
اگر دوست دارید شمع های تزیینی بسازید می توانید با وسایل بسیار ساده ای آن ها را تهیه کنید در این مطلب به موضوع ساخت کاردستی شمع پرداخته ایم.
یکی از کاردستی های جذاب و تزیینی شمع می باشد که به شکلهای مختلفی میتوان آنها را تهیه نمود در این مطلب همراه با Niksalehi شوید تا آموزش ساخت کاردستی شمع را بیاموزید.
ساخت کاردستی شمع
وسایل مورد نیاز سرپوش های حلبی مداد شمعی های شکسته قوطی های خالی کنسرو فتیله های آماده آب قیچی ماهی تابه کاغذ مومی تمام کاغذهای روی مداد
شمعی را بکنید.(اگر دوست دارید می توانید از موم شمع هم استفاده کنید).
مداد شمعی ها را در یک قوطی
کنسرو خالی و تمیز قرار دهید.
فتیله های آماده را بردارید.
فتیله ها را درون سرپوش ها بگذارید.
سرپوش ها را روی کاغذ مومی بگذارید تا به هنگام ریختن موم درون سرپوش ها سطح شما کثیف نشود.
یک ماهی تابه بردارید و از یک بزرگتر بخواهید آن را پر آب جوش کند بعد قوطی را درون ماهی
تابه قرار دهید و اجازه دهید مداد شمعی ها ذوب شود.مداد شمعی های ذوب شده یا موم را درون سرپوش
های حلبی بریزید.
برای نیم ساعت موم ها را به حال خود رها کنید تا خشک شوند.
سپس فتیله ها را با قیچی مرتب و کوتاه کنید.
حالا می توانید شمع هایتان را روشن کنید و از روشنایی آن لذت ببرید.امیدوارم از کاردستی امروز لذت برده باشید.
درباره تاریخچه شمع بیشتر بدانید
شَمع یا در فارسی شَماله،کِندیل یا سپندار برای منبع نور و گاهی برای تولید گرما به کار میرود و شامل یک ریسمان یا فتیلهٔ جاسازیشده و یک تودهٔ جامد از سوخت (معمولاً موم) است. امروزه اکثر شمعها از پارافین ساخته میشوند.
قبل از اختراع لامپ، شمع و چراغهای نفتی برای روشنایی استفاده میشدند. اما امروزه از شمع برای روشنایی اضطراری در هنگام قطع برق یا برای ایجاد یک محیط رمانتیک یا در مراسم مذهبی و یاد بودها نیز استفاده میشود (به عنوان مثال در رسوم ازدواج ایرانی، آینه و شمعدان یک عضو جدانشدنی سفرهٔ عقد و مراسمهای بعد از آن بوده و بعدتر در خانهای که زن و شوهر با هم در آن زندگی میکنند، به عنوان نشانهای از عهدی که با هم بستهاند و معمولاً در جایی از دکوراسیون خانه که جلب توجه کند، تا زمان دوام عهدشان، با توجهی ویژه نگهداری میشود. (کارکرد نوستالژیک شمع)
شمع معطر در رایحهدرمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
شمع مومی را برای اولین بار فنیقیها ساختند. در قرن هجدهم شمع از روغن نهنگ ساخته میشد و چون روشنایی این شمع، که معروف به شمع کافوری بود، خوب و ثابت بود، بعداً «بالِن» به عنوان واحد روشنایی انتخاب شد. در سال ۱۸۲۳ شمعهای گچی و پارافینی نیز به بازار آمد. سازندگان این دو شمع، دو مخترع فرانسوی به نام سیمونَن (Simonin) و مانژو (Manjot) بودند.
منبع : تبیان -ویکی پدیا