
تیپ نجمه جودکی و مادرش در این شب بارانی، الگوی خوبی از استایل مینیمال و شیک است که با انتخاب مانتوهای ساده اما مدرن و کیفهای خاص، ظاهری جذاب و باوقار را به نمایش میگذارد. این استایل نشان میدهد که برای شیک بودن نیازی به زرق و برق زیاد نیست، بلکه کیفیت، سادگی و هماهنگی حرف اول را میزند.
تصویری که از نجمه جودکی، مجری شناختهشده تلویزیون، در کنار مادرش در یک شب بارانی منتشر شده است، نمونهای جذاب از ترکیب استایل مینیمال، شیک و مدرن با رعایت پوشش ایرانی است. این تیپ به خصوص با تمرکز بر مانتوهای خاص و کیفهای منحصربهفرد، توجه بسیاری را به خود جلب کرده و نکات مهمی در زمینه مد و پوشاک ارائه میدهد. عکس نجمه جودکی را در نیک صالحی ببینید.
عکس نجمه جودکی
خانم مجری نوشت :
مامانم نور زندگیمه..
مامانم قلبمه..همه ی دار و ندارمه..
دوستت دارم مامان❤️🥹🦋
اصول مجری گری
تمام آدم هایی که دارای زندگی اجتماعی هستند، به شدت نیازمند مهارت های کلامی می باشند. فن بیان به نوعی توانایی خوب صحبت کردن است. مهمترین ابزار برای برقراری ارتباط با سایر انسان به شمار می آید. البته افراد بسیاری در جامعه هستند که فن بیان خوبی ندارند اما زندگی شان را معمولی می گذرانند. شاید مشکل خاصی هم نداشته باشند. ولی کسی که پا در عرصه مجری گری می گذارد، نمی تواند فن بیان قوی نداشته باشد. لازمه کار مجری گری استفاده صحیح از امکانات و توانایی کلامی است که خدا در وجود او قرار داده است.
به نظر شما چرا بسیاری از مخاطبان، پای صحبت خیلی از سخنرانان یا معلمان خسته می شوند؟ با این حال که شاید در برخی موارد مطالب و محتوای سخنرانی بسیار کاربردی و مفید است! یکی از مهمترین دلایل این است که سخنران، مجری یا گوینده، مخاطب خود را نشناخته است. به دلیل عدم شناخت و درک مخاطب، زبان مشترک حاصل نشده و نمی تواند او را با خود همراه کند. پس اصل دوم برای مجری گری، شناخت مخاطب است.
بسیاری از مجریان صحنه، متن های ادبی از پیش تعیین شده ای را برای اجرا بر روی صحنه آماده می کنند. معمولاً این مطالب را حفظ کرده و آن را با شور و تسلط اجرا می نمایند. اما برخی از ایشان، اگر قرار باشد در لحظه و به فراخور مراسم متنی را بداهه ایجاد کنند نمی توانند. حتی برخی از مجریان در صحبت کردن معمولی دچار مشکل هستند. نمی دانند چه بگویند و از کجا شروع کنند. کافی است متولی برنامه از ایشان بخواهد، یک موضوع خارج از روال از پیش تعیین شده برنامه را روی صحنه اعلام کنند. اینجاست که دچار تپق و مِن مِن می شوند.
یکی از مهمترین اصول برای اجرای صحنه، داشتن اطلاعات مفید و کافی است. بدیهی است برای به دست آوردن اطلاعات، باید اهل مطالعه باشید. از آنجاییکه مطالعه برای بسیاری از ما ایرانیان جزو اولویت های چندم زندگی محسوب شده و سرانه مطالعه در کشور ما بسیار پایین است، پس باید برای آن فکری کنیم. اگر مجری هستید، مطالعه جزء جدایی ناپذیر سبک زندگی شماست. برای اینکه از مطالعه لذت ببرید و خسته نشوید، باید فرایند این کار را برای خودتان سهل و آسان کنید.
همانطور که درباره فن بیان به عنوان اصل اولیه مجری گری سخن گفتیم، باید بدانیم بخشی از فن بیان را مهارت های غیر کلامی تشکیل می دهد. مهارت های غیر کلامی یا زبان بدن بسیار مهم است. مجری باید بداند بر روی صحنه از اندام و بدن خود اعم از چشم ها، لبها، دست ها و پاها چطور استفاده کند. در عین حال باید با اصول پوشش مناسب آشنا باشد و از پوشیدن هر نوع لباسی خودداری کند.
یکی از مهمترین مسائلی که ممکن است در اجرای صحنه رخ بدهد، اتفاقات غیرمنتظره است. لحظات بحرانی که فشار عصبی زیادی را به مجری وارد می کند. مجری صحنه به عنوان یکی از مهمترین اصول باید بتواند این بحران ها را مدیریت کند.
اصل هفتم برای مجری گری، خلاقیت است. شاید خلاقیت عرصه ای باشد که انتهایش برای هیچ کس پیدا نیست. یک مجری در حوزه های مختلف اعم از متن اجرا، روش تعامل با مخاطب، راه های جلب توجه شرکت کنندگان، مسابقات حضوری، مصاحبه و حتی موسیقی صحنه می تواند از خلاقیت خود استفاده کند.