سوفیا بانمک دختر یکتا ناصر و منوچهر هادی با گریم پروانه ای

یکتا ناصر و همسر کارگردانش منوچهر هادی یک دختر زیبا به نام سوفیا دارند که مدتی قبل شایعه طلاق این دو منتشر شده بود اما با انتشار یک چالش اینستاگرامی دو نفره در کنار دوستانشان به این شایعه پایان داده بودند.
منوچهر هادی کارگردان مشهور با انتشار تصاویری از سوفیا دخترش با گریم پروانه صحفه شخصی اش را بروز رسانی کرده است و در این تصاویر همسر بازیگرش حضور ندارد. در ادامه عکس های از دختر یکتا ناصر را در نیک صالحی مشاهده کنید.
دختر یکتا ناصر
یکتا ناصر در ۱۲ آبان ۱۳۵۷ در شهر تهران متولد شد. پدرش افسر بازنشسته نیروی زمینی و مادرش خانهدار است. وی در ۱۹ سالگی به واسطه علاقه به بازیگری به چند دفتر سینمایی مراجعه کرده و در تست انتخاب بازیگر شرکت نمود به طوریکه در نهایت برای بازی در سریال گل های کاغذی انتخاب شد.
او در فیلم های بسیاری از جمله مشکل گیتی، آشوب، کارگر ساده نیازمندیم، زندگی جای دیگریست، قند تلخ، قند ترش، خانه ای در شن، فراری و سرود تولد ایفای نقش کرده است.

خانم بازیگر برای بازی در فیلم سینمایی یکی میخواد باهات حرف بزنه برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سی و مین جشنواره فیلم فجر شد.
ازدواج خانم بازیگر با کارگردان مشهور
یکتا ناصر یک سال پس از بازی در فیلم سینمایی پرفروشِ “من سالوادور نیستم” در اسفند سال ۱۳۹۴ با منوچهر هادی کارگردان این فیلم ازدواج کرد و کمتر از یک سال بعد صاحب دختری به نام سوفیا شدند.
منوچهر هادی درسال ۱۳۶۳ درجنگ ایران و عراق پدرش را از دست دادو پس از دریافت دیپلم در رشته الکتروتکنیک پا به عرصه هنر گذاشت. و تجربه هایی چون بازیگری، دستیاری کارگردان و تدارک را از سر گذراند.
ایشان در سال ۱۳۸۵، با کارگردانی فیلم تلاطم، نخستین تجربه خود را در زمینه فیلمسازی کسب کرد. وی سابقه کارگردانی آثار دیگری همچون گیسو، قرنطینه، یکی می خواد باهات حرف بزنه، زندگی جای دیگری است، رحمان ۱۴۰۰، آینه بغل، کارگر ساده نیازمندیم، عاشقانه و دل را نیز در کارنامه هنری خود دارد.
تولد دختر یکتا ناصر و حس مادر شدن وی
گفتنی است یکتا ناصر در ۲۰ اسفند سال ۱۳۹۴ با منوچهر هادی ازدواج کرد که در آذر ماه ۱۳۹۵ صاحب یک فرزند دختر به نام سوفیا شدند. خانم بازیگر در مصاحبه ای درباره تجربه حس مادری خود گفته بود که :
مادر بودن خیلی سخته ولی خیلی جذاب و لذت بخشه. وقتی سرِ کار هستم فیلم و عکس های سوفیا را می بینم و حس های جدیدی را تجربه می کنم، خیلی به زندگی امیدوار شدم ، خیلی بیشتر سعی می کنم از خودم مراقبت کنم به خاطرِ دخترم.
کلا جون دوست تر شدم ، سعی می کنم اتفاقی برام نیفته که دخترم بخواد سختی بکشه یا احیانا بخواد من و از دست بده. مثل همه پدر و مادرهای دیگه دوست دارم دخترم بهترین چیزها را تو زندگی تجربه کنه.
خبرآنلاین , سلام سینما , اینستاگرام