بجا میگذارند.بهترین روش در این موارد پیشگیری است که راحتر – کم هزینه تر و زمان کمتری نیاز دارد.د در صورت
وقوع جای جوش روشهای زیادی وجود دارد که میتوان این اسکارها را از بین برد که بسته به مقدار وعمق اسکار روش خاصی را باید انتخاب کرد .در ضمن پوست افراد مختلف نیز برای انتخاب روش مهم است.
روشهایی که میتوان در این مورد بکار برد شامل
: (AHA) لایه برداری با آلفا هیدروکسی اسید با در صد بالا (TCA) لایه برداری با تری کلرو استیک اسید(Microdermabrasion) سایش پوست با میکرودرم ابرشن برداشتن اسکار به روش جراحی پر کردن اسکار با چربی – کلاژن مصنوعی واسید هیالورونیک اسید (Subcision) آزاد کردن اسکارها از زیر (Laser Resurfacing) سایش پوست با لیزر در موقعی که بیمار هنوزجوش دارد میتوان این روشها را برای از بین بردن اسکار جوشهای قبلی بکار برد ولی بهتر است اول تاحدی جوشها را کنترل کرد ولی اگر بیمار از داروهایی استفاده میکند که در تولید کلاژن پوستی اثر دارد از
جمله رواکتان باید عمل را بمدت حداقل شش ماه به تعویق انداخت.
اسکارهای صورت با روش لیزر و سایش پوست با میکرودرم ابرشن میتوان جای اسکارهای عمل جراحی و خطوطی که باضربه ( تروما ) ایجاد شده مانند ضایعات تصادف یا بریدگی در صورت و یا جاهای دیگر بدن را ازبین برد.بهترین زمان برای از بین بردن این گونه ضایعات تا دو ماه بعد از ایجاد آن است.بدلیل تغییرات هورمونی و افزایش تولید ملانین از سلول های ملانین ساز درجات مختلفی از تیره شدن منتشر پوست دراکثر باردار در فاصله هفته های اول تا نیمه بارداری مشاهده می شود.
پوست شفاف
این تغییرات در با پوست تیره تر واضح تر است.مناطقی از بدن که بطور طبیعی تیره تر هستند بیشتر دچار این فرآیند میشوند و تیرگی در این نواحی بیشتردیده میشود بخصوص نوک سینه ها و هاله حاشیه آن- نواحی تناسلی و خط میانی دیواره شکم که به آن خط سیاه گفته می شود.همچنین گاهی این تغییرات در زیر بغل و کشاله ران ها نیز دیده میشود.
این تغییرات بعد از دوران بارداری از بین می روند ولی ممکن است درجاتی از آن باقی بماند.همچنین خالهای تیره ممکن است کمی بزرگتر و تیره تر شوند و خالهایی که قبلاْ مورد توجه نبودند مشخص گردند.این تغییرات در خالها بطور یکسان است و اگر تغییر خاصی در یک خال بوجود آید مثل بزرگ شدن -تیرگی شدید- و یا وجود علائمی مثل خارش – سوزش و یا خونریزی باید توسط یک متخصص پوست بررسی گردد.
راسخون