
ندا قاسمی با استعداد و متفاوت بودن خود در دنیای هنر، نه تنها به عنوان یک بازیگر موفق شناخته میشود، بلکه با استفاده از فضای مجازی، به خودی خود یک هنرمند قدرتمند و تاثیرگذار در ارتباط با طرفدارانش تبدیل شده است.
ندا قاسمی، بازیگر جوان و بااستعداد ایران، با انتشار یک عکس متفاوت در اینستاگرام توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است. او به خاطر نقش «شیرین» در مجموعه تلویزیونی نون خ شناخته شده و به سرعت جای خود را در دل مخاطبان باز کرده است. شیرین نون خ را با استایلی متفاوت در نیک صالحی ببینید..
شیرین نون خ
تیپ متفاوت ندا قاسمی، بازیگر سریال توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است.
در عکس جدیدی که ندا قاسمی منتشر کرده، او در داخل خودرو و با ظاهری ساده و جذاب دیده میشود. این تصویر بهصورت خودکار توجه کاربران را جلب کرده و نشان از روحیه مثبت و جوانی او دارد.
با کلاهی رنگارنگ و لباسی شیک، ندا بهخوبی نشان میدهد که میتواند در هر موقعیتی جذاب باشد. این نوع از ارائه خود، نه تنها او را بهعنوان یک هنرمند متفاوت معرفی میکند، بلکه نشاندهنده سلیقه خاص او در سبک زندگی نیز هست.
ندا قاسمی (زاده ۳۰ خرداد ۱۳۶۶ در کرمانشاه)، بازیگر تئاتر و تلویزیون و صداپیشه رادیو اهل ایران است. او با ایفای نقش «شیرین» در مجموعه تلویزیونی نون خ، شناخته شد.
سریال نون خ
نون خ نام مجموعهٔ تلویزیونی طنزِ ایرانی به کارگردانیِ سعید آقاخانی، تهیهکنندگی مهدی فرجی و نویسندگی امیر وفایی است که از شبکه یک پخش میشود. عنوان نون خ سرواژهٔ نام شخصیت اصلیِ داستان، نورالدین خانزاده است که به همراه همآبادی هایش درگیر ماجراهایی میشود. تاکنون ۵ فصل از این مجموعه ساخته شده است که در سالهایِ ۱۳۹۸، ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از شبکه یک پخش شدهاند.
سه فصل ابتدایی «نون خ» پایانی منطقی داشتند؛ یعنی در عین حال که سرنوشت خرده داستانها تا حد زیادی روشن میشد، امکان بسط قصه وجود داشت. فصل چهارم اما چنین نبود و سریال به ابتداییترین شکل ممکن به ایستگاه پایانی رسید. در فصل پنجم هم قصه از جایی مستقل شروع شد. قصه این فصل بر مبنای سفر نورالدین خانزاده و همولایتیها شکل گرفت. آنها در نهایت به کرمانشاه و روستای خود بازگشتند؛ آن هم در شرایطی که محموله داروی کمیاب برای کودکان را به بیمارستان رساندند. قسمت آخر فصل پنجم، ترکیبی از چند آیتم بود . ایده خاکسپاری اموات به عنوان جریمه و استفاده از خلیل (حمیدرضا آذرنگ) به عنوان روضه خوان، شکار ناخواسته آهو توسط عمو کاوس و وحید، حضور در منزل شیرین وسلمان که هیچ در و پیکری نداشت مجموعهای از یکسری ایدههای آیتمی بودند که در کنار هم شاکله قسمت آخر را تشکیل دادند.
«نون خ ۵» از حد متوسط فراتر نرفت. یعنی میزان شوخیهای کلامی و موقعیت آن به اندازهای نبود که انتظار میرفت. شخصیتها فاقد ویژگی جدید بودند و همین اتفاق، به آنها رنگی از تکرار بخشید. تلاش برای ادای دین به موضوعات مهم مثل مشکل کمآبی سیستان و بلوچستان، مهماننوازی آنان، معضلات قاچاق حیوانات، سوخت، دارو و … با اهمیت است. مشکل جایی است که این مفاهیم به خدمت یک روایت جذاب و سرگرمکننده نیامدند. ادای احترام به کولبران در واپسین قسمتها نیز اتفاق مثبت دیگر فصل پنجم «نون خ» محسوب میشود. ایراد اصلی این بخش هم کشدار بودن ماجراها است تا جایی که میشد همه را در یک قسمت روایت کرد. در این فصل هیچ کدام از شخصیتها موفق نبودند؛ در این میان خلیل با بازی حمیدرضا آذرنگ ضعیفتر بود که بخش زیادی از آن حاصل عملکرد بد بازیگر است.