
در سینمایی که مردم خیلی بهش توجه نمی کردند به واسطه فردین شور و ولوله ای در سینما افتاد و آقای انتظامی در آن سالها حضور خارجی نداشته.
در این مطلب بخشی از مصاحبه اخیر حامد بهداد بازیگر مشهور و توانای سینمای ایرانر را برای شما آورده ایم . در این مصاحبه حامد بهداد از لقب «آقای بازیگر» برای عزت الله انتظامی انتقاد کرد .
انتقاد حامد بهداد از لقب «آقای بازیگر» عزت الله انتظامی
حامد بهداد گفت :
در زمانه ای که محمدعلی فردین در سینما بوده آقای انتظامی هیچ جا نبوده.
در سینمایی که مردم خیلی بهش توجه نمی کردند به واسطه فردین شور و ولوله ای در سینما افتاد و آقای انتظامی در آن سالها حضور خارجی نداشته.
فردین مثل غلامرضا تختی خیلی خاستگاه مردمی داشته. آقای انتظامی را با خودش مقایسه کنید.
به راستی و به حق یکی از بهترین بازیگران تئاتر و سینماست و به شدت بازیگر برجسته با فن بیان بسیار عالی است.
ولی آقای بازیگر؟!
کی همچین اتفاقی افتاد؟
بعد از انقلاب؟ بعد از انقلاب که قبول نیست.
شما در دوره ای این لقب را گرفتید که فردین و بهروز وثوقی ممنوع الکار بودند. اصلا قبول نیست. نامردیه
جزئیاتی از واکنش پرویز پرستویی به صبحت های حامد بهداد
صبحت های حامد بهداد درباره لقب عزت الله انتظامی باعث واکنش پرویز پرستویی به صحبت هایش شد که در ادامه متن پرویز پرستویی در این باره را خواهید خواند.
بعد از اینکه روز گذشته حامد بهداد گفته بود در حالی که فردین و بهروز وثوقی ممنوع الکار بودند لقب آقای بازیگر به عزت الله انتظامی داده شده و این نامردیه،
پرویز پرستویی امروز در کامنتی در واکنش به این صحبت ها نوشته :
امیدوارم این حرف ها حرف های حامد بهداد نباشه ،
زنده یاد محمد علی فردین و بهروز وثوقی جایگاه ویژه ای در دل مردم و بخصوص بنده دارند در این بحثی نیست .ولی حامد بهداد و بنده در جایگاهی نیستیم که برای استاد انتظامی تعیین تکلیف کنیم .چون زمانی که ما بدنیا نیامده بودیم آقای انتظامی آقای بازیگر بوده اند و بخصوص این لقب را زنده یاد محمد علی فردین و بهروز وثوقی هم قبول داشتند .
امیدوارم این حرف های حامد بهداد نباشد .
درباره علت اختلاف جمشید مشایخی با عزت الله انتظامی بیشتر بدانید
یافتن ریشه اختلافات جمشید مشایخی با عزت الله انتظامی و علی نصیریان کار راحتی نیست
و تقریبا تمام افرادی که در ریز این ماجراها بودند سعی می کنند از یادآوری آنها خودداری کنند.
یکی از کارشناسان سینما در گفت و گویی از راز این اختلافات پرده بر می دارد که بخش هایی از آن را مرور می کنیم.
• تقریبا از حوالی سال های ۱۳۴۳، ۱۳۴۴ بود که جمشید مشایخی در تئاتر سنگلج به چهره ای شناخته شده تبدیل شده بود و آرام آرام در صحنه اجرا یکه تازی می کرد. در آن سوی میدان دو قطب دوست داشتنی دیگر به نام عزت الله انتظامی و علی نصیریان وجود داشتند که در ابتدا این سه نفر توانستند به خوبی با یکدیگر هماهنگ شوند و تیم مناسبی را ایجاد کردند.
• همه چیز داشت خوب پیش می رفت اما اختلاف سلیقه ها آرام آرام خودش را نشان داد.
علی نصیریان و عزتالله انتظامی به یکدیگر نزدیک تر شدند و جمشید مشایخی دورتر. تفاوت های فکری و شخصیتی نیز در این اتفاق بی تاثیر نبود.
• عزت الله انتظامی و علی نصیریان به عضویت در اداره تئاتر درآمدند و مدیریت اجراها را به عهده گرفتند.
از این جا به بعد، اختلافات و سوءتفاهم ها عمیق تر می شود.
به بخری اجراهای جمشید مشایخی کمتر بها داده می شود مشایخی معتقد بود آن دو نفر به اجراهای افراد و گروه های نزدیک به خودشان توجه ویژه تری داشتند و سبب شده اند مشایخی از صحنه دور شود.
سینما دیلی – روزنامه هفت صبح