ملکه رانیا در سال ۱۹۷۰ در کویت متولد شد و خانواده او اصالتاً فلسطینی هستند و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه آمریکایی قاهره به پایان رساند و پیش از ازدواج با پادشاه عبدالله دوم در شرکت های بین المللی مشغول به کار بود.
وی یکی از بانفوذترین و محبوب ترین ملکه های جهان عرب است و با هوش زیبایی و فعالیت های بشر دوستانه اش به نمادی از مدرنیته و پیشرفت در خاورمیانه تبدیل شده است. در ادامه عکس های از رانیا عبدالله ملکه اردن را در Niksalehi مشاهده کنید.
رانیا عبدالله ملکه اردن
ملکه زیبای اردن روز جمعه عکس جدیدی از نوه اش «ایمان بنت الحسین» منتشر کرد. وی عکسی در حساب رسمی خود در اینستاگرام منتشر کرد و در حالی که مشغول مکالمه از طریق برنامه زوم در لپ تاپ بود، دختر کوچک را بغل کرده بود.
او نوشت: «اولین جلسه زوم با کوچولوی گرانقدر.». عکس جدید در حساب ملکه رانیا که هر از چند گاهی عکس های مشترک او و نوه اش در جلسات خانوادگی را در آن منتشر می کند، با واکنش مثبت از سوی کاربران مواجه شد و سیل نظرات به سوی آن سرازیر شد.
این نوزاد تقریباً سه ماهه است و اولین فرزند ولیعهد اردن، شاهزاده حسین بن عبدالله دوم و پرنسس رجوا است.
زندگی و فرزندان پادشاه اردن
این زوج در طول بیش از ۳۰ سال زندگی مشترک خود صاحب چهار فرزنده شدهاند؛ ولیعهد حسین، پرنسس ایمان، پرنسس سلما و شاهزاده هاشم، که بزرگترین فرزندشان اخیرا ازدواج کرد.
ولیعهد ۲۸ ساله اردن تنها چند روز پیش از سالگرد ازدواج پدر و مادرش در اول ماه ژوئن در جشن عروسی سلطنتی خیره کننده ای با پرنسس رجوا، کوچکترین دختر خالد السیف، تاجر سعودی ازدواج کرد.
وارث تاج و تخت اردن در یک مراسم عروسی اسلامی در کاخ زهران، جایی که ملکه رانیا و ملک عبدالله در سال ۱۹۹۳ با هم ازدواج کرده بودند، پیوند خود با همسرش را رسمی کرد.
عکس های رانیا عبدالله ملکه اردن و نوه اش
در ویدیویی که حساب کاربری نهاد سلطنتی اردن در شبکه های مجازی منتشر کرده است، شاهزاده حسین، ولیعهد این کشور نوزاد تازه متولد شده، امیره ایمان را در آغوش گرفته و در گوش او اذان می گوید.
ملکه رانیا همسر پادشاه اردن، با انتشار تصاویری از ساعات اولیه زندگی نخستین نوهاش در شبکه های اجتماعی، خطاب به این عضو جدید خانواده سلطنتی اردن نوشت: ایمان تو قلب من را به دست آوردی، خانواده ما هرگز اینقدر خوشحال نبوده است.
خانواده سلطنتی اردن، روز شنبه ۱۳ مردادماه، با انتشار بیانیه ای رسمی، تولد امیره ایمان فرزند شاهزاده حسین و امیره رجوه را اعلام کردند.
امیره ایمان اولین نوه ملک عبدالله و ملکه رانیا و نخستین فرزند ولیعهد اردن، حدود یک سال پس از ازدواج شاهزاده حسین و امیره رجوه به دنیا آمده است.
تابناک با تو , روزیاتو , فرارو