برای ساخت این کاردستی تنها به یک جلد کتاب قدیمی کمی چرم و چسب نیاز دارید
امروزه دیگر تقریبا همه بچه های ۷ساله به بالا یک تبلت یا گوشی دارند که با آن بازی می کنند. امروز در نیک صالحی می خواهیم آموزش ساخت کیف تبلت را برای شما قرار دهیم که در خانه و با استفاده از یک کتاب قدیمی می توانید آن را درست کنید.
آموزش ساخت کیف تبلت
در این مطلب سعی داریم با تهیه یک کتاب قدیمی و با استفاده از جلد آن و همچنین تغییراتی به روی آن یک کیف تبلت بسیار جالب بسازیم. روش ساخت چنین کاردستی بسیار آسان بوده و در زمان کوتاهی به نتیجه دلخواه خواهید رسید.
ابتدا از یک کتاب یا دفتر قدیمی خود جلد آن را تهیه کنید.
در این بخش با موکت برد یا چاقو قسمت میانی جلد کتاب را یک برش سطحی ایجاد کنید. سپس مقداری پارچه یا چرم نازک تهیه کنید و بر اساس سایز جلد کتاب آن را برش زده و به کمک چسب به روی سطح بچسبانید.دقت کنید همانند تصویر زیر قسمتی از چرم را به جلد نچسبانید تا در مرحله بعد برای کیف تبلت یک دستگیره بسازیم.
در این بخش مقداری کش پلاستیکی تهیه کنید و به کمک یک جسم تیز در همان بخشی که
چرم را نچسبانده اید و روی جلد کتاب دو حفره ایجاد کنید و دو سر کش پلاستیکی را
درون دو حفره قرار دهید و گره بزنید.
سپس چرم را به کمک چسب به روی جلد کتاب بچسبانید.
در این بخش برای اینکه تبلت به خوبی درون جلد کتاب قرار بگیرید و سُر نخورد همانند
تصویر زیر مقداری کارتن تهیه کنید و تبلت را روی کارتن قرار دهید و با یک سانتی متر
اختلاف گوشه هایی را تبلت روی کارتن بکشید و برش بزنید.
در این بخش بر اساس سایز تبلت گوشه های برش زده را روی جلد بچسبانید به شکلی
که تبلت میان این گوشه های کارتنی قرار بگیرد.
در نهایت شما توانسته اید یک کیف تبلت با جلد کتاب بسازید. امیدوارم از این آموزش
نهایت لذت را برده باشید.
بد نیست درباره تاریخچه تبلت بیشتر بدانید
علامتگذاریهایی که از نقاشیهای روی دیوار غارها از ۳۰ هزار سال پیش به جا مانده، ثابت میکند که نوشتن و کارکردن روی یک صفحه مسطح یکی از آرزوهای دیرینه انسان است. شاید به جرات بتوان گفت که «تبلتها» به همین دلیل است که در دنیای پرزرق و برق فناوری و مملو از انواع ابزارهای ارتباطی بزرگ و کوچک محبوبیت بسیاری یافتهاند.
تبلتهای امروزی در عین زیبایی و ضخامت بسیار کمی که دارند، عمقی وسیع برای انجام کارهای مختلف دارند. در گذشته افراد به این تبلتها به عنوان ابزاری برای سرگرمی و بازی نگاه میکردند، اما این وسیله امروز براحتی میتواند جایگزین کامپیوترهای شخصی و لپتاپ شود. کار کردن با تبلتها در گذشته نیاز به قلمی داشت و میتوان گفت که نمیتوانستند حس واقعی را به انسان بدهند، اما تبلتهای امروزی کاملا لمسی هستند و دیگر نیازی به قلم ندارند. از همین رو روز به روز به محبوبیت آنها افزوده میشود.
چنانچه مرکز تحقیقاتی فارستر پیشبینی کرده که میزان فروش این ابزارها تا پایان سال میلادی جاری از ۲۶ میلیون واحد خواهد گذشت و تا سال ۲۰۱۵، تعداد کاربران تبلتها با ۱/۸۲ درصد رشد خواهد داشت. تبلتها هم همانند هر ابزار دیگری مراحلی را طی کردهاند و امروزه به شکل و شمایلی که هماکنون میبینیم، درآمدهاند. در ادامه به بررسی روند تکامل این ابزارها میپردازیم:
تاریخچه تبلت
● داینابوک
شرکت سازنده: هیچوقت به تولید نرسید
سال تولید: ۱۹۶۸ (سالی که ایده آن مطرح شد)
کامپیوتر مسطحی را تصور کنید که همانند نوتبوک است و کمتر از ۲ کیلوگرم وزن دارد و از طریق فناوری صفحه نمایش لمسی و یک صفحه کلید که به صورت کشویی وجود دارد، کار میکند. تصور این ابزار در دنیای امروزی چندان کار سختی نیست، اما در سال ۱۹۸۶، یعنی زمانیکه آلن کای در حال پروراندن ایدههای خود برای ساخت تبلت بود، این تصور غیرقابل باور بود. زمانی که ایده ساخت داینابوک به ذهن کای خطور کرد، وی در بخش فناوری شرکت زیراکس کار میکرد و مسوول برنامهنویسی و همچنین رابط کاربری بود. اما داینابوک هرگز ساخته نشد و کای سالها بعد یعنی در سال ۱۹۷۲ جزییات طرحش را روی یک ورق کاغذ کشید و آن را «یک کامپیوتر شخصی برای کودکان تمام سنین» نامید.
● تبلت خجول
شرکت سازنده: اپل
سال تولید: ۱۹۸۳
اپل حتما خجالتزده میشود، اگر یاد تبلت اولیه خود یعنی Bashful (به معنی خجول) بیفتد، زیرا کلی درباره این تبلت حرف زد و هیچوقت عرضه نشد. فقط عکسهای نمونه مفهومی آن وجود دارد که نشان میدهد این تبلت همانند یک کامپیوتر مسطح است با یک صفحه کلید، فلاپی درایو و کیس قابل حمل.
این تبلت تازه سال گذشته با همکاری Frog Design ساخته شد. هارتموت اسلینگر، بنیانگذار Frog این ایده را با طرح سفید برفی برای اپل ساخت، رنگی که نخستینبار روی کامپیوتر Apple IIc امتحان شد و این برند را تا سال ۱۹۹۰ با این رنگ تعریف کرد.
بررسی تاریخچه تبلت
● گریدپد
شرکت سازنده: گرید سیستمز
سال تولید: ۱۹۸۸
اگر گریدپد در وهله اول شبیه به گوشیهای Palm باشد، جای تعجب ندارد. زیرا آبا و اجداد هر دوی آنها یک نفر است: جف هاوکینز. وی مدیر بخش طراحی ابزارهای قلمی است که ابتدا در Palm و بعد در Handspring شروع به کار کرد. گرید پد که براساس یک صفحه نمایش لمسی و با سیستم تشخیص دستخط کار میکرد، توسط هاوکینز طراحی شد. وی این ابزار را با استفاده از ماده گرافین که بعدها در تبلت نیوتون اپل و گوشیهای پالم نیز به کار رفت، ساخت. گریدپد شاید قابل حمل بود، اما ۲ هزار و ۳۷۰ دلار قیمت داشت و کمتر کسی میتوانست آن را خریداری کند. محبوبیت این ابزار نیز محدود به مراکز پزشکی و موسسات اجرای قانون میشد.
کافی نت و آفتاب