
سحر ولدبیگی با انتشار یک عکس خاطرهانگیز از پدرش و نوشتن یک متن احساساتی ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی او، احساسات عمیق خود را با مخاطبانش به اشتراک گذاشته و بار دیگر بر اهمیت جایگاه پدر در زندگی تاکید کرده است.
سحر ولدبیگی، بازیگر محبوب و چهره شناخته شده تلویزیون ایران، با انتشار یک عکس قدیمی و خاطرهانگیز از دوران کودکی خود در کنار پدرش، بار دیگر یاد و خاطرهی او را گرامی داشت و احساسات عمیق خود را با مخاطبانش به اشتراک گذاشت.کودکی سحر ولدبیگی در کنار پدرش را در نیک صالحی ببینید.
کودکی سحر ولدبیگی
سحر ، با انتشار پستی احساساتی یاد و خاطره پدرش را زنده کرد.
خانم بازیگر نوشت :
خودِ خدا میدونه
چهار ساله دلم برای گرفتن این دستها پر میزنه
مسعود ولد بیگی کیست
مسعود ولدبیگی (۱۳۱۴-۱۴۰۰) چهرهپرداز و بازیگر ایرانی بود. او پدر سحر ولدبیگی، بازیگر سینما و تلویزیون، و همسر نیما فلاح، دیگر بازیگر، بود.
اطلاعات کلی:
نام: مسعود ولدبیگی
تاریخ تولد: ۶ شهریور ۱۳۱۴
محل تولد: کرمانشاه، ایران
تاریخ درگذشت: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
محل درگذشت: تهران، ایران
علت مرگ: ایست قلبی
حرفه: چهرهپرداز و بازیگر
فرزندان: ۲ فرزند، که یکی از آنها سحر ولدبیگی است.
فعالیت هنری:
مسعود ولدبیگی فعالیت در تئاتر را از سال ۱۳۳۲ در تهران آغاز کرد. او در سینما و تلویزیون بیشتر به عنوان چهرهپرداز شناخته میشود و در این زمینه بسیار موفق بود. ولدبیگی سه بار برنده سیمرغ بلورین بهترین چهرهپردازی از جشنواره فیلم فجر شده بود برای فیلمهای:
پرده آخر (۱۳۶۹)
از کرخه تا راین (۱۳۷۱)
زشت و زیبا (۱۳۷۷)
او همچنین برای فیلم دوئل (۱۳۸۲) نامزد دریافت این جایزه شد و در جشن خانه سینما نیز برای فیلم زشت و زیبا تندیس زرین بهترین چهرهپردازی را دریافت کرد.
با این حال، مسعود ولدبیگی در زمینه بازیگری نیز فعالیت داشت و در برخی آثار به ایفای نقش پرداخت. معروفترین نقش او به عنوان بازیگر، نقش نجده بن عامر، سردستهٔ گروه خوارج در مجموعهٔ تلویزیونی مختارنامه بود.
برخی از آثار به عنوان چهرهپرداز:
مختارنامه (۱۳۸۳-۱۳۸۹)
ستایش ۱ (۱۳۸۸-۱۳۹۰) (هم چهرهپرداز و هم بازیگر)
دوئل (۱۳۸۲)
دنیا (۱۳۸۱)
قرمز (۱۳۷۷)
سلطان (۱۳۷۵)
ضیافت (۱۳۷۴)
روز شیطان (۱۳۷۳)
از کرخه تا راین (۱۳۷۱)
پرده آخر (۱۳۶۹)
کمالالملک (۱۳۶۲)
توبه نصوح (۱۳۶۱)
برخی از آثار به عنوان بازیگر:
مختارنامه (۱۳۸۳-۱۳۸۹) در نقش نجده بن عامر
بانوی کوچک (۱۳۸۰)
بدلکاران (۱۳۷۶)
دمرل (۱۳۷۲)
درگذشت:
مسعود ولدبیگی در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ در سن ۸۵ سالگی به دلیل ایست قلبی در بیمارستان مهراد تهران درگذشت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد. در پی درگذشت او، بسیاری از هنرمندان و چهرههای سینما و تلویزیون ایران پیامهای تسلیت منتشر کردند.