
منوچهر هادی کارگردان مشهور کشورمان با انتشار عکس های در صحفه شخصی اش تولد سه سالگی دخترش سوفیا را جشن گرفت و برای همه آرزوی شادی و مهربانی کرده است.
منو چهر هادی کارگردان سریال دل که به تازگی پخش این سریال را از شبکه نمایش خانگی شروع شده با انتشار عکس های تولد دخترش سوفیا را جشن گرفته و همسرش یکتا ناصر با دلنوشته ای از تولد سه سالگی دخترش نوشته است. در ادامه عکس های از جشن تولد سوفیا هادی دختر یکتا ناصر را در نیک صالحی مشاهده کنید
تولد سوفیا دختر منوچهر هادی و یکتا ناصر
منوچهر هادی در ۲۰ اسفنده ماه سال ۱۳۹۴ با یکتا ناصر ازدواج کرد. حاصل این ازدواج یک فرزند دختر به نام سوفیا می باشد. که به تازگی تولد سه سالگی اش را جشن گرفته اند.
گفتنی است یکتا ناصر بازیگری را در تلویزیون سال ۱۳۷۶ با سریال گل های کاغذی و در سینما
با فیلم ساقی در سال ۸۰ شروع نمود. او نیز برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن
از سی و مین جشنواره فیلم فجر در سال ۹۰ ، برای فیلم یکی میخواد باهات حرف بزنه می باشد.
وی در سال ۹۴ با منوچهر هادی از کارگردانان سینما ازدواج کرد.
جشن تولد سوفیا دختر یکتا ناصر
منوچهر هادی برای تولد سه سالگی دخترش در اینستاگرام نوشت : قشنگم تولدت مبارک پییییییییییییییییییییییدر جونم. آرزوی شادی و مهربانی برای همگی
یکتا ناصر نیز برای تولد دخترش نوشت : سه سال پیش در همین ساعت اعجاب انگیز ترین احساس دنیا را تجربه کردیم با هم به دنیا آمدن تو و مادر شدن من و تا ابد عاشق ماندن من …
منوچهر هادی متولد سال ۱۳۵۱ می باشد و اصالتا کلپایگانی می باشد. وی پس از گرفتن دیپلم وارد عرصه هنر شد و کارهای متنوعی همچون بازیگری، دستیاری کارگردان و تدارکات را آزمود. در سال ۱۳۸۵، اولین فیلمش، «تلاطم» را ساخت و در همین سال موفق شد ۴ تله فیلم دیگر با نامهای «آخرین روز ماه»، «تصادف»، «فرصتهای فردا» و «کوچه محجوب» را بسازد که علاوه بر کارگردانی، نویسندگی آنها را نیز عهده دار بوده است.
وی تا کنون کارگردانی فیلمهایی نظیر «قرنطینه» (۱۳۸۶) و «یکی می خواد باهات حرف بزنه» (۱۳۹۰) و من سالوادور نیستم (۱۳۹۴) و فیلم کارگر ساده نیازمندیم و … انجام داده است.
گردآوری گروه سینما نیک صالحی