
تصاویر سالگرد ازدواج آناهیتا همتس بازیگر خانه به دوش و همسرش منتشر شد. در این تصاویر چشمانشان پر از محبت و اعتماد است، گویی کلمات نگوید، احساساتشان را در همان نگاههای عمیق نشان میدهند.
آناهیتا و همسرش سالگرد ازدواجشان را جشن گرفتند. در دومین سالگرد ازدواجشان، این زوج عزیز لحظههایی خاص و ارزشمند را کنار هم جشن گرفتند، لحظههایی پر از عشق، آرامش و احساس عمق رابطهای که سالها برپایهی احترام و محبت شکل گرفته است.سالگرد ازدواج آناهیتا همتی را در نیک صالحی ببینید.
سالگرد ازدواج آناهیتا همتی
نرگس سریال خانه به دوش
نقش «نرگس» در سریال «خانه به دوش» را آناهیتا همتی بازی کرده است. این سریال در سال ۱۳۸۳ از تلویزیون ایران پخش شد.
آناهیتا در این سریال نقش دختر «آقاماشاالله» (با بازی حمید لولایی) را بازی میکرد که پسری به نام «فرهاد» (با بازی علی صادقی) خواستگار او بود.
همچنین، فرشاد ارج در این سریال نقش خواستگار سمج نرگس را بازی میکرد.
اینستاگرام