بازیگران سریال یاغی به همراه محمد کارت کارگردان این سریال در اکران مردمی در هنر افتاب شیراز حضور یافته بودند که در ادامه تصاویری از این سریال را مشاهده می کنید.
محمد کارت کارگردان جوان و خوش فکر در اولین تجربه خود در شبکه نمایش خانگی غوغا کرده است و در اولین اکران مردمی سریالش با استقبال گرم شیرازی ها روبرو شده است. در ادامه عکس های از بازیگران سریال یاغی را در Niksalehi مشاهده کنید.
بازیگران سریال یاغی
اکران مردمی سریال یاغی در هنرآفتاب شیراز با حضور بازیگران و عوامل آن برگجزار شده و تصاویر این دیدار بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی داشته است.
محمد کارت بعد از اولین فیلم بلند خود «شنای پروانه» که با استقبال منتقدان و مخاطبان مواجه شد، به نمایش خانگی رفت و اولین سریالش را با نام «یاغی» و با فضایی مشابه فیلمش جلوی دوربین برد.
یاغی روایتی از زندگی جوانی است گرفتار سیاهی زاغه های جنوب شهر که می خواهد خود را از آن منجلاب نجات دهد. پارسا پیرزوفر، علی شادمان، نیکی کریمی، امیر جعفری، طناز طباطبایی، فرهاد اصلانی، آبان عسگری و عباس جمشیدیفر از دیگر بازیگرانی هستند که در این سریال حضور دارند.
جاوید در یاغی پسر نوجوانی است با تنی ورزیده و صورتی بیمو که عزم و قدرتی دپو شده در نگاهش، بغضش و حتی در امضایش احساس میشود.
کشتیگیر خوش استیلی که در همان ابتدای قسمت اول، قلب پاکش را به ما ثابت میکند. وقتی همراه با یک گروه دل دزد، آهنآلات شهر را میدزدند و او می خواهد که دریچه فاضلاب را کسی بر ندارد.
محمد کارت کارگردان جوان
محمد کارت، متولد ۱۵ فروردین ۱۳۶۵ در شیراز، هنرپیشه،کارگردان سینما، تئاتر و مستند ساز، فارغ التحصیل هنرستان هنرهای نمایشی، لیسانس کارگردانی سینما و از اعضای پیوسته خانه سینمای ایران است. بازیگری و کارگردانی تئاتر را از سال ۱۳۷۹ آغاز کرد.
اولین سریال یک کارگردان متولد ۱۳۶۵ با این همه بازیگر چهره و مختصاتی که اشاره شد، خالی از ضعف نیست. مثل ریتم کند برخی سکانسها یا محوریت برخی سکانسها بر دیالوگهای طولانی که کشدار به نظر میرسد، یا برخی سکانسهای بیمنطق مثل نوع حضور شیما جلوی بیمارستان بدون اینکه کسی همراهش باشد یا کسی کنار عاطی باشد، در حالیکه ابتدا شیما شخصیتی نشان داده شده بود که محافظ دارد و با نقشه عمل میکند.
بازی بازیگران سریال یاغی
در نوع شخصیتپردازی سه شخصیت اصلی یعنی بهمن، طلا و از همه مهمتر جاوید، سعی شده که نه شر مطلق و نه خیر مطلق ترسیم شوند بلکه آدمهایی هستند که بیننده میتواند با کنشها و واکنشهای آنها همذات پنداری کند و این همذات پنداری با طراحی خاکستری شخصیتها، مهمترین نقطه قوت فیلمنامه است.
طوری که از فریادها و نجواهای جاوید تا تیزهوشی ها و ترس های طلا، از زبان و لحن سرد و تند و تیز خواهر جاوید تا نان به نرخ روز خوری اسی قلک را به خوبی لمس می کنیم. یا از طرفی دیگر، کمتر شخصیتی اضافه به نظر می رسد.
از دوستان جاوید که در بزنگاهها همراه او میشوند تا حتی پسر علاقهمند به خواهر جاوید که به موقع و با تایمینگ درست در داستان حضور دارد و شخصیتهای متعدد دیگر که از هرکدام در راستای داستانی چند وجهی و پر تعلیق استفاده خوبی شده است.
روح الله حسین زاده , همشهری انلاین , ایرنا