ایسنا-معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که یکی از معضلات موجود در درمان بیماران وابسته به مواد مخدر، هزینه سنگین آن میباشد ومطابق تحقیقات متعدد، فقر اقتصادی عامل مهم گرایش به سوء مصرف مواد است،اعلام کرد: به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اقدام به افتتاح چهار مرکز درمان اعتیاد به روش MMT در بخشهای دولتی کرد. دکتر محمد علی امام هادی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب گفت: احداث مراکز درمان اعتیاد در بخشهای دولتی میتواند کمک بسیار مهمی در این راستا باشد. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتخار دارد تا به عنوان پیشگام در ارائه خدمات دولتی برای قشر محروم و مستضعف، افتتاح چهار مرکز درمان اعتیاد به روش MMT را در مراکز دانشگاهی خود اعلام کند.
وی درباره درمان اعتیاد به روش MMT اظهار داشت: ترک اعتیاد به روش مذکور از جمله روشهای بسیار موثر در ترک وابستگی به مواد مخدر بوده که در حال حاضر در غالب کشورهای دنیا کاربرد دارد.
دکتر امام هادی ادامه داد: این روش با استفاده از تجویز قرص و یا شربت متادون به تدریج فرد را از وابستگی به مواد مخدر رهایی میدهد. با توجه به قیمت بالای متادون در بازار سیاه، این روش ترک در مراکز غیردولتی علیرغم موثر بودن آن چندان رایج نیست.
وی افزود: روش ترک اعتیاد MMT به ویژه در افرادی که سوابق متعدد شکست درمانی دارند و نیز در معتادان تزریقی موثرتراست. این روش در مراکز دولتی با هزینهای بسیار ناچیزی انجام میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد:در حال حاضر چهار مرکز درمانی حوزه دانشگاه مذکور به ترتیب در بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی (تهران، چهار راه مولوی)، بیمارستان شهید مفتح (ورامین ، میدان رازی ، بلوار امام رضا (ع))، بیمارستان زعیم (پاکدشت ، اول شریف آباد) و بیمارستان امام خمینی (ره) (فیروز کوه ، میدان راه آهن) آمادگی کامل برای ارائه کلیه خدمات درمانی و مشاورهای به منظور ترک اعتیاد را دارا میباشند.
گفتنی است، به زودی با تمهیدات اندیشه شده چهار مرکز دیگر نیز در حوزه این دانشگاه به ارائه خدمات ترک اعتیاد خواهند پرداخت.
انتهای پیام