بهاره رهنما بازیگر سرشناس کشورمان در یک ویلای لاکچری در لواسان عکسی خاص در کنار همسرش امیرخسرو عباسی منتشر کرده است. در ادامه عکس های از بهاره رهنما و حاجی همسرش را در Niksalehi مشاهده کنید.
عکس جدید بهاره رهنما و حاجی
بهاره رهنما متولد ۱۰ آذر ۱۳۵۲ در روستای هزاوه اراک، بازیگر است. وی فارغ التحصیل لیسانس رشته حقوقی فضایی و فوق لیسانس ادبیات نمایشی می باشد، علاوه بر بازیگری، سفیر دوستی، روزنامه نگار، داستان نویس و نقاله خان نیز می باشد.
بهاره رهنما و حاجی و دلنوشته خانم بازیگر برای وی
بهاره رهنما در صحفه شخصی اش نوشت : پیام_امروزفرشتگان ?وقتی کلامی را جاری کردی ارتعاشی میسازی و ارتعاش تو موجی می سازد در دل مخاطب! ?گاهی این موج می تواند کسی را به زیر ببرد و گاه به اوج! اولین کسی که به همراه این موج به بالا یا به پایین می رود خود تو هستی! ?مگذار موج کلامت تو را به نزول سوق دهد … ?اگر نمیدانی نگو! اگر می دانی به بهترین شیوه بگو!
باید همواره زیباترین هایت را بر زبان آوری. حتی به هنگام خشم! ?آنچه را که کلام تو جاری می سازد همه ی آن چیزی است که تو در آن لحظه هستی! بگذار تا فقط خوبیهایت جاری شود … از انعکاس تیرگی ها بر آینه دل مخاطبت واهمه داشته باش چراکه این تیرگی ها گسترش می یابد! ?پس تو به نوبه ی خودت مگذار که جهان تیره و تار شود. همیشه زیباتری هایت را جاری کن . باخودت تکرار کن: ?من در پناه خدا وفرشتگان هستم و بهترین ارتعاشات را جذب و دریافت می کنم
لازم به ذکر است بهاره رهنما و حاجی در تاریخ در ۴ شهریور ۱۳۹۶ با هم ازدواج کردند
و گفتنی است امیر خسرو عباسی مالک برند آرایشی بهداشتی هاینس و ژاکسیا می باشد
که باب آشنایی این دو از زمانی که خانوم رهنما مدل تبلیغاتی این برند بود شروع شده بود.
گردآوری گروه سینما نیک صالحی