
پریناز ایزدیار کار خود را با سریال پنج کیلومتر تا بهشت شروع شد و سپس در سریال زمانه به اوج شهرت رسید و درخشش او در این سال ها در سینما بر کسی پوشیده نیست.
بازیگر توانمند سینما تئاتر و تلویزیون کشورمان که این روزها شهد هنرنمایی وی در سریال جیران هستیم بر پرده سینما نیز مغز استخوان در حال نمایش است. دی اداه مروری داریم بر پرمخاطب ترین فیلم های پریناز ایزدیار را در نیک صالحی مشاهده کنید.
فیلم های پریناز ایزدیار
مغز استخوان که نخستین بار در جشنواره سی و هشتم به نمایش درآمد و مورد توجه مخاطبان و منتقدان قرار گرفت، بعد از چند سال موفق به اکران عمومی شده است. به بهانه اکران این فیلم، نگاهی داریم به ۷ فیلم پرمخاطب پریناز ایزدیار.
پریناز ایزدیار در هشتم شهریور ماه سال ۱۳۶۴ در بابل به دنیا آمد. او دانش آموختهی رشته گرافیک است. پدر وی اهل ساری و مادرش اهل بابل اسـت و بـه گفته خودش بـه زبان مازندرانی تسلط کامل دارد.
وی که در حال حاضر یکی از بازیگران موفق سینما و تلویزیون بوده، در سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم سینمایی یک مرد یک شهر وارد دنیای بازیگری شد.
مترى شیش و نیم (سعید روستایی)
تعداد مخاطب: ۲،۳۱۷،۴۴۵
ایزدیار در این فیلم حضوری کوتاه اما فوقالعاده دارد و سکانس مشترک او با پیمان معادی یکی از بهترین سکانسهای فیلم است. متری شیش و نیم پرمخاطبترین فیلم غیرکمدی سینمای ایران نیز به شمار میآید.
ابد و یک روز (سعید روستایی)
تعداد مخاطب: ۱،۶۷۵،۴۶۸
بازی در نقش سمیه ابد و یک روز فرصت بزرگی برای ایزدیار بود تا بتواند تواناییهای خود را به اثبات برساند. او به بهترین نحو از پس اجرای این نقش برآمد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را نیز دریافت کرد. ابد و یک روز دومین فیلم غیرکمدی پرفروش سال ۹۵ لقب گرفت و یکی از پرمخاطبترین فیلمهای سال بود.
سرخ پوست (نیما جاویدی)
تعداد مخاطب: ۱،۲۰۴،۶۷۶
ایزدیار در فیلم سرخپوست نقش مددکار را بازی میکند؛ یک بازی کاملا به اندازه و کنترل شده که مخاطب را با خود همراه می کند. نام سرخپوست در میان ۵ فیلم پرفروش غیرکمدی تاریخ سینمای ایران به چشم میخورد.
پرمخاطب ترین فیلم های پریناز ایزدیار
خط ویژه (مصطفی کیایی)
تعداد مخاطب: ۵۹۶،۰۹۵
او در این فیلم نقش مرجان نامزد منوچهر را بازی میکند که علی رغم نقش کمرنگش، حضوری دلنشین دارد. خط ویژه جزو پرمخاطبترین فیلمهای سال ۹۳ بود که با استقبال بالای تماشاگران روبرو شد.
این سیب هم برای تو (سیروس الوند)
تعداد مخاطب: ۲۲۲،۹۵۷
این فیلم جزو ده فیلم غیرکمدی پرمخاطب سال ۹۴ بود و جزو اولین بازیهای پریناز ایزدیار در سینما نیز به شمار میآید.
تابستان داغ (ابراهیم ایرج زاد)
تعداد مخاطب: ۱۹۵،۶۱۰
او در این فیلم نقش نسرین را بازی میکند که بدون اطلاع شوهرش، خانهای اجاره می کند تا به همراه دختر خود زندگی کند. ایزدیار یکی از بهترین بازیهای خود را در این فیلم ارایٔه میدهد و مخاطب به راحتی با او همذاتپنداری میکند.
ویلایی ها (منیر قیدی)
تعداد مخاطب: ۱۵۸،۵۴۴
خیری یکی از متفاوتترین نقشهای کارنامه او محسوب میشود. او نقش زنی را بازی میکند که فرمانده گروه است؛ کاراکتری که در ابتدا به شکلی افراطی مثبت به نظر میرسد اما تماشاگر به مرور متوجه تضاد اعمال و رفتار او در درون و بیرون جمع میشود.
مغز استخوان روایت یک تلخی بیپایان
حمیدرضا قربانی برخلاف فیلم «خانهای در خیابان چهلویکم»، اینبار فیلمش را با ریتمی تند، فضایی پرتنش و موقعیت هایی چالشبرانگیز پیش برده است. به نحوی که در مدت تماشای فیلم حتی یک لحظه هم احساس خستگی نمی کنیم.
یکی از مهمترین برگ برنده های فیلم «مغز استخوان»، جدید بودن سوژه آن است. بیماری و مرگ کودکان تا به حال بارها محور ساخت فیلمهای مختلف قرار گرفته، اما آنچه در «مغز استخوان» اهمیت دارد این است که از تنها راهحل احتمالی موجود برای زنده ماندن یک کودک مبتلا به سرطان برای خلق موقعیتهای پیچدرپیچ استفاده کرده است.
بخش مهمی از جذابیت فیلم، به بازی درست و دقیق چهار بازیگر اصلی در موقعیتهای بحرانی برمیگردد. فیلم های پریناز ایزدیار و او بهخوبی در قالب مادری که عنقریب است کودکش را برای همیشه از دست بدهد قرار می گیرد و بازی احساسی قابل قبولی به نمایش می گذارد.
بابک حمیدیان طوری استیصال موجود در موقعیت حسین را به تصویر میکشد که کاملا باورش میکنیم. نوید پورفرج را پیشتر در «مغزهای کوچک زنگزده» دیده بودیم و اینبار باز هم در نقش یک جوان پایین شهری بازی کرده، اما نکته قابل توجه اینجاست که جنس بازی اش در کاملا با فیلم قبلی تفاوت دارد.
جواد عزتی به خاطر بازی در «شنای پروانه»، به ناچار کم رنگ ترین نقش را به عهده گرفته، اما در همین نقش کوتاه بازی روانی به نمایش گذاشته است.
سینماتیکت , فیلم نیوز