دراین مطلب به بررسی روشهای نقاشی ساختمان مثل یک نقاش حرفهای خواهیم پرداخت ، با ما همراه شوید .
۱ – برای نقاشی ساختمان منتظر باشید تا هوا گرم شود
رطوبت هوا باعث ریزش و پوسته دادن رنگ میشود، بنابراین در روزهای بارانی نقاشی ساختمان را کنار بگذارید.
اگر مجبورید در هوای مرطوب نقاشی کنید پس این کار را آهسته انجام دهید و نقصها را رفع کنید.
اما با عجله کار نکنید وگرنه بعد از اتمام کار نقصها آشکار میشود.
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید در قدم اول میتوانید هزینه نقاشی ساختمان را در شهر خودتان بپرسید.
مثلا اگر به دنبال یافتن نقاش ساختمان در تهران باشید میتوانید سفارش برای نقاشی ساختمان ثبت کنید و پس از
زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید.
از آنجایی که این متخصصین در بازار سنجاق صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همی
ن موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
۲ – برای نقاشی ساختمان سطح را خوب بررسی کرده و آماده کنید
هرگونه شکاف و آسیب و پوسته دهی سطح باید سوهان کشیده شده و ترمیم شود، بعد بتونه و رنگ جدید را بزنید. بدون وجود بتونه کارتان خوب پیش نمیرود. اگر سطح را خوب آماده نکنید وقت و پولتان به هدر میرود. در صورتی که سطح دیوار کثیف و چرب شود، اول باید با آب و شوینده سطح را تمیز کنید. همچنین میتوانید با یک دستمال خیس لکههای روی دیوار را تمیز کنید تا برای نقاشی آماده شود.
۳ – قلم مو، روکش غلتک و چسب نقاشی دیوار باید تازه و نو باشد
اگر رنگ باکیفیت خریداری میکنید پس اصلاً نباید درباره ابزار نقاشی خساست به خرج دهید. قلم مو و روکش خوب غلتک میتواند کیفیت کار را بالا ببرد. در این صورت دیگر برای رسیدن به نتیجه دلخواه وقت تلف نمیکنید و چند لایه رنگ را به هدر نمیدهید. چسب نقاشی هم در نتیجه پایانی کار تاثیر مهمی دارد.
۴ – قبل از نقاشی ساختمان غلطک را بررسی کنید
اگر دوست دارید روکش دیوار بافت داشته باشید بنابراین غلتک شما باید پرزدار باشد تا به نتیجه دلخواه برسید و پوشش دهی کامل ایجاد کند. مثلاً برای نقاشی دیوارهای بتن از غلتک ضخیم استفاده کنید. اما برای دیوار گچی غلتکهای باریک مناسب هستند. در صورتی که ضخامت غلتک برای دیوار مناسب نباشد در جاهایی که دوست ندارید نقاشی بافت دار ایجاد میشود. پس هنگام خرید غلطک خوب از فروشنده سوال کنید تا غلتک خریداری شده مناسب باشد.
۵ – در نقاشی ساختمان از لوازم توی خانه که نمیخواهید رنگ شوند محافظت کنید
قبل از شروع نقاشی خانه هر چقدر برای پوشاندن مبلمان، کف و لوازم توی خانه وقت صرف کنید کم است. با پارچه و ورقههای پلاستیکی تمام لوازم توی خانه و دستگیرههای در را بپوشانید و خوب چسب بزنید تا هیچ رنگی به آنها مالیده نشود.
۶ – کلید برق و تمام خروجیها را بردارید
اگر به اندازه کافی صبور هستید بهتر است تمام کلیدهای برق و خروجیها را بردارید تا رنگی نشوند. حتی میتوانید روی آنها را با چسب نقاشی بپوشانید تا رنگی نشوند.
۷ – از بوته استفاده کنید
در صورتی که سطح نقاشی خوب تمیز شده و آماده باشد در آن صورت ترکیب رنگ و بتونه خوب نتیجه میدهد. اما اگر دیوار مشکلی داشته باشد و کثیف یا آسیب دیده باشد، آن وقت رنگ همه چیز را بدتر میکند. پس حتماً از بتونه استفاده کنید.
۸ – رنگ را در سطل نقاشی آماده کنید
حین خرید رنگ از فروشنده کمک بگیرید تا در خرید مقدار رنگ راهنماییتان کند. بعد به جای این که کل گالن رنگ را به یک باره استفاده کنید، رنگ را در یک سطل مخلوط کنید تا آماده شود. در این صورت غلظت رنگ یکدست و کافی خواهد بود.
۹ – بگذارید غلتک کارش را انجام دهد
در صورتی که رنگ مناسب و باکیفیت خریداری کنید هم پوشش دهی خوبی خواهد داشت و هم خوب روی سطح مینشیند. بنابراین دیگر لازم نیست رنگ را با فشار روی سطح بمالید. برای نقشی نقاط دورتر از غلتکهای دسته بلند استفاده کنید تا راحتتر نقاشی کنید.
۱۰- نقاشی ساختمان را از بالا به پایین انجام دهید
بعد از این که با قلم مو خط بین سقف و قرنیز را مشخص کردید با غلتک از بالا به پایین رنگ کنید.
اگر نقاش تازه کار باشید معمولاً رنگ چکه میکند و پایین میریزد، اما نقاشهای حرفهای حین کار نقصها را رفع میکنند و این لکهها را از بین میبرند. بعد از این که رنگ روی سطح قرار گرفت بگذارید خشک شود. در صورتی که سطح رنگ شده را بمالید بدتر لکه میشود. آنوقت دیگر نمیتوانید سطح را تمیز کنید. پس تا وقتی رنگ خیس است کارها را انجام دهید و بعد به حال خود بگذارید تا خشک شود.