
بازیگر سریال شهرزاد از غم این روزهایش و فرموشی مادرش می گوید. روایت فریبا متخصص یادآور میشود که بیماری آلزایمر یک چالش بسیار پیچیده و دردناک است، اما با درک بهتر این بیماری و حمایت از بیماران و خانوادههای آنها، میتوان این مسیر را با هم آسانتر کرد
جملههای مامانم نمیدونه من دخترشم ولی من که میدونم مامانمه. من مامان توم یا تو مامان منی ؛ تو کی هستی بیانگر یک درد عمیق و رنج فراوانی است که فریبا متخصص به دلیل بیماری آلزایمر مادرش تجربه میکند. این عبارات نشاندهندهی یک جدایی عمیق عاطفی است، حتی در زمانی که رابطه فیزیکی بین مادر و دختر برقرار است. درباره بیماری مادر فریبا متخصص در نیک صالحی بخوانید.
بیماری مادر فریبا متخصص
فریبا متخصص بازیگر و گوینده رادیو از مادرش که دچار آلزایمر است.
اون من رو نمیشناسه ولی من که میشناسمش ..
روایت بازیگر گیلدخت از بیماری مادرش
این بازیگر در صحبت های خود به بیماری آلزایمر مادرش و سختی هایی که این روزها ممکن است نگهداری از سالمندان یا بیماران به هر فردی تحمیل کند اشاره کرده و در ادامه می گوید: قبل از اینکه بیام اینجا مامانم پیشم بود. غذایش را نمی خورد. به زور چند لقمه بهش دادم خورد و بعد آمد در اتاق نشست و یهو گفت که خب شما کی هستید خانم؟ الان اومدید اینجا چیکار کنید؟
وی ادامه میدهد: من پیش خودم فکر کردم که یعنی چی؟ این همان مادری است که پنج فرزند بزرگ کرده و اینهمه زحمت کشیده و الان در این لحظات چرا اینجوری شده است؟
همه چیز درباره بیماری آلزایمر
این بازیگر اضافه می کند: هرچند گاهی به من می گوید من مامان تو ام یا تو مادر منی؟ فکر می کنم خیلی لحظه دردناکی است اما باید تحمل کنیم و قبول کنیم. هرچند او ممکن است من را نشناسد اما من که او را می شناسم. متاسفانه با این شرایط زندگی و سختی کار ما، یک لحظاتی فکرمان می رود به این سمت و سو که خانه سالمندان مگر چه اشکالی دارد؟ در فرهنگ ما جا نیفتاده است.
متخصص می گوید: حتی با اینکه چند نفر پرستار آمدند اما نمیدانم چرا باز فکر می کنم این منم که باید ناخن هایش را با لذت بگیرم. منم که باید حمامش کنم، موهایش را شانه کنم اگر روزی روزگاری نباشد این آدم در روزگار من، احساس می کنم هیچ عذاب وجدانی ندارم.