
اگر به تهیه انواع ترشی علاقمند هستید لازم است نکات نگهداری از ترشی ها را بدانید در این مطلب به موضوع جلوگیری از کپک زدن ترشی پرداخته ایم.
یکی از مزه های خوشمزه ترشی های هستند که همراه غذا مصرف می شوند اما کپک زدن ترشی مشکلی رایج است در این مطلب به موضوع روشهای جلوگیری از کپک زدن ترشی پرداخته ایم.
کپک زدن ترشی
کپک زدن ترشی کافیه کمی روغن زیتون یا روغن مایع روی ظرف ترشی بریزیم.این روغن هیچ اثر بدی روی
ترشی ما نمی ذاره.
برای دستیابی به نتیجه ی بهتر کمی ادویه ی ترشی تفت بدید و بعد روغن رو با اون قاتی
کرده و روی ترشی بریزید.
هیچ گاه قاشق خیس توی ظرف ترشی فرونکنید.
تذکر:
در مصرف ترشی نباید زیاده روی کرد.همانطور که اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی که دچار
ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف کنند.
این ترشی به علت دارا بودن بادنجان، برای افرادی که به آن حساسیت دارند مناسب نیست
درباره نگهداری از ترشی ها بیشتر بدانید
استفاده از سبزی خشک؛ در صورت استفاده از سبزیجات معطری مانند نعنا، ترخون و مرزه در تهیه ترشی، بهتر است از سبزی خشک استفاده کنید اما در صورت استفاده از سبزی تازه، ابتدا آن را پاک کنید، تمیز بشویید و سپس اجازه دهید کاملا خشک شود.
نمک در ماندگاری و جلوگیری از کپک زدن ترشی نقش موثری دارد بنابراین به ازای هر یک لیتر سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در سرکه حل شود، سپس مخلوط نمک و سرکه را به ترشی اضافه کنید.
درب ظرف حاوی ترشی را محکم ببندید؛ طوریکه هوا به داخل آن نفوذ نکند و کپکها امکان رشد نداشته باشند. برای اینکه از عدم نفوذ هوا به داخل ظرف مطمئن شوید، یک تکه فویل یا نایلون تمیز روی درب ظرف حاوی ترشی قرار دهید و بعد درب ظرف را محکم ببندید.
پس از ریختن مواد در ظرف ترشی به حدی سرکه روی آن بریزید که به صورت کامل روی مواد را بگیرد چون سرکه جذب سبزیجات میشود و سطح آن در ظرف پایین میآید، در دو هفته اول مرتب به ترشی سر بزنید و اگر روی آن خالی شده، دوباره سرکه بریزید تا مواد رویی خشک نمانند.
سیب سبز-بهار آرام