چهره جدید ماندانا سوری بازیگر و روایت ایشان از خبر شوکه کننده بیماری اش

بازیگر قهوه تلخ که مدتی پیش اعلام کرد به بیماری ام اس مبتلا شده است در اخرین مصاحبه اش از نظر ظاهری به شدت متفاوت شده بود. ماندانا سوری بازیگر سریال های طنز این روزها به شدت بیمار است.
خبر تلخ بیماری خانم بازیگر این روزها در فضای مجازی پیچیده است. خانم سوری که در مصاحبه های قبلی خود از مهران مدیری به عنوان کسی که در طی بیماری اش از او حمایت مالی کرده است تشکر کرده بود این بار با ظاهری بسیار متفاوت جلوی دوربین حاضر شد. چهره جدید ماندانا سوری را در نیک صالحی ببینید.
چهره جدید ماندانا سوری
ماندانا سوری : دکتر بهم گفت ۵ سال دیگه فلج میشی ! روایت خانم بازیگر از شنیدن خبر شوکه کننده بیماری اش! ویژه برنامه ماه رمضان شبکه سلامت با عنوان «ماهِ ماه» هرشب ساعت ۱۹
حدود ۱۵ سال پیش تصادف کردم چک حامل با مبلغ تقریبا زیادی در کیفم بود که امانت نزدم بود نیمه بیهوش مرا بیمارستان رساندند …مردی باصدای آرام در گوشم گفت من ریس بیمارستانم کیفت و چکت پیش منه نگران هیچ چیز نباش….هیچوقت منش و رفتاراین پزشک و رییس بیمارستان را فراموش نمی کنم…چقدررآدمها باهم فرق دارند
بیماری ماندانا سوری
ماندانا سوری بازیگری که این روزها خبر مبتلا شدنش به ام.اس و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات این بیماری در رسانه ها منتشر شده است گفت: داستان من و بیماری ام.اس برمی گردد به سال ۸۸. در این سال برای اولین بار متوجه شدم به این بیماری دچار شدم. درست سر صحنه، زمانی که مقابل سیامک انصاری ایستاده بودم و می خواستم دیالوگ های مربوط به آن صحنه را به زبان بیاورم. یکی از چشمانم تار شد و ندید. صداها را می شنیدم، گروه کارگردانی اعلام می کردند شروع کن، دیالوگ ها را بگو اما من خشکم زده بود. ترسیده بودم. این اولین باری بود که ام.اس خودش را به من معرفی کرد.
علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست؟! علت قاطع و خاصی برای بروز بیماری ام اس در حال حاضر بهدست نیامده است؛ اما میتوان از علل مختلفی که میتواند در به وجود آمدن آن نقش داشته باشد، مثل: زمینههای ژنتیکی، منطقه جغرافیایی تولد و زندگی، استرس یا خستگی بیش از حد جسمی و روحی، مواجهه با بعضی از میکروبها و ویروسها در زمان کودکی، پایین بودن سطح ویتامین D خون، مصرف دخانیات، مصرف بیش از حد نمک و… نام برد. بنابراین تنها با داشتن یک سبک زندگی بدون استرس اضافی و با رعایت نکات غذایی و تحرک، شاید بتوان از بروز این بیماری پیشگیری کرد.
تشخیص بیماری ام اس و درمان آن
تشخیص بیماری ام اس توسط علائم اولیه آن انجام میشود که عبارتاند از: تاری دید و دوبینی، سرگیجه و عدم تعادل و اختلال در راه رفتن، اسپاسم عضلانی یا دردهای شدید و بیدلیل عضله، بی حسی و خوابرفتگی و ضعف عضلات، احساس خستگی، تشنج، سردرد، ریزش مو و خارش، اختلالات کارکرد جنسی، دستگاه گوارش و مثانه، اختلالات احساسی و شناختی و حافظه، افسردگی و با شیوع کمتر اختلالات تنفسی و اختلال در صحبت کردن. چنانچه هر کدام از این علایم ۲۴ ساعت یا بیشتر ادامه پیدا کرد، باید به پزشک متخصص نورولوژی یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد و با توجه به تشخیص پزشک میتوان به درمان بیماری پرداخت.
تشخیص بیماری احتیاج به آزمایشهای مختلفی دارد. گاهی اوقات تشخیص قطعی ممکن است ماهها طول بکشد که در این صورت باید با شکیبایی به انجام آزمایشات و دستورات پزشکی عمل کرد. در تشخیص بیماری ام اس و درمان آن باید به پزشک اعتماد کنید و روند مستمر درمان را پیگیری فرمایید.
درمان
در سالهای اخیر در زمینه داروهای درمان بیماری ام اس پیشرفتهای چشمگیری رخ داده است؛ از انواع داروهای تزریقی و خوراکی میتوان نام برد که بسته به شرایط و میل بیمار میتوان از آنها استفاده کرد؛ اما آنچه مسلم است تغییر در سبک زندگی در روند بهبودی بیماری موثر است. این تغییر شامل دوری از استرس و کار زیاد، پرهیز از دخانیات، انجام ورزش سبک و منظم که باعث خستگی نشود، داشتن یک رژیم متعادل که حاوی چربی، پروتئین و کربوهیدرات به میزان مناسب باشد، خوردن بیشتر مواد دارای آنتیاکسیدان مانند میوه و سبزیجات تازه، حفظ متعادل سطح ویتامین D خون و داشتن روحیه شاد و اعتماد به پزشک از مهمترین نکات تغییر سبک زندگی است.
ایمنا ـ اینستاگرام