اسب پرحاشیه در راهپیمایی ۲۲ بهمن که پر بازدید شد

راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد. برآورد اولیه دستگاه های ذیربط، حاکی از حضور حدود ۲۱ میلیون نفر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ است که این عدد در مقایسه با سال ۹۸، افزایش ۳۰ درصدی را نشان می دهد.
هنگامی که اسب ترسیده است به غریزه رم کردن رجوع می کند, اسبها حیواناتی هستند که وقتی احساس ترس فرار میکنند. در واقع پاسخ طبیعی آنها فرار از وضعیت خطرناک است. اسبهای اهلی معمولاً بدون اینکه به این رفتار متوسل شوند، آموزشدیدهاند. بااینحال، بعضی اوقات غرایز طبیعی آنها باعث رم کردن آنها خواهد شد. رم کردن اسب در راهپیمایی ۲۲ بهمن را در نیک صالحی ببینید.
رم کردن اسب در راهپیمایی ۲۲ بهمن
ویدئویی از اسب پرحاشیه در راهپیمایی در یکی از روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد، وایرال شد.
به نظر می رسید برخی شرکت کنندگان باعث وحشت اسب شدند و با تحریک اسب چنین لحظه خطرناکی را رقم زدند. جشن ۴۴ پیروزی انقلاب حواشی مختلفی داشت که البته به دلیل حضور پرشور مردم این حواشی اصلا قابل اعتنا نیستند. و مردم که به دلیل اعتراضات چند ماه اخیر تحت فشار بودند ثابت کردند مشکلاتی که در راه مسیر انقلاب وجود دارد ربطی به علاقه و اعتماد انها به اصل انقلاب ندارد.