
مینا وحید بازیگر نقش جواهر گفت: اگر بازیگران سریال تلویزیونی “بانوی عمارت” را شبیه زنان قاجار گریم میکردند مردم حتی یک صحنه از سریال را نگاه نمی کردند.
مینا وحید بازیگر ایرانی متولد سال ۶۶ در شهر رشت است. وی فارغ التحصیل رشته تئاتر می باشد. وحید در سریال پر بیننده شهرزاد نقش مریم را ایفا می کرد. او به تازگی در سریال بانوی عمارت ایفای نقش می کند. این سریال مربوط به دوران قاجار می باشد. برای خواندن صحبت های مینا وحید، بازیگر نقش جواهر درمورد گریم زنان قاجار سریال تلویزیونی “بانوی عمارت” با نیک صالحی همراه باشید.
صحبت های مینا وحید بازیگر نقش جواهر
مینا وحید(بازیگر سریال بانوی عمارت) که امروز چهارشنبه ۲۸ آذر در برنامه حالا خورشید حاضر
شده بود، درباره شبیه بودن سریال “بانوی عمارت” به سریالهای ترکیهای توضیح داد.
این بازیگر در اینباره گفت: در کوچه و خیابان یا در فضای مجازی به ما گفته میشود که این سریال
بعضاً شبیه سریالهای ترکیهای است اما واقعاً اینگونه نیست. تنها سریالی که در ذهن مردم
است سریال حریم سلطان است اما این سریال شبیه حریم سلطان نیست.
صحبت های مینا وحید درمورد گریم زنان قاجار سریال بانوی عمارت
مینا وحید، درباره گریم بازیگران زن سریال “بانوی عمارت” بیان کرد: اگر بازیگران سریال را شبیه
زنهای قاجار گریم میکردند مردم حتی یک صحنه از سریال را نمیدیدند.
وی با اشاره به بحثهایی که سال گذشته درباره لباس وی در جشنواره فیلم فجر ایجاد شده
بود، افزود: سال گذشته لباس من در جشنواره فجر حاشیهساز شد چون من فقط یک پارچه
پوشیدم و پول طراحی دوخت آن را به مردم کرمانشاه کمک کردم. من سه بار در جشنواره فیلم فجر فقط با همان لباس حاضر شدم.
مینا وحید، درباره موضوع رابطه و دوستی با بازیگران سینما گفت: من رفاقت نزدیکی با هیچیک از بازیگران ندارم و روابط کاری و شخصیام را از هم جدا کردهام.
برترین ها