
در این مطلب به آموزش تزیین قاب عکس با آینه به روش ساده پرداخته ایم.
گاهی با کمی ایده پردازی می توان تزیینات زیبایی انجام داد.اگر قاب عکس های ساده ای دارید و به دنبال تغییر و تزیین آن ها هستید بد نیست در ادامه همراه با نیک صالحی شوید تا ایده ی جذابی برای تزیین قاب عکس با آینه را به آسانی بیاموزید.
تزیین قاب عکس با آینه
با این شیوه نمای فلزی نقره ای ،طلائی یا برنزی به قاب عکس یا قاب آئینه تان بدهید.
شیشه آئینه یا قاب عکس را جدا کنید.
گل هایتان را که به هر رنگ و شکلی می توانند باشند از قسمت انتهائی ساقه ببرید.
گل ها را با چسب حرارتی به اطراف قاب بچسبانید.
با اسپری نقره ای،طلائی یا مسی از فاصله ۱۰ سانتی قاب را اسپری کنید.
سنگ های الماسی را به وسط گل ها بچسبانید.شیشه قاب عکس یا آئینه را به پشت کار نصب کنید.
بد نیست درباره تاریخچه آینه بیشتر بدانید
کاوشهای باستان شناسان مبین این نکته جالب است که آینههای شخصی و ساده بیش از ۵۰ قرن قدمت دارند و در دورانهای گذشته از ارزشی اغراق آمیز برخوردار بودهاند. زمانی در آسیای صغیر آینه را از جنس برنز و مس مفرغ میساختند و آن را صیقل داده و با دستههای پر نقش و نگار عرضه میکردند و به تدریج آینههای فولادی به علت قابلیت صیقل یافتن بیشتر و شفافیت بیشتر ، نسبت به برنز و مس و مفرغ ، جایگزین آینههای قدیمیتر شدند، تا اینکه تحول اساسی در صنعت تولید آینه بوجود آمد. در قرن ۱۲ میلادی کاربرد شیشه در تولید آینه کشف شد و اولین آینههای شیشهای که با ورقههایی پوشیده از سرب به بازار عرضه میشدند بوجود آمدند.
مدتی بعد ماهیت سمی بودن سرب آشکار گردید و به همین دلیل استفاده از مخلوط جیوه و قلع بجای سرب آغاز شد. این تغییر و تحولات باعث شدند که ونیز که در آن زمان محل تولید اینگونه آینهها بود به یک قطب اقتصادی تبدیل شود. با وجود این ، اختراع و تولید آینه را نباید جزو نیازهای اولیه و تنها در حد یک ابزار شخصی تصور کنیم، امروزه کاربردهای علمی آینهها بسیار بیشتر از کاربردهای اولیه و ظاهری آنها هستند.
داشنمندان از مدتها قبل خواص آینههای تخت و کوژ و کاو (محدب و مقعر) را میشناختند و حتی با استفاده از آنها برای متمرکز کردن نور آفتاب وسایلی را برای به آتش کشیدن اجسام اختراع کرده بودند. حتی در این مورد افسانهای وجود دارد که میگویند ارشمیدس دانشمند معروف قرن سوم قبل از میلاد بوسیله شبکهای از اینگونه آینهها ، کشتیهای بادبانی مهاجمان رومی را به آتش میکشیده است، تا اینکه فرمانروای روم سرانجام در شب موفق به تسخیر شهر “سیراکوز” میگردد.
آفتاب -دانشنامه رشد