
ماه چهره خلیلی که در سال ۹۹ به دیار باقی شتافت و تنها یادگار او همراه پدرش زندگی می کند. قابی زیبا از ابراهیم اشرفی همسر ماه چهره خلیلی و پسرش پرواز در دبی را در ادامه ببینید.
ابراهیم اشرفی همسر ماه چهره خلیلی هنوز هم با گذشت دو سال از فوت همسرش داغدار اوست و این موضوع را می توان از پست های صفحه شخصی اش نیز فهمید. همسر و فرزند ماه چهره خلیلی در دبی را در نیک صالحی ببینید.
همسر و فرزند ماه چهره خلیلی
به نام تو
به نام تو که تمام وجود منی 🧿
ویدیو جدید از پسر ماه چهره خلیلی که ابراهیم اشرفی
شهر دبی پایتخت و مهمترین شهر کشور امارات متحده عربی است. دبی یکی از مدرن ترین شهرهای قاره آسیا و جهان است.
دبی در نوار ساحلی شمالی امارات قرار گرفته و راس منطقه کلان شهر دبی-شارجه-عجمان به حساب میآید. حکومت این شهر آسیایی، سلطنت مطلقه است و طبق آمار سال ۲۰۱۸، جمعیتی معادل ۳,۰۱۰,۲۶۱ نفر در مساحت ۴,۱۱۴ کیلومتر مربعی این شهر زندگی میکنند.
در سال های اخیر و به دلیل پذیرش مهاجران بسیار به این شهر به دلیل مهاجرت و یا سرمایه گذاری، دبی به شهری که دارای فرهنگ های متعدد است تبدیل شده است.
این شهر زیبا اماکن تفریحی و دیدنی بسیاری دارد که هر کدام جذابیت منحصربفرد خود را دارا هستنددر تور دبی میتوانید به این مراکز خرید سر بزنید، به همین دلیل است که صنعت نسبتا نوپای گردشگری بهترین و موثرترین منبع درآمدزایی در این شهر به شمار می رود و هر ساله افراد علاقه مند و مسافر زیادی از ایران و سایر کشورها برای بازدید از مکان های دیدنی زیبا و باشکوه به این شهر رویایی سفر می کنند.
اقامت در برج های بلند و بسیار زیبا با امکانات کامل رفاهی ممکن است آرزوی هر فردی است، مناظر ساحلی این شهر، بسیار چشم نواز و بی بدیل هستند و آب و هوای گرم دبی نه تنها از جذابیت این منطقه کم نکرده بلکه بر زیبایی سواحل این شهر نیز افزوده است. در رستوران های دبی می توانید انواع غذاهای لذیذ مانند غذاهای دریایی ، عربی ، اروپایی را تجربه کنید.
تاریخچه شهر دبی
کمتر از دو قرن پیش دبی یکی از دهکده های توابع مشایخ ابوظبی بود که با سکنی گزیدن هشتصد نفر از قبیله بنی یاس به رهبری خانواده مکتوم در دهانه خور در سال ۱۸۳۳ ، شهر دبی به سرعت تبدیل به مرکز ماهی گیری ، صید مروارید و تجارت دریایی شد.
با آغاز قرن بیستم دبی به بندری موفق تبدیل شد و در اواسط قرن بیستم جمعیت دبی در حدود بیست هزار نفر بود که یک چهارم آن را مهاجران تشکیل می دادند و با پیدایش و جمع شدن گل و لای در خور در دهه ۱۹۵۰ که نتیجه اش افزایش تعداد کشتی ها بود که از آن استفاده می کردند.
حاکم وقت دبی دبی شیخ راشد بن سعید آل مکتوم ، را به فکر لایروبی این مسیر آبی واداشت و با اینکه در ابتدا این تصمیم بسیارجاه طلبانه ، پرهزینه و در ظاهر غیرعملی بود ، ولی موجب افزایش حجم حمل و نقل به این شهر و نهایتا تقویت موقعیت دبی به عنوان قطبی برای صادرات مجدد و تجارت بیشتر شد.
اینستاگرام ـ قصران گشت