این عمارت از سال ۱۳۱۰ تا ۱۳۱۵ زیر نظر معمار معروف، ابوالقاسم مهندسی، ساخته شد. این بنا از جاذبه های دیدنی استان فارس با زیباییهای چشمنوازی است.
باغ و عمارت شاپوری از بناهای قدیمی شیرازه که در محله قدیمی انوری که ۱۰۰ سال قدمت داره هنوز هم جذاب و دیدنیه. با ما همراه باشید.
عمارت شاپوری شیراز نمونه بارز تلفیق هنرمندانهی هنر ایرانی و اروپایی است. اضافه نمودن بالکن به بنا عمارت شاپوری شیراز از مشخصات منحصر به فرد معماری این عمارت است. بازدید عموم از این عمارت آزاد است و در آن رستوران، کافی شاپ و نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری استان فارس نیز دایر می باشد. برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.
عمارت شاپوری شیراز
این خانه زیبا متعلق به یکی از تاجران شیرازی به نام عبدالصاحب شاپوری بوده است. ساخت این خانه به دوران پهلوی اول بباز میگردد که طی مدت ۵ سال به دست فرد ماهری به نام استاد ابوالقاسم مهندسی به طول انجامید.
تاریخچه خانه شاپوری شیراز
جالب است بدانید خانه شاپوری تا اوایل دهه ۷۰ پذیرای خانواده شاپوری بود اما پس از آن ها خانه به صورت متروکه رها شد تا اینکه در سال ۱۳۷۸ خانه شاپوری توسط سازمان میراث فرهنگی استان فارس خریداری شد و پس از بازسازی در فهرست میراث فرهنگی ایران به ثبت رسید.
مشخصات بنا :باغ شاپوری شیراز
این بنا در دو طبقه با زیربنای ۸۴۰ مترمربع و در زمینی به مساحت ۴۶۳۵ مترمربع به سبک سنتی معماری پهلوی اول بنا شدهاست و جزو اولین بناهایی است که در آن سالها با رویکرد آزادانه به معماری طراحی شدهاست.
عمارت شاپوری بازمانده دوران پهلوی اما با سبکی نوین
عمارت شاپوری شیراز مربوط به اوایل دوره پهلوی است و در مرکز شهر شیرا واقع شده است. عمارت شاپوری شیراز در مهرماه سال ۱۳۷۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
استاد ابوالقاسم مهندسی معمار معروف شیراز، به سفارش عبدالصاحب شاپوری از تاجران بزرگ کازرون، از سال ۱۳۱۰ تا ۱۳۱۵ مشغول طراحی و اجرای این عمارت باشکوه در شیراز بود و در نهایت عمارت شاپوری شیراز را با سبکی نوین و باشکوه به اتمام رساند.
جالب است بدانید تا دهه ۷۰ هجری شمسی عمارت شاپوری شیراز مورد استفادهٔ خانواده شاپوری بود و در نهایت در سال ۱۳۷۸ سازمان میراث فرهنگی استان فارس آن را خریداری و ثبت میراث فرهنگی ایران کرد.
سفرمارکت، ویکی پدیا،هتل یار، کارناوال