
اگر قصد شیرازگردی دارید می توانید به یکی از جاذبه های کمتر شناخته شده استان فارس بروید در این مطلب به معرفی بهشت گمشده شیراز پرداخته ایم.
استان فارس دارای جاذبه های بی نظیری می باشد و جز برترین استانهای گردشگر پذیر در کشور می باشد اما در این استان مناطقی وجود دارد که هنوز عده ی زیادی از آن بی خبرند در این مطلب همراه با نیک صالحی شوید تا با جاذبه های دیدنی بهشت گمشده شیراز آشنا شوید.
بهشت گمشده شیراز
استان فارس، جایی که به محض شنیدن نامش، انبوهی از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری را به یاد ما می آورد. دروازه قرآن، تخت جمشید، پاسارگاد، حافظیه، سعدیه، آرامگاه شاه شجاع، آرامگاه خواجوی کرمانی، بارگاه شاهچراغ، مسجد جامع عتیق، مسجد نصیرالملک، گهواره دید، عمارت دیوانخانه، ارگ کریم خانی، حمام و بازار وکیل، نقش رستم، نقش رجب و ده ها جاذبه دیگر تنها بخشی از دیدنی هایی است که می توانید در استان فارس ببینید. اما در این استان جاذبه های طبیعی هم وجود دارد که بسیار دیدنی هستند. در نزدیکی شهر مرودشت تنگ بستانک وجود دارد که به بهشت گمشده معروف است.
پوشش حیوانی تنگ بستانک
صدای آب نوای سرآمد این تنگه است. عبور رودخانه ای زیبا و پر آب و آبشارهایی کم ارتفاع و کوچک در مسیر رودخانه که البته چیزی از زیبایی شان نمی کاهد، چشم ها را سحر می کند. سرسبزی دره در کنار کوه های بلند بالا و رودخانه ای که قلب تپنده دره است یک بهشت بی نقص را در تنگ پدید آورده است. باید بگویم اینجا خانه سنجاب ایرانی است و علاوه بر آن خرس های قهوه ای، روباه، خار پشت، همستر و گربه وحشی ایرانی هم در آن زندگی می کنند. اگر مسیر رودخانه را به سمت سرچشمه ادامه دهید و به انتهای تنگه بروید به گودالی تقریبا بزرگ و پرآب می رسید که با عمقی دو تا سه متری، استخر نه متری نامیده می شود.
می توانید لذت شنا کردن را در این تنگه زیبا تجربه کنید و نهایتا آبشار زیبای دو پله ای تنگ بستانک را نیز از نزدیک ببینید. پس از آنکه به انتهای تنگه رسیدید اگر کمی به پیاده روی ادامه دهید به یک روستای بی نهایت زیبا می رسید که سفرتان را تکمیل خواهد کرد.
بهترین فصل سفر
تنگه بهشت گمشده در منطقهای کوهستانی قرار دارد. تابستانها هوای خشک و زمستانها آب و هوای سرد و برفی دارد. بنابراین، بهترین زمان سفر به تنگ باستانک از اردیبهشت تا آخر مرداد ماه است.
نحوه دسترسی به تنگ بستانک ( بهشت گمشده )
اگر برای رسیدن به تنگ بستانک نقشه را دنبال کنید، متوجه می شوید مقصد سفرمان در فاصله یکصد و بیست کیلومتری شیراز، هشتاد کیلومتری اقلید، پنج کیلومتری شهر کامفیروز استان فارس و در نزدیکی مرز این استان با استان زیبا و جادویی کهگیلویه و بویر احمد قرار دارد. اگر به دیدن تخت جمشید رفته اید حتما از مسیر مرودشت به سمت کامفیروز حرکت کنید. آنچه در این مسیر در انتظار شما است شالیزارهای وسیع، دلربا و سرسبز و جنگل های شکوهمند بلوط خواهد بود.
اما اگر سری به استان کهگیلویه و بویر احمد زده اید فاصله چندانی با این تنگ واقع در استان فارس ندارید؛ از مسیر جاده یاسوج به شیراز که پر از شگفتی های طبیعی همانند تنگه براق، آبشار مارگون و غیره است گذر کرده و بعد از عبور از بیضا به شهر کامفیروز و نهایتا به تنگ می رسید. کامفیروز دشتی حاصلخیز است که شالیزارهای انبوهش چهره ای زیبا به پهنه دشت بخشیده و مسیر را دلنواز می کند.
لحظه آخر-ایران هتل آنلاین-اسنپ تریپ-سیران