همه چیز درباره داوران عصر جدید از تحصیلات تا مقایسه قضاوت ها

در این مطلب به بررسی تحصیلات داوران عصر جدید در فصل جدید این برنامه جذاب پرداخته ایم و همچنین قضاوت این چهره ها با هم مقایسه شده است.
در طی سه دوره از برگزاری برنامه استعدادیابی داوران عصر جدید در این مسابقه قضاوت کرده اند و تفاوت های در ان ها وجود دارد و تحصیلات شان نیز در نحوه قضاوت بی تاثیر نمی باشد که در ادامه تصاویری از این داورهای ایرانی را در Niksalehi مشاهده می کنید.
داوران عصر جدید
یکی از پربحثترین بخشهای «عصر جدید»، مسئله داوری داوران مسابقه و کیفیت تحلیلهای آنان است. پس از بحثهای فراوان درباره کیفیت و شیوه داوری داوران دو فصل اول، در فصل سوم این مسابقه نیز حضور سه چهره جدید ژاله صامتی، کارن همایونفر و مجید اسماعیلی به عنوان داور، واکنش های مثبت و منفی فراوانی را به دنبال داشته است. اکنون داوران جدید «عصر جدید ۳» چگونه استعدادها را قضاوت میکنند و چه تفاوتهایی با داوران سابق این مسابقه دارند؟
گفتنی است حدود ۴ سال از تولید و پخش برنامه «عصر جدید» میگذرد. شبکه سه از بهمن ۹۷ این فرصت را در اختیار همه مردم ایران قرار داده تا افراد مستعد با هر نوع توانایی وارد میدان دیده شدن و رقابت شوند.
امین حیایی از داوران عصر جدید
وی متولد ۱۹ خرداد ۱۳۴۹ در تهران و در یک خانواده ۵ نفره متولد شد. پدر او دارای شغل آزاد و مادرش معلم است. امین حیایی یک خواهر و برادر به نام امید دارد. او در ۲۱ سالگی تنها خواهر خود را بر اثر ابتلا به سرطان از دست داد.
آقای بازیگر دانشجوی انصرافی رشته کامپیوتر می باشد و مدرک تحصیلی او دیپلم ریاضی فیزیک است.
از همان ابتدای «عصر جدید» طولی نکشید که امین حیایی موفق شد با طنازیهایش، همراهی با شرکتکنندگان و قضاوت منصفانه و حتی مهربانانهاش محبوبترین داور مسابقه نزد مخاطبان و حتی شرکتکنندگان باشد.
حیایی در ابتدای فصل سوم اعلام کرد که قصد دارد نسبت به قبل سختگیرتر شود اما او در فصل سوم نیز همچنان بیشتر نقاط قوت اجراها را در نظر میگیرد، در قضاوت جانب انصاف را رعایت میکند و بیشتر رای سفید میدهد.
این داور در فصل اول و دوم مسابقه حضور داشته و اجراهای مختلفی در زمینه های گوناگون دیده است، بنابراین در مقایسه با سه داور دیگر، در مواجهه با اجراها کمتر غافلگیر و شگفتزده میشود و واکنش متفاوتتری دارد.
تحصیلات و فعالیت های ژاله صامتی
وی (زادهٔ ۱۴ فروردین ۱۳۵۱) بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است. ژاله صامتی در ۱۴ فروردین ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. او در رشتهٔ تئاتر از دانشکدهٔ هنر فارغالتحصیل شده و فعالیت هنری خود را با حضور در فیلم دت یعنی دختر، به کارگردانی ابوالفضل جلیلی، آغاز کرد و پس از آن در سال ۱۳۷۳ به عنوان بازیگر نقش اول فیلم «دشت ارغوانی» به کارگردانی نادر مقدس انتخاب شد.
دیگر داور مهربان فصل سوم «عصر جدید» ژاله صامتی است. این داور معمولا اظهارنظرهایی کلی درباره اجراها دارد و چندان به جزئیات اجرای استعدادها نمیپردازد. گاهی به همین که اجرایی به دلش نشسته و نظر او را جلب کرده بسنده می کند و دلیل رای خود را کوتاه اعلام میکند.
صامتی در مقایسه با رویا نونهالی عملکرد کاملا متفاوتی دارد و اصلا به اندازه نونهالی سخت گیر نیست. کودکان و شرکت کنندگانی که همراه عضوی از خانواده شان برای اجرا روی صحنه می آیند، مورد توجه ویژه او هستند.
او در مواجهه با اجراها احساساتی و هنگام اجراهای پرریسک و خطرناک هم نگران و مضطرب می شود. او معمولا اولین داوری است که رای خود را اعلام و بیشتر چراغ سفید را روشن می کند.
زندگی کارن همایونفر از داوران عصر جدید
او یکی از پر افتخارترین آهنگسازان و موسیقیدانان کشورمان و داور فصل سوم عصر جدید متولد ۱۳۴۷ در تهران است.
عضو کانون آهنگسازان سینمای ایران و فارغالتحصیل موسیقی از مدرسه بیلکنت انگلستان و کنسرواتوار هاجد تپه ترکیه می باشد. از زندگی خانوادگی او اطلاعات چندانی منتشر نشده است. این هنرمند برخلاف شایعات جزو ارامنه کشورمان نمی باشد.
وی در مقایسه با امین حیایی، ژاله صامتی و مجید اسماعیلی قضاوت سخت گیرانه تری درباره اجراها دارد اما در مقایسه با آریا عظیمی نژاد، مهربان تر و خوش بینتر است.
وی برخلاف عظیمی نژاد سعی میکند با ادبیات محبتآمیز نظر منفیاش را اعلام کند و مانند او صریح نیست. هر چند که در مسابقه از کارن همایونفر به عنوان داور سختگیر مسابقه یاد می شود، اما به طور کلی او نیز به جنبه های مثبت کار استعدادها توجه می کند و حتی گاهی ترجیح میدهد با وجود ایرادهایی که به یک اجرا دارد، به دلیل نقاط قوت آن در نهایت رای خود را سفید اعلام کند.
او در برنامه «هشتگ عصر جدید» با اشاره به احساساتی شدن داوران در فصل قبل گفت ترکیب جدید تصمیم دارند بیشتر به خود اجراها بپردازند.
تحصیلات و قضات مجید اسماعیلی در عصرجدید
وی متولد ۱۰ تیر ۱۳۵۰ و فارغالتحصیل مهندسی برق و کارشناسی ارشد علوم سیاسی است که سالهاست در عرصه تهیه کنندگی و فیلمنامه نویسی و کارگردانی و انیمیشن سازی فعالیت می کند.
ایشان به عنوان جایگزین سیدبشیر حسینی عملکردی مشابه او دارد. اسماعیلی معمولا به حواشی اجراها میپردازد و توضیحات مفصلی درباره اجرای شرکتکنندگان و دلیل سفید یا قرمز شدن رای خود میدهد.
او نیز مانند امین حیایی و کارن همایونفر، رای داوران دیگر را در نظر می گیرد و بعد رای مثبت یا منفی را انتخاب میکند. به عنوان مثال اگر شرکتکنندهای دو یا سه چراغ قرمز داشته باشد، به دلیل وجود حتی یک نکته مثبت در اجرایش، به او رای مثبت میدهد.
به طور کلی در فصل سوم بارها پیش آمده که رای داوران دو به دو مساوی شده و تماشاچیان حاضر در سالن رای سوم را تعیین کرده اند، در حالی که این اتفاق در فصول قبل کمتر رخ می داد و غیر از امین حیایی، سه داور دیگر بدون توجه به آرای یکدیگر نظر خود را اعلام می کردند.
روزنماه خراسان , پاتوق آنلاین