
طناز طباطبایی بازیگر زیباروی سینما در تازه ترین هنرنمایی خود بعد از شنای پروانه محمد کارت با وی در سریال یاغی همکاری کرده و نقش طلا را بازی کرده است.
بازیگر خوش سیما و توانایی سینما تئاتر و تلویزیون کشورمان به تازگی برای اولین بار با سریال یاغی در شبکه نمایش خانگی حضور یافته و بعد از تجربه های خوب همکاری با محمد کارت این بار با وی در این سریال همراه شده است. در ادامه جزئیات حضور طناز طباطبایی در یاغی را در Niksalehi مشاهده کنید.
طناز طباطبایی در یاغی
طناز طباطبایی در بیستم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۲ در تهران به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد تهران مرکز است. او از سال ۱۳۷۹ وارد عرصه بازیگری شد و با شرکت در کلاس های آزاد بازیگری هیوا فیلم دوره بازیگری را گذراند.
طباطبایی با فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا در ۱۳۸۳ به طور حرفه ای فعالیت هنری خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۵ با بازی در مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقش های اصلی این سریال بود به شهرت رسید.
ایشان در سال ۱۳۹۲ جایزهی بهترین بازیگر نقش اول را از جشنواره زنان مستقل آمریکا دریافت کرد. طباطبایی برای فیلمهای صداها، رخ دیوانه و خشم و هیاهو نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.
او برای بازی در فیلم شنای پروانه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است و سپس در سال ۱۴۰۰ برای فیلم بیرویا برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شده بود.
وی علاوه بر بازیگری به نقاشی و موسیقی علاقهمند است و گیتار می نوازد.
شهرت خانم بازیگر در تلویزیون و سینما
وی با بازی در مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقشهای اصلی سریال بود مطرح شد. در سال ۱۳۸۷ برای نخستین بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم صداها شد. او در فیلم مرهم توانایی های خودش را بیشتر نشان داد.
در سال ۱۳۸۹ در فیلم گزارش یک جشن به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا بازی کرد که این فیلم توقیف شدهاست. طباطبایی در سال ۱۳۹۶ برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن در یازدهمین دوره جشن منتقدان سینمای ایران برای بازی در فیلم ویلایی ها شد.
طناز طباطبایی در یاغی
سریال «یاغی» به کارگردانی “محمد کارت” و تهیه کنندگی “سید مازیار هاشمی” می باشد و طناز طباطبایی در اسن سریال نقش طلا همسر پارسا پیروز فر بازیگر نقش بهمن را بازی می کند.
پارسا پیروزفر و طناز طباطبایی بازیگران گزیده کاری که هر دو سالهاست بازی در سریالی را نپذیرفته اند، در سریال «یاغی» نقش آفرینی کرده اند.
پارسا پیروزفر، علی شادمان، طناز طباطبایی، امیر جعفری، نیکی کریمی ، فرهاد اصلانی، آبان عسکری، مهدی حسینینیا، مهلقا باقری، عباس جمشیدیفر، جواد خواجوی، ناهید مسلمی، امیرضا دلاوری، بهرام ابراهیمی، نادر شهسواری، هادی دیباجی، (با معرفی) الیکا ناصری، محمد صابری، توفیق حیدری، سامان مهکویه، افشین حسنلو، حسن همتی، شهاب کرلو، محمد مطهریپور، سعید شریف، عباس ایمانی، پگاه سعیدی، لادن ژاونوند، هوشنگ قوانلو، مائده تقوایی، مهرداد خانی، نیلوفر شهفری و… به ایفای نقش پرداخته اند.
عصر ایران , فرارو