آموزش ساخت کیف با استفاده از بشقاب یکبار مصرف

برای ساخت این کیف به دو بشقاب یکبارمصرف , یک ابزار سوراخ کن , نخ کاموا و ماژیک نیاز دارید
در بخش کاردستی امروز نیک صالحی می خواهیم نحوه ساخت یک کیف را آموزش دهیم که با استفاده از بشقاب های یکبار مصرف تهیه می شود. برای ساخت این کیف به وسایل زیادی نیاز ندارید و به راحتی می توانید در منزل آن را درست کنید. با ما همراه باشید با آموزش ساخت کیف با بشقاب یکبارمصرف
آموزش ساخت کیف با ظروف یکبار مصرف
اگر به دنبال ساخت وسایل جالب با مواد ساده هستید این آموزش را از دست ندهید.
شما با دو بشقاب می توانید یک کیف دوست داشتنی و زبیا بسازید…
اگر می توانید دو عدد بشقاب یکبار مصرف تهیه کنید، می توانید یک کاردستی خلاقانه بسازید و یک وسیله ای همانند کیف بسازید و وسایل مختلفی را درون آن قرار دهید. البته پیشنهاد می کنم این کاردستی را برای کودکان و افراد نوجوان در نظر بگیرید و از آن در ساخت این کاردستی کمک بگیرید تا آن ها نیز در ساخت وسایلی این چنینی نقش داشته و فکر و خلاقیت خود را در گیر کار کنند.
مرحله اول: ابتدا دو بشقاب یکبار مصرف همانند تصویر زیر تهیه نمایید و یکی را نصف نموده و دیگری را به طور کامل نگه دارید و به مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: در این بخش بشقاب نصف شده را به صورت برعکس بر روی قسمت پایینی بشقاب
کامل بگذارید. و یا یک میخ داغ یا یک دستگاه پانچ یا ابزار سوراخ کن لبه های قسمت پایینی
که دو بشقاب روی هم قرار میگرند را برای دوختن سوراخ نمایید. همانند تصویر زیر.
مرحله سوم: در این قسمت با نخ کاموا یک نخ های دیگر که زیبایی بیشتری ایجاد می کنند
همانند تصویر زیر به دوختن دو بشقاب بپردازید.
مرحله چهارم: سپس بر اساس خلاقیت خود به کمک کاغذ های رنگی و ماژیک عکس چهره
بامزه ای را روی بشقاب ایجاد کنید. همچنین یک طناب تهیه کنید و به دو سوراخ در دو طرف
بشقاب قرار دهید تا بتواند این کیف را آویزان کنید. همانند تصویر زیر.
مرحله پنجم: در نهایت شما توانسته اید یک کیف بامزه برای قرار دادن وسایل خودتان یا
فرزندتان استفاده کنید. امیدوارم از این آموزش نهایت لذت را برده باشید.
بد نیست بدانید ظروف یکبار مصرف چه تاثیری بر محیط زیست دارند؟
چون ظروف یکبار مصرف تجزیه پذیر نیستند، و اگر مدت زیادی در فضا رها شوند باز هم زمان زیادی طول میکشد تا تجزیه شوند، ( ۲۰۰-۳۰۰ یا حتی ۵۰۰ سال ) می توانند مشکلات زیست محیطی ایجاد کنند . نهایتا وقتی تجزیه میشوند، بعد از سالیان طولانی، ترکیبات مونومری و مضرشان وارد خاک می شود و از طریق خاک وارد محصولات غذایی میشود و به محصولات ضرر می رساند و خطری برای محیط زیست هستند چون تجزیهپذیر نیستند. پس مصرف ظروف یکبار مصرف باید به حداقل برسد تا در محیط زیست انباشته نشوند و باعث آلودگی نشوند.
استفاده مداوم از ظروف یکبار مصرف با چه خطراتی همراه است ؟
بستگی به جنس ظروف یکبار مصرف دارد. بهتر است استفاده از ظروف یکبار مصرف تا حد ممکن محدود شود، اما اگر در مهمانیها یا در مسافرت از ظروف یکبار مصرف استفاده میشود بهتر است از انواع گیاهی و استاندارد و دارای مجوز بهداشتی و مقاوم به حرارت استفاده شود. برای حفظ محیط زیست بهتر است استفاده از ظروف یکبار مصرف تا حد امکان کاهش یابد. ظروف گیاهی معمولا استاندارد و سالمتر هستند و در ترکیباتشان از نشاسته و ذرت و سلولز و سلولهای گیاهی استفاده میشود. اینها سالمتر هستند و مشکلی در سلامتی ایجاد نمی کنند.
راه های کاهش مصرف پلاستیک
برای کاهش مصرف پلاستیک درایران، می توانیم دو کار اساسی کنیم:
۱-در قوانین خود برای صاحبان مشاغل، صنایع و مردمی که داوطلبانه در تلاش برای کاهش استفاده از پلاستیک در سبد مصرف خودشان هستند، انگیزه ایجاد کنیم.
۲-حمایت دولت از سرمایه گذاری در پلاستیک های تجدید پذیر یا استفاده از ظروف گیاهی یکبار مصرف صورت گیرد که کمتر از دو هفته کاملا در محیط تجزیه می شوند و به هیچ عنوان باعث کاهش ضریب نفوذ بارندگی بر خاک و مسمومیت غذایی دام نمیشوند. شورای عالی حفاظت از محیط زیست به عنوان مرجعی که وزرای بازرگانی و صنعت، معدن و تجارت در این شورا وجود دارند باید در سطح عالی به تصمیماتی برسند ولی بخشی از این موضوع مربوط به تصمیم گیری است و بخشی مربوط به فرهنگ سازی و آموزش همگانی است و مردم باید در این زمینه نقش داشته باشند. حمایت از تولید و استفاده از ظروف گیاهی، استفاده نکردن از مواد پلاستیکی یک بار مصرف و اراده مردم برای استفاده از کیسههای پارچهای از جمله اقداماتی است که میتوان برای کاهش مصرف پلاستیک انجام داد.
تبیان و خبرگزاری صدا و سیما