
فریماه فرجامی در فیلم پرده آخر خوش درخشید و با نقش آفاق در فیلم نرگس آخرین هنرنمایی پر خاطره اش را به ثبت رساند و اکنون پرده آخر زندگی خود را در بیمارستان بازی می کند و گفته می شود این بازیگر در کما به سر می برد.
ستاره دهه ۶۰ در بیمارستان در کما به سر می برد و به همین بهانه مروری داشتیم بر روزهای که او مانند یک ستاره در آسمان هنر ایران می درخشید و سپس خیلی زود خود را به نوعی بازنشسته کرد. در ادامه جزئیات بیشتر درباره زندگی فریماه فرجامی را در Niksalehi مشاهده کنید.
زندگی فریماه فرجامی
فریماه فرجامی ستاره ی دهه های ۶۰ و ۷۰ سینمای ایران چند روزی است در کما به سر می برد. به گفته ی خبرگزاری ایسنا، وی حدود ۲ ماه قبل دچار سکته مغزی شد و پس از بهبود نسبی درمان را تحت نظر پزشک در منزل ادامه داد اما مدتی قبل دوباره بر اثر سکته راهی بیمارستان شد و حالا حدود ۵ روز است که در یکی از بیمارستان های تهران در حالت بیهوشی و کما به سر می برد.
یکی از اعضای انجمن صنفی بازیگران خانه سینما نیز به خبرگزاری ایرنا گفته فریماه فرجامی در شرایط مساعدی به سر نمی برد و خانواده ی این بازیگر خواستار دعا برای بهبودی وضعیت او شده است.
این عضو بازیگران خانه سینما خاطرنشان کرد: «بنا به خواسته خانواده خانم فرجامی بیمارستان محل بستری ایشان نیز بهتر است پنهان باقی بماند تا خدا نکرده موجب مزاحمت برای باقی بیماران نشود.»
فریماه فرجامی که سال ها است به دلیل بیماری خانه نشین شده، بعد از بازی در فیلم «کاغذ دیواری زرد» ساخته ی رامین لباسچی در سال ۸۲ دیگر در هیچ فیلم سینمایی ظاهر نشد و تنها گاهی در محافل سینمایی حضور می یافت.
او بالاخره پس از ۱۱ سال دوری از سینما، در سال ۹۳ در فیلم «نیم» به کارگردانی بهمن کامیار بار دیگر جلوی دوربین رفت و در سال ۹۸ نیز حضور افتخاری ای در فیلم «لامینور» داریوش مهرجویی داشت که آخرین تجربه ی بازیگری وی تاکنون بوده است.
مصاحبه جنجالی بازیگر مشهور
در سال ۸۹ مصاحبه ی از پیش ضبط شده ای از فریماه فرجامی در برنامه تلویزیونی «هفت» شبکه سه سیما پخش شد که جنجال برانگیز شد.
فرجامی در این مصاحبه انتقادات تندی را در مورد برخی سینماگران از جمله فاطمه معتمدآریا بیان کرد. پخش این مصاحبه مورد انتقاد امین تارخ، رخشان بنی اعتماد و بسیاری از دیگر اهالی سینما قرار گرفت که به دلیل نمایش این بازیگر در وضعیتی بد و نامناسب به صدا و سیما اعتراض کردند.
در ادامه شورای تهیه کنندگان نیز به همین دلیل برنامه «هفت» را تحریم کرد. این شورا اعلام کرد به دلایلی از جمله «نمایش دردناک چهرههای سرشناس سینما» این برنامه را تحریم می کند.
جیرانی در برنامه ی هفته ی بعد خود از فریماه فرجامی عذرخواهی کرد اما با اشاره به وضعیت زندگی بازیگران در ایران گفت: «واقعیت تلخ است و فرار از این واقعیت دردی را دعوا نمی کند».
او همچنین درباره ی تصمیم خود برای پخش این مصاحبه از فریماه فرجامی گفت: «عزیزان آبروی هر چیزی منجمله بازیگری زمانی حفظ میشود که بازیگران در شرایط خوبی باشند و در واقع اگر در شرایط بدی بودند آن واقعیت را منکر نشویم. چرا که انکار چنین واقعیتی فقط و فقط به ضرر بازیگران تمام میشود که روزهای شکنندهای را سپری میکنند. باید شرایط خوب را ایجاد کنیم و برای ایجاد این شرایط باید اطلاعرسانی کنیم.»
زندگی فریماه فرجامی بعد از سال ها دوری از سینما
فرجامی در سال ۹۳ در بخشی از گفتگوی خود به مناسبت بازگشتش به سینما با فیلم «نیم» بهمن کامیار، درباره ی مصاحبه ی جنجالی اش با برنامه «هفت» گفت: «یادآوری آن برنامه و مصاحبه را اصلا دوست ندارم و خیلی ناراحتم میکند.
خیلی متاسفم بابت این موضوع و دلم میخواهد همه آن را فراموش کنند. من اصلا دوست نداشتم در آن برنامه و مصاحبه شرکت کنم، اما با اصرار و پیگیری مداوم جیرانی این کار را قبول کردم.
قبلاً فیلم “آب و آتش” را با جیرانی کار کرده بودم. وقتی جیرانی برای مصاحبه بارها با کیک و شیرینی به دیدنم آمد و خواست مصاحبهای برای برنامهاش داشته باشیم، به واسطه اینکه قبلا با او کار کرده بودم، اعتماد کردم و گمان میکردم او هم مثل سایر دوستان و همکارانم، هدفی خیرخواهانه دارد، اما متاسفانه اینگونه نبود.»
او در همان مصاحبه درباره ی دوری طولانی اش از عرصه بازیگری گفت: ««آخرین بار در فیلمی با عنوان “کاغذ دیواری زرد” رامین لباسچی بازی کردم. پس از آن چند پیشنهاد داشتم که خوب نبود.
فیلمنامهها را میخواندم اما به دلم نمینشست؛ بنابراین ترجیح دادم بازی نکنم تا پیشنهاد خوبی از راه برسد که متاسفانه با گذشت زمان پیشنهادها کم و کمتر شد و نهایتا موجب ۱۱ سال دوری از سینما شد تا زمانی که بهمن کامیار پیشنهاد بازی در فیلم “نیم” را داد. فیلمنامهاش را خواندم و نقشی که پیشنهاد داده بود را پسندیدم.»
فرجامی در پاسخ به این پرسش که در سالهای دوری اش از سینما چه میکرده، گفت: «در این سالها بیشتر وقتم به مطالعه و خواندن سناریو و کتاب و همچنین دیدن فیلمهای جدید و قدیمی میگذشت. دورادور سینما را که بسیار به آن علاقمند هستم، پیگیری میکردم و حالا هم اگر فیلمهای خوبی پیشنهاد شود، دوست دارم که باز هم بازی کنم.»
زندگی فریماه فرجامی ستاره سینما
فریماه فرجامی متولد سال ۱۳۳۱ در تهران و دانشآموخته دانشکده هنرهای دراماتیک است. در سال ۱۳۵۶ از این دانشگاه لیسانس کارشناسی دراماتیک دریافت کرد. در همان سال در مرکز مطالعات و هماهنگی فرهنگی «شورای عالی فرهنگ و هنر» و فصلنامه فرهنگ و زندگی به عنوان ویراستار، محقق و پژوهشگر مشغول به کار شد.
از سال ۱۳۵۵ با گویندگی نمایشهای رادیویی و بازی در نمایش تلویزیونی «آدمک مومی» فعالیت هنری خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۵۹ با فیلم «گفت هر سه نفرشان» به کارگردانی غلامعلی عرفان وارد عرصه سینما شد. سریال «بخش چهار جراحی» به کارگردانی مسعود فروتن اولین تجربه وی از حضور در یک سریال تلویزیونی بود که در سال ۱۳۶۷ روی آنتن رفت.
وی در سال ۱۳۶۷ برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازی در فیلم «سرب» ساخته مسعود کیمیایی از جشنواره فیلم فجر شد.
او همچنین در سال ۱۳۶۹ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را برای بازی اش در فیلم «پرده آخر» به کارگردانی واروژ کریم مسیحی دریافت کرد.
پرده آخر، نرگس، راز گل سرخ، تماس شیطانی، بانی چاو، عشق گمشده، جوانمرد، ساغر، آب و آتش، زهر عسل، کاغذ دیواری زرد، نیم و لامینور از جمله فیلم های سینمایی است که فرجامی در آنها ایفای نقش کرده است.
از جمله آثار تلویزیونی که فریماه فرجامی در کارنامه کاری خود دارد نیز می توان به خانه سبز، پهلوانان نمیمیرند، راه سوم، گل من گلی، ولایت عشق، فرمان، روشنتر از خاموشی و پاییز بلند اشاره کرد.
فریماه فرجامی ازدواج کرده و متأهل است اما از زندگی شخصی وی اطلاعاتی در دست نیست.
روزیاتو , ایسنا , فیلم نیوز