
ژیلا صادقی مجری مشهور که سابقه بازیگری نیز دارد بعد از چهار سال دوری از تلویزیون بازگشته و این بار پوشش با واکنش های همراه شده است و این مجری جوان در پاسخ به منتقدانش عنوان کرده که او همیشه متفاوت بوده است.
مجری صدا و سیما بعد از چهار سال دوری از اجرا به تلویزیون بازگشته و برنامه سلام صبح بخیر را اجرا کرده که پوشش وی با حواشی زیادی همراه شده است. در ادامه تصاویری از استایل ژیلا صادقی را در نیک صالحی مشاهده کنید.
استایل ژیلا صادقی
ژیلا صادقی که پس از چهار سال دوری به اجرا در صدا و سیما بازگشته با پوشش متفاوت خود در آنتن زنده تلویزیون واکنشهای زیادی را برانگیخت.
صادقی با کت سفید و دامن (و البته شلوار!) و یک روسری رنگارنگ در برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما ظاهر شد و این اتفاقی بیسابقه است زیرا تا پیش از این تمام مجریان زن صدا و سیما با چادر و یا مانتوهای بسیار بلند و مقنعه روبهروی دوربین قرار می گرفتهاند.
این مجری پرحاشیه دو سال پیش ا دعا کرده بود به خاطر «چین سرآستین» مانتوی خود که مشکلساز شده بود از اجرا در یک برنامه در شبکه پنج سیما کنارهگیری کرده است.
وی قبل از آغاز گویندگی در واحد دوبلاژ، در آموزش و پرورش تدریس میکرد و در سال ۱۳۷۰ در تست تلویزیون قبول شد اما پس از وقفهای، از سال ۱۳۷۸ به عنوان مجری مقابل دوربین رفت و در طول این سالها بازی در چند مجموعه تلویزیونی و فیلم را هم تجربه کرده است.
بیوگرافی مجری جنجالی تلویزیون
ژیلا صادقی متولد سال ۵۲ در تهران و دانش آموخته ی رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی است.
فعالیت خود را از معلمی در آموزش و پرورش آغاز کرد. در سال ۷۰ در سن ۱۸ سالگی بعد از گرفتن دیپلم، به طور افتخاری در مناطق محروم مشغول تدریس شد. در سال های دانشجویی در مدارس نمونه مردمی تدریس می کرد. به گفته ی خودش، ستاره پسیانی، بازیگر مشهور، در پایه ی پنجم ابتدایی از شاگردان وی بود.
همزمان با تدریس، در سال ۷۱ وقتی ۱۹ ساله بود با قبولی در آزمون گویندگی وارد سازمان صدا و سیما شد و با کارهای کوتاه نریشن فعالیتش را آغاز کرد.
از سال ۷۷ کار اجرا و گویندگی را به صورت جدی در شبکه های تلویزیونی آغاز کرد.
او در طول این سال ها بازی در چند سریال و فیلم را هم تجربه کرده است، از جمله سریال های تلویزیونی زیر آسمان شهر و هزاران چشم و فیلم های سینمایی خیلی دور خیلی نزدیک و من سالوادور نیستم.
ژیلا صادقی دومین فرزند خانواده است و سه خواهر و یک برادر دارد. خواهر بزرگش سال ها است در کشور آمریکا زندگی می کند، برادرش مقیم کشور آلمان است، یکی از خواهرهایش در دبی و دیگری در خارج از کشور تحصیل می کند. او در سال ۹۵ با محسن رجبی ازدواج کرد.
استایل ژیلا صادقی و پاسخ معنادار او به جنجالش در تلویزیون
ژیلا صادقی مجری برنامه «سلام صبح بخیر» به حواشی پوشش در تلویزیون واکنش نشان داد.
او نوشت: تحلیل شما و کاربران محترمتون در مورد پوشش من کاملن درست میباشد. به خصوص در آخرین قسمت پاراگراف کپشن.
من سالهاست متفاوت اجرا کردم، متفاوت پوشیدم، متفاوت رفتار کردم و همیشه مورد اعتراض مدیران قرار میگرفتم تا جایی که ممنوع التصویر زمانی هم می شدم.
درست و استاندارد لباس پوشیدن و شیک و خوش رنگ و لعاب انتخاب کردن لباس مجری نه از نظر من که از نظر کارشناسان رسانه یعنی احترام به مخاطب و این نکته برای من حائز اهمیت است.
تا جایی که در پروژه ای قید اجرا را زدم فقط به خاطر یک سرآستین و جالب که بدونین همون لباس و در برنامه دیگری پوشیدم. این قصه نشون میده کاملا پای سلیقه مدیران شبکه ها در میونه نه استاندارد رسانه.
لباسی که در پست شما رؤیت می شود کت و دامن نیست، یک مانتوی ساده است که رنگ بالا تنه متفاوت است. قصه چیز دیگری است که حتمن مفصل در خصوصش ویدئویی پست خواهم کرد.
روزیاتو , چارسو فرهنگ