تغییر چهره باورنکردنی علی شادمان در یک اکران خصوصی

عباس کیارستمی کارگردان بسیار بزرگی بود که کارهای ماندگار و سبک های جاودانی از خود باقی گذاشت. علی شادمان در مراسم بزرگداشت استاد عباس کیارستمی در باغ موزه سینما را در ادامه ببینید.
علی شادمان که با بازی در سریال یاغی و درخشش در نقش جاوید این روزها به شدت مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است در مراسم بزرگداشت عباس کیارستمی شرکت کرد. تغییر چهره بازیگر میم مثل مادر را در این اکران خصوصی در نیک صالحی ببینید.
بزرگداشت عباس کیارستمی
علی شادمان در مراسم بزرگداشت استاد عباس کیارستمی در باغ موزه سینما
موزه سینمای ایران، عصر روز سهشنبه یکم تیر، با حضور چهرههای سینمایی و هنری، میزبان آیین بزرگداشت عباس کیارستمی بود. شهاب حسینی که جایزه بهترین بازیگری از جشنواره فیلم کن را در کارنامه خود دارد، از جمله مهمانان و سخنرانان این مراسم بود.
صحبت های شهاب حسینی درباره کیارستمی
شهاب حسینی در این مراسم به صحنه رفت و درباره عباس کیارستمی بیان کرد: خیلی خوشحالم که فرصتی پیش آمد تا درباره استاد عباس کیارستمی صحبت کنم. هنر سینما ریشه در دریافتهایی دارد که همه ما از زندگی داریم و برای نشان دادن این دریافتها از راههای مختلف استفاده میکنیم. همه ما بعد از زبان مادری زبانهای دیگر را انتخاب میکنیم تا این دریافتها را به گوش دیگران برسانیم. هنر سینما یک زبان و دارای قواعد خاص خودش است. هر کس باید تواناییهای خود را پیدا کند و به زبانهای دیگر صحبت کند، اما مهم این است با آن زبان چه حسی را میخواهیم منتقل کنیم. عکس خیلی مهم است، چون نوع دیدگاه عکاس را درباره یک سوژه نشان میدهد. همچنین میتوانیم هنر سینما را یک زبان بدانیم. عباس کیارستمی اندیشمند، ادیب و متفکر به زبان و ادبیات سینما بود.
عباس کیارستمی فیلمساز، عکاس، تدوینگر و در یک کلام هنرمند بزرگ ایرانی نیازی به معرفی ندارد. این که متولد اول تیر ۱۳۱۹ است و امسال اگر بود هشتاد ساله میشد و ۱۴ تیر ۱۳۹۵ بر اثر خطای پزشکی درگذشت اهمیت چندانی ندارد. مهم آثار و فیلمها و افکار کیارستمی هستند که نه فقط در ایران که در پهنهی هنر جهانی جایگاه والایی دارند. فیلمهای عباس کیارستمی نه فقط به لحاظ سینمایی که علاوه بر آن به دلیل اندیشههای مردی که پشت دوربین است اهمیت زیادی پیدا میکنند.
درباره کیارستمی
کیارستمی قرن بیست و یکم فقط یک کارگردان مشهور نبود. البته از دههی شصت به بعد، درست بعد از ساختن سهگانهی کوکر
(سه فیلم «خانهی دوست کجاست؟»، «زندگی و دیگر هیچ» و «زیر درختان زیتون؛) او از یک کارگردان معروف تبدیل
به فیلمسازی صاحب سبک و اندیشه شده بود. ولی در هزارهی سوم خواندن کتابها و دیدن عکسها و فیلمهایش نشان میدهد که حتی از یک چهرهی سینمایی اندیشمند هم فراتر رفته و به نوعی تبدیل به متفکری جهانشمول شده است.
اینستاگرام ـ ایرنا